• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس دانلود فایل توسط خود مشترک با قیمت ارزان

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
Last edited:

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
دوست عزیز منظور از سرور چی هست ؟ ما از سرور لینکارو دانلود میکنیم میاد روی هارد شما ؟ بعد ما هارد میفرستیم و شما موارد دانلود شده رو برامون کپی نموده و ارسال میکنید ؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز منظور از سرور چی هست ؟ ما از سرور لینکارو دانلود میکنیم میاد روی هارد شما ؟ بعد ما هارد میفرستیم و شما موارد دانلود شده رو برامون کپی نموده و ارسال میکنید ؟
با سلام مجدد

هارد را به ما تحویل میدهید ما یک کامپیوتر (سرور) در دیتاسنتر در اختیارتون قرار میدهیم شما به آن وصل میشید و فایلهاتون را (در هارد خود) دانلود میکنید و بعد درخواست ارسال هارد میدهید و ...
یعنی همه کار با مشترک هست و هر لینکی هم قرار هست دانلود شود و ... توسط مشترک دانلود میشود.

باتشکر

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سرعت دانلود؟
آپلودم میشه کرد تو سایت دلخواه؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
سرعت دانلود؟
آپلودم میشه کرد تو سایت دلخواه؟
سلام

بله باید سرویس آپلود جداگانه خرید کنید وقتی دانلود روی هاردتون انجام شد مجدد سرویس آپلود باید خرید کنید. (اگر برای دانلود و آپلود معمولی بخواهید این سرویس ها مناسبتون نیست و باید سرور معمولی خرید نمائید کلا تاپیک فعلی چیز دیگری هست و برای دانلودهای حجیم از نت روی هارد برای کاربران خانگی یا ... هست)

سرعت دانلود مشخص نمیباشد هر لینکی متفاوت هست .

باتشکر

ahmadsalar

Registered User
لایک‌ها
24
این فقط برای دانلود هست یا واسه وبگردی هم میشه؟یه محدوده برای سرعت دانلود میگید؟
از هر سایتی بخوایم میتونیم دانلود کنیم؟از حجم اینترنتمون که چیزی کم نمیشه؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
این فقط برای دانلود هست یا واسه وبگردی هم میشه؟یه محدوده برای سرعت دانلود میگید؟
از هر سایتی بخوایم میتونیم دانلود کنیم؟از حجم اینترنتمون که چیزی کم نمیشه؟
با سلام و احترام

وبگردی باید سرور تهیه کنید (طبیعتا طبق قوانین انجمن نمیتوانیم آفری در این جهت بدهیم اما پکیج فعلی مثلا 20 هزار تومان برای 3 الی 5 روز وب گردی صرف ندارد شما کلا باید سرور با همین حدود هزینه به صورت ماهانه خریداری کنید) سرویس فعلی فقط جهت دانلود فایل هست و روی هارد اکسترنال خودتان فایل دانلود میکنید و بعد آن را تحویل میگیرید. (خیر در دانلود داخل سرور بر روی هاردتان حجمی به عنوان ترافیک دانلودی که انجام دادید از نت منزلتون کم نمیشود.)

کلا مثل همان تاپیک های فروش فایل در انجمن هست با این فرق که :

1. ارزانتر هست
2. توسط خودکاربر فایلها دانلود میشود

باتشکر

gogogy

Registered User
لایک‌ها
8
تورنت هم میشه انجام داد؟
هارد اینترنال هم میشه تحویل داد
سایت http://www.roobinapanel.ir رو برای رنچ 86.104.0.0 باز کنید نمیتونم وارد بشم و تیکت بدم برای همین اینجا سوالات رو پرسیدم

ahmadsalar

Registered User
لایک‌ها
24
با عرض پوزش یه سوال واسم بوحود اومده با توضیحات شما این سرویس فقط برای دانلود هستش ولی به هرحال مثلا من بخوام لینکی رو دانلود کنم باید وارد سایتش بشم دیگه.خب این خودش یه نوع وب گشتنه.

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
تورنت هم میشه انجام داد؟
هارد اینترنال هم میشه تحویل داد
سایت http://www.roobinapanel.ir رو برای رنچ 86.104.0.0 باز کنید نمیتونم وارد بشم و تیکت بدم برای همین اینجا سوالات رو پرسیدم
فقط آیپی های داخل کشور امکان دسترسی دارند انگلستان دسترسی ندارد.

خیر فقط اکسترنال.

باتشکر

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
با عرض پوزش یه سوال واسم بوحود اومده با توضیحات شما این سرویس فقط برای دانلود هستش ولی به هرحال مثلا من بخوام لینکی رو دانلود کنم باید وارد سایتش بشم دیگه.خب این خودش یه نوع وب گشتنه.
یک سرور به مدت مشخص در اختیارتون هست شما میتوانید هر کاری بکنید (وب گردی - دانلود و ... به جز آپلود با سرعت بالا.)
طبیعتا شما باید لینک هاتون را آماده بکنید و فقط در سرور شروع به دانلود بکنید یا لینک سایت های دانلودی که لازم هست ابتدا در مرورگر باز شود را از قبل تهیه کنید و در مرورگر باز کنید و شروع به دانلود کنید - وقت وب گردی در سرور نیست و سرور فقط باید زمان آن جهت دانلود صرف شود، این بهترین حالت استفاده از پکیج هست .

دقیقا در پکیج های دانلود معمولی نیز کاربران لینک های دانلود خود را ارائه میکنند اینجا نیز به همین صورت هست فقط خود کاربر دسترسی به سرور دارد.

باتشکر-موفق باشید

gogogy

Registered User
لایک‌ها
8
فقط آیپی های داخل کشور امکان دسترسی دارند انگلستان دسترسی ندارد.
خیر فقط اکسترنال.
باتشکر

من ایرانم دوست عزیز.
از مخابرات نت دارم
جالبه گوگل کد این رنج آی پی رو ایران میشناسه و اجازه دسترسی نمیده
بعد شما میگید انگلستان
الان رنج آی پی شده 89.0.0.0
اگه میشه صجبت کنید با مسئول سایت درباره این مشکل
تورنت هم نگفتید. تورنت مجاز هست یا نه؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
من ایرانم دوست عزیز.
از مخابرات نت دارم
جالبه گوگل کد این رنج آی پی رو ایران میشناسه و اجازه دسترسی نمیده
بعد شما میگید انگلستان
الان رنج آی پی شده 89.0.0.0
اگه میشه صجبت کنید با مسئول سایت درباره این مشکل
تورنت هم نگفتید. تورنت مجاز هست یا نه؟
IP Location
gb.gif
United Kingdom London Proper Support Llp
ASN
gb.gif
AS51490 PROPER-AS Proper Support LLP (registered Dec 08, 2014)
Resolve Host 86-104-0-0.propersupportmedia.com
Whois Server whois.ripe.net
IP Address 86.104.0.0

آیپی که اعلام میکنید درست نیست الان مثلا 89.0.0.0 میشود بیش از 16 میلیارد آیپی جدید اضافه شده که چنین چیزی وجود ندارد هر چند وقت فوقش 255 الی 512 یا نهایتا 1024 رنج اضافه میکنند معمولا. 16 میلیارد رقمی بالا هست.

IP Location
de.gif
Germany Koeln Netcologne Dynamic Ip Pool
ASN
de.gif
AS8422 NETCOLOGNE NetCologne GmbH (registered Aug 14, 1997)
Resolve Host xdsl-89-0-0-0.netcologne.de
Whois Server whois.ripe.net
IP Address 89.0.0.0
آیپیتون دقیقتون را به صورت کامل به ایمیل اصلی ما info @ ----- { Roobinaserver.ir ارسال کنید تا همکاران بخش شبکه مشکل دسترسی شما را حل کنند.

مشکلی با تورنت نبوده تا کنون.

باتشکر

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
امکان دریافت از تورنت نیر وجود دارد ؟
امکان ارسال هارد به صورت پست سفارشی برای کم کردن هزینه نقل و انتقال وجود دارد ؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
امکان دریافت از تورنت نیر وجود دارد ؟
امکان ارسال هارد به صورت پست سفارشی برای کم کردن هزینه نقل و انتقال وجود دارد ؟
با سلام

بله.

اگر منظورتون سفارشی اداره پست هست خیر(اصلا با پست مشخص نیست قطعه سالم برسد یا خیر.). ارسال فقط از طریق تیباکس برای قطعات انجام میگردد.

باتشکر

ahmadsalar

Registered User
لایک‌ها
24
جناب من دیگه مطمئن باشم سرعت خوبه؟اگه امکانش هست یه محدوده سرعت بگید.

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
جناب من دیگه مطمئن باشم سرعت خوبه؟اگه امکانش هست یه محدوده سرعت بگید.
با سلام

طبیعتا پهنای باند یک پرواویدر در مرکز داده از پهنای باند یک مشترک عادی که سرور دارد بیشتر میباشد.

بین 1 الی 2 هزار مگابیت ارائه میگردد.

میتوانید در سایت تیکت دهید و یک نمونه لینک دانلودتون را بفرمائید تا دانلود شود و دقیق مشخص شود به سمت سرور اصلیتون چه سرعتی دارد.

باتشکر

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
باسلام
آیا ارایه سرویس شما بصورت دوره کوتاه خواهد بود؟ مدت فعالیت این سرویس چقدر خواهد بود؟
شرکت ما قصد فعالیت یا شما را دارد ولی به دلیل همکاری های فروشندگان قبلی ونارضایتی از انها چطور میتوانید شرکت مارا از کیفیت و ارایه خدماتتان اگاه کنید
سرویس شما برتری خاصی نسبت دیگر دانلودر ها دارد
هر ماه حدود 5ترابایت اطلاعات باید دانلود کنیم و هر ماه تا حدود 100گیگ بیشتر از ماه قبل میشود
آیا امکان دانلود دارید
اگر امکان تست هست لطف کنید برای ساعت اداری فردا یک اکانت تستی به مدت یک ساعات در اختیار من قرار دهید تا با همکارانم مشورت کنم
قصد از گرفتن تست برای آشنایی با محیط ,سرعت و... میباشد
با تشکر

با سلام.

مدت فعالیت طبیعتا مشخص نمیباشد و هیچ شرکتی هم نمیتواند مشخص کند چون دست مرکز داده ها میباشد.

ما فروشنده فایل یا ... نیستیم کار اصلی ما چیز دیگری هست و پرواویدر ارائه خدمات دیتاسنتری هستیم http://www.Roobinaserver.ir نمونه مشتریان در پائین سایت درج شده است یا میتوانید در نت تحقیق فرمائید.
یکی از علت های ارزان بودن هم همین میباشد چون در کنار خدمات دیگر ما این خدمات ارائه میگردد.

مشکلی با دانلود نیست.

برای تست در سایت بخش سرور مجازی --> سرور تست یک درخواست ارسال فرمائید تا 1 الی 2 روز کاری آینده به شما سرویس تست ارائه گردد (نهایت سرعت 50 مگابیت دوپلکس هم اکنون روی سرویس تست ارائه میگردد و در صورت هرگونه سوء استفاده از سرویس تست سریعا سرویس مسدود میگردد پس اگر میخواهید پهنای باندی یا ... تست نمائید از روش ارسال اتک و ... استفاده نکنید)

باتشکر

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
ببخشید شما اپلود هم انجام میدید؟(میخوام رو سرور برام اپلود کنید)
1ترا بایت چقدر زمان میبره؟ و چقدر هزینه

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید شما اپلود هم انجام میدید؟(میخوام رو سرور برام اپلود کنید)
1ترا بایت چقدر زمان میبره؟ و چقدر هزینه
با سلام و احترام

بله 1 ترابایت 26 هزار تومان. لینک پکیج ها : http://www.roobinaserver.ir/upload-file.php این پکیج در انجمن تاپیک نزدیم چون کاربرد زیاد ندارد.

زمان همانطور که به کاربران قبل شما هم در تاپیک پاسخ دادیم مشخص نمیباشد بستگی به فاصله جغرافیایی سرورتون و سالم یا نالم بودن لینک ارتباطی تا سرور مقصدتون دارد.

باتشکر

بالا