• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس ویژه ترافیک داخلی(نیم بها) در ایرانسل

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
با سلام
منظور از ترافیک داخلی یا نیم بها چیست ؟

bitsfa1-jpg.1119308

منظور از ترافیک داخلی،لیست سایت های منتخب داخلی(میزبانی شده در ایران) میباشد که توسط ispها یا همان شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت شما ارائه شده است و در صورتی که از این سایت های منتخب استفاده کنید ترافیک مصرفي بصورت نیم بها محاسبه می شود.
حالا سرویس بیتسفا برای شما چه کاری انجام میده؟
◾️برای مثال از ایرانسل یک بسته با حجم 10گیگابایت فعال میکنید.در صورتی که از سرویس بیتسفا استفاده کنید ترافیک مصرفی شما داخلی محاسبه شده و به میزان 20گیگابایت میتوانید از این بسته استفاده کنید.

☑️به بیان ساده تر در حالت عادی فقط 10گیگ مجاز هستید جهت ترافیک بین الملل(اینستاگرام،گوگل،تلگرام و...) استفاده کنید، اما با سرویس بیتسفا كل مصرف شما از سایتها و اپلیکیشن هایی که ترافیکشان بین الملل است بصورت داخلی محاسبه شده و شما به میزان 20گیگ میتوانید از این بسته استفاده کنید.

irancell-jpg.1119309

✅نمونه ترافیک داخلی مصرف شده در ایرانسل با سرویس ویژه بیتسفا:android21:

در حال حاظر این سرویس در isp های زیر پشتیبانی میشود و ترافیک بصورت داخلی محاسبه میشود:
ایرانسل ، شاتل ، مخابرات ، مبین نت ، پیشگامان
بزودی سایر isp ها به لیست اضافه میشوند.

1. کاربرانی که اینترنت مخابرات / شاتل / مبین نت / پیشگامان دارند میبایست سرویس V.P.N ویژه ایران را تهیه کنند تا ترافیکشان داخلی محاسبه شود.

2. کاربران ایرانسل و پیشگامان هم سرویس پراکسی ویژه ایران را تهیه کنند تا ترافیکشان داخلی محاسبه شود.

3. تا زمانی که اتصال به سرویس ما برقرار باشد ترافیک نیم بها محاسبه میشود در غیر این صورت از ترافیک بین الملل کسر میشود.

4. هیچ کدام از سرویس های بیتسفا قابلیت عبور از فیلترینگ را ندارند!

جهت خرید سرویس و مشاهده قیمت ها وارد سایت https://bitsfa.ir شوید.

در صورت هر گونه سوال در مورد سرویس به id تلگرام @bitsfa پیام دهید یا در اینجا سوالتان را مطرح کنید.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
من سایت شما را دیدم الان برای دانلود فیلم مثلا بابسته های حجمی ایرانسل کدام را باید خریداری کرد وی پی ان ایران یا پراکسی ایران ؟
من متوجه تفاوت انها نشدم لطفا راهنمایی کنید
ممنون

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
من سایت شما را دیدم الان برای دانلود فیلم مثلا بابسته های حجمی ایرانسل کدام را باید خریداری کرد وی پی ان ایران یا پراکسی ایران ؟
من متوجه تفاوت انها نشدم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
درود
برای ایرانسل باید سرویس پراکسی ویژه ایران را خریداری کنید.

فایل های ضمیمه

• irancell2.jpg
    irancell2.jpg
    121.1 KB · نمایش ها: 53

TvUp

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
59
سلام برای همکاری در فروش برنامه ی دارید ؟

sleeplife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
من سرویستون رو تست کردم

خوب بود.... فقط اگر برا ایرنسل هم *** بدید عالی میشه

سرویس پروکسی و برنامه drony یکم مشکل ایجاد میکنه گاهی اوقات

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
بنده خرید کردم روی اینستاگرام فعالش میکنی مثلا دویست مگ مصرف بشه صدو هشتاد تا رو داخلی میزنه یه بیست مگ رو هم خارجی رد میکنه چند بار امتحان کردم .ولی بازم خوبه

sleeplife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بنده خرید کردم روی اینستاگرام فعالش میکنی مثلا دویست مگ مصرف بشه صدو هشتاد تا رو داخلی میزنه یه بیست مگ رو هم خارجی رد میکنه چند بار امتحان کردم .ولی بازم خوبه
دوست عزیز مشکل از سرویس یا اینترنت نیست
مشکل از برنامه drony هست.... البته مشکل هم نمیشه اسمشو گذاشت.... طبیعت برنامه هست
چون پروکسی در اصل برای صفحات وب طراحی شد (یه سرچی دربارش بکنید متوجه میشید) و برنامه هایی مثل proxifier برای ویندوز و drony برای اندروید (قبلا برنامه proxydroid بود که روت میخواست) در واقع یه جورایی دارند پروکسی رو با راه اندازی یه localhost به وی‌پی‌ان تبدیل میکنند تا بتونید برای کل داده های گوشی استفاده کنید

تو توضیحات سایت دیدم نوشته:
این سرویس به صورت پراکسی ایران برای کاربرانی که سرویس وی پی ان توسط سرویس دهنده اینترنت آن ها مسدود شده ، کاربرد دارد هم چنین ترافیک اینترنت در ایرانسل،شاتل،پیشگامان،مخابرات به صورت نیم بها محاسبه می شود
تا جایی که من اطلاع دارم و دارم استفاده میکنم، هیچ ISP پروتکل‌های وی‌پی‌ان رو نبسته (حتی میتونم صراحتا بگم که همراه اول تو اتصال گیر میکنه ولی ایرانسل برا وی‌پی‌ان تا حالا اذیت نکرده)
در حال حاظر این سرویس در isp های زیر پشتیبانی میشود و ترافیک بصورت داخلی محاسبه میشود:
ایرانسل ، شاتل ، مخابرات ، مبین نت ، پیشگامان
بزودی سایر isp ها به لیست اضافه میشوند.
پس اگر میشه سرویس وی‌پی‌ان رو جایگزین پروکسی کنید یا حداقل قابلیت اتصال وی‌پی‌ان رو هم روی سرورای پروکسی اضافه کنید

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
تو توضیحات سایت دیدم نوشته:

تا جایی که من اطلاع دارم و دارم استفاده میکنم، هیچ ISP پروتکل‌های وی‌پی‌ان رو نبسته (حتی میتونم صراحتا بگم که همراه اول تو اتصال گیر میکنه ولی ایرانسل برا وی‌پی‌ان تا حالا اذیت نکرده)

پس اگر میشه سرویس وی‌پی‌ان رو جایگزین پروکسی کنید یا حداقل قابلیت اتصال وی‌پی‌ان رو هم روی سرورای پروکسی اضافه کنید
در بعضی از مواقغ پیش میاد که isp ها پروتکل v.pn رو میبندن. این مورد بیشتر برای اپراتور های موبایل اتفاق می افتد.
سرویس پراکسی ایران از لحاظ فنی بیشتر از یک کاربر قابل ارائه نیست.ولی اگر با یک اینترنت وصل شوید(یعنی اگر آی پیتون یکسان باشه) محدودیت کاربر ندارد!

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
@Msd_1374

از لحاظ امنیت چطوره؟
یعنی هرکاری که انجام میشه رو سرور های شما ثبت میشه؟
حریم خصوصی اینارو منظورم هست

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104

این پیشنهاد هم خیلی خوبه
پراکسی خیلی دردسرش زیاده

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
@Msd_1374

از لحاظ امنیت چطوره؟
از اطلاعات کاربر فقط گزارش اتصالات کاربر( ip / میزان مصرف) در سیستم ثبت میشه

sleeplife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
@Msd_1374

از لحاظ امنیت چطوره؟
ببینید دوست عزیز، قصد تخریب کسی رو ندازم
ولی
از قدیم گفتن « فروشنده که نمیگه ماست من ترشه »
استفاده از وی‌پی‌ان به هر شکلی میتونه باعث نقض شدن حریم خصوصی بشه .... حتی پروایدر ها بزرگ و جهانی وی‌پی‌ان هم که همه ادعاشون حفظ‌حریم‌خصوصی هست، یه روز گندش در اومده که از اطلاعات مردم نسخه‌ای ذخیره میکردند (حالا اینم شما در نظر بگیرید که اونا از پروتکل Open-V-PN استفاده میکردند که از نظر امنیتی هزاران برابر بهتر از PPTP و L2TP هست)
بعلاوه، شما دارید توی ایران زندگی میکنید اینم در نظر بگیرید..... ایرانی که تمام مدیران پیامرساناش قصم میخورند از اطلاعات مردم استفاده نمیکنند، ولی ...... (خب دیگه بقیش رو میدونید)

اینجور سرویس ها در نوبه خودش واقعا خوبه، ولی اینکه از نظر امنیت بخواید بررسی کنید، باید فاکتور «ما تو ایران هستیم» رو در اول فهرست قرار بدید (حالا فرض کنیم که پروایدر از اطلاهات ما کپی نگیره، بلاخره اون سرور که در یک دیتاسنتر ایرانی قرار داره)

برای مثلا
تو ویندوز، Proxifier رو من جوری تنظیم کردم که تلگرام و اینترنت دانلود منیجر و برنامه هایی که میدونم حجم عمده رو مصرف میکنند از طریق پروکسی کانکت بشن در حالی که بروزر و نرم افزارای دیگه از پروکسی استفاده نکنند

تو موبایل وقتایی روشن کنید که میخواید از نرم افزارایی مثل تلگرام یا اینستاگرام و امثالهم استفاده کنید

پ.ن: قسمت دایرکت اینستاگرام رمزگذاری نمیشه (کلا گفتم که در خاطر داشته باشید)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من اکانت گرفتم..
توی اینسااگرام چرخیدم
ولی دیدم ترافیکم رو داره خارجی حساب میکنه!!
شات از تنظیمات هم فرستادم

فایل های ضمیمه

• Screenshot_2019-04-10-16-58-30.png
    Screenshot_2019-04-10-16-58-30.png
    56.6 KB · نمایش ها: 19

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
من اکانت گرفتم..
توی اینسااگرام چرخیدم
ولی دیدم ترافیکم رو داره خارجی حساب میکنه!!
شات از تنظیمات هم فرستادم
درود
لطفا به پشتیبانی تلگرام پیام بدید این مورد بررسی بشه
@bitsfa

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
همراه اول و رایتل به لیست اضافه شد.

cyforex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا اگه سرویس مشابه میشناسید معرفی کنید.
ممنون

بالا