alireza96ebr
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 14
- لایکها
- 2
دوستان وبمستری که تبلیغات برای کسب درآمد سایت شون دارن از کدوم پلتفرم تبلیغاتی استفاده میکنید و چه بازخوردی داشتید؟
البته من یکی که متوجه نشدم لینک سازی کردیکدوم شبکه تبلیغات اینترنتی برای کسب درآمد در یک وب سایت خبری خوب هست؟
حداقل مبلغ درخواست ۵۰ هزار تومان و حداکثر میزان درخواست به اندازهی موجودیدوستان
یکتانت سقف واریزش چقدر هست و در ماه چند مار میشه درخواست واریز داد؟
متوسط چند شده؟ برای من ۱۱۰ این طوراست ولی ۱ ماه پیش بالاتر بود رو ۱۴۰ میچرخید به نظرم. ماه پیش یکتانت هم بالاتر بود البته ... احتمالاً تبلیغدهندهها فرق کردن این ماه نسبت به ماه قبلی.با سلام و احترام
مدیا اد مدتی هست که قیمت کلیک هاش کاهش عجیبی داشته . همچنین چند روزیه شمارش کلیک هاشون هم دچار افت شدیدی شده .
نمیدونم چه خبر شده . معمولا پاسخگو هستند و من ازشون پرسیدم ببینم چه خبره که اینطور شده . منتظر پاسخیم .
والا برای ما که کلیکی 40 تمن شده بود . جالبه شمارش کلیک هم دو روز اخر به شدت پایین اومد . من نمیدونم چه اتفاقی افتاده . تا حالا هم پاسخی ندادند . ما تبلیغاتشون برداشتیم ببینیم چه پاسخی میدن .متوسط چند شده؟ برای من ۱۱۰ این طوراست ولی ۱ ماه پیش بالاتر بود رو ۱۴۰ میچرخید به نظرم. ماه پیش یکتانت هم بالاتر بود البته ... احتمالاً تبلیغدهندهها فرق کردن این ماه نسبت به ماه قبلی.
جدیدا یه 15 روزی طول میکشه تا پرداخت کنه .مدیاد چه کی پرداخت می کنه؟