• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس و آموزش نصب برنامه های کرک شده بر روی دستگاه های جیلبریک نشده

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
با استفاده از این سرویس میتونید کلیه اپلیکیشنهای کرک شده رو (مثلاApptrackr.org) بدون نیاز به جیلبرک بروی کلیه دیوایس های خودتون نصب کنید.

پس از خرید ۳ فایل برای شما ارسال میشه که طبق آموزش که واستون همراه با فایلها میفرستم خیلی راحت میتونید توسط نرم افزار مربوط, کلیه App ها رو sign کنید و

روی دیوایس خودتون نصب کنید.

نکات قبل از خرید:

۱- قابل توجه کاربرانی که مک ندارند: برای شما پکیجی از بهترین برنامه ها و بازی ها در مک توسط خودم ساین شده دیگه نیاز به مک ندارید کلا ۷۰ گیگ شد

.
در واقع برای Sign کردن به مک نیاز هست و برای انتفال دادن به گوشی, با هر سیستمی امکان پذیر هست. پس میتونید این پکیج رو تهیه کنید + provision مخصوص

دستگاه شما که وقتی udid به من بدید به شما خواهم داد هیمنو بس کافیه provision رو در ویندوز طبق آموزش داده شده با idevice سینک کنید و پکیج ساین شده ای

رو که خریداری کردید به آیتونز اضافه کنید و سینک کنید به همین راحتی میتوانید از داشتن برنامه های کرک شده رو دستگاه جیلبریک نشده خودتون لذت ببرید

مژده
به دوستانی که مک ندارند و از ویندوز استفاده میکنند پکیجی از بهترین بازی ها و برنامه های آیفون و آیپد و آیپاد تاچ رو خودم در مک ساین کردم و آماده فروش

هستش حجمی معادل ۷۰ گیگ رو شامل میشه دیگه نگران سیستم عامل مک نباشید کافیه این پکیج ها رو تهیه کنید + یک provision که من به شما میدم داخل

دستگاه خود بریزید به همین راحتی با اضافه کردن این برنامه های ساین شده به آیتونز در ویندوز و ریختن provision ای که من به شما مخصوص هر دستگاه میدم برنامه

های کرک شده رو در idevice جیلبریک نشده خودتون داشته باشید
قابل به ذکر هستش این پکیج ساین شده رو که گفتم تک تک بازی و برنامه هاش توسط خودم دانلود

شده در کل گلچین گلچین و آپدیت ترین پکیج هستش

۲- لطفا اگه متوجه نشدین یکم بیشتر تحقیق کنید سپس خریداری کنید. فکر کنید ببینید واستون به صرفه تره ۳۰ هزار تومن گیفت کارت بخرید یا این اکانت رو ! مثلا برای

بنده که باید فقط برای یه برنامه Team Viewer مبلغی بالغ بر 148 دلار (۲۰۰ هزار تومن) پول بپردازم ۱۰۰٪ توجیح اقتصادی داره. به طور خلاصه این سرویس برای کسایی

که خوره آپ استو هستن و یا اینکه فروشنده موبایل و نرم افزار هست ۱۰۰٪ ایده آل هستش
۳- این سرویس هیچ ربطی به جیلبرک نداره, لطفا بعد از خرید تقاضا یا ادعای

Cydia نکنید
۴-نصب این سرویس به جرآت میگم کمتر از ۲ دقیقه هست (کلا در حد دوتا کلیک کردن هستش) و ۱۰۰٪ هم عملی و شدنی هستش پس خواهشا اگه قبلا

به Keychainتون ور رفتین و دستکاری کردین و Certificate نصب و حذف کردید از الان میگم یا مکتون رو دوباره نصب کنید
۵- اگر هکینتاش هم نصب کنید میتونید از این

سرویس استفاده کنید
۷- اکانت یکساله هستش و پس از یکسال قیمت تمدیدش برای افرادی که خریداری کردند ۸ هزار تومن هست.(البته در صورتی که سیستم

Signing از طرف اپل بسته نشه)
۸- این Certificate فقط برای یک iDevice می باشد و برای هر دستگاه باید یک نسخه مخصوص خریداری کنید. شما باید UDID

دستگاه خودتون رو برای من ارسال کنید.
برای جستجو و ذخیره UDID میتونید از آی تیونز این برنامه رودانلود کنید و UDID خودتون رو واسم ایمیل کنید App Store - What's my UDID?

یا طبق عکس های زیر پیش برید :

13342557001.png

13342557012.png

خوب بعد اینکه udid دستگاهتون رو به من دادید و من 3 تا فایل مخصوص دستگاه شما رو بهتون دادم باید مراحل زیر رو طی کنید

مراحل رو طبق عکس های زیر پیش برید :

ابتدا در مک خود hdd رو باز کرده و به پوشه application مراجه کنید سپس پوشه utilities رو باز کرده و داخل پوشه keychain access رو اجرا کنید و مراحل رو طبق عکس های زیر دنبال کنید

مرحله ۱ :
13342557343.png

مرحله ۲ :

13342557014.png

مرحله ۳ :

13342557015.png

مرحله ۴ :

13342557341.png

مرحله ۵ :

مرحله ۶ : باید آیتونز رو باز کنید و provision داده شده رو به library آیتوز اضافه کرده و بعد دستگاه خود رو یکبار با آیتونز سینک کنید طبق عکس زیر عمل کنید :

13342557342.png

مرحله ۷ : نوبت به اجرای برنامه iresign میرسه باید این برنامه رو اجرا و فایل های خودتونو رو sign کرده و در آخر به
آیتونز اضافه کرده و با دستگاه خودتون سینک کنید تا نصب بشه طبق عکس زیر عمل کنید :

در عکس زیر همانطور که توضیح داده شده باید برای انجام مرحله ۱ مشخص شده در عکس زیر به عکس بعدی مراجعه کنید

13342557344.png

به این عکس :

13342557013.png

کافیه بعد انجام این مراحل فایل های ساین شده رو به آیتونز اضافه کرده و با سینک کردن بر روی دستگاهتون نصب کنید

تبریک میگم شما موفق شدید برنامه های کرک شده رو بر روی دستگاه های جیلبریک نشده خودتون نصب کنید

اطلاعات تماس :
از طریق شمار موبایل 09364258833 و یا آی دی یاهو مسنجر Edris_suni با من در تماس باشید

مژده
به دوستانی که مک ندارند و از ویندوز استفاده میکنند پکیجی از بهترین بازی ها و برنامه های آیفون و آیپد و آیپاد تاچ رو خودم در مک ساین کردم و آماده فروش

هستش حجمی معادل ۷۰ گیگ رو شامل میشه دیگه نگران سیستم عامل مک نباشید کافیه این پکیج ها رو تهیه کنید + یک provision که من به شما میدم داخل

دستگاه خود بریزید به همین راحتی با اضافه کردن این برنامه های ساین شده به آیتونز در ویندوز و ریختن provision ای که من به شما مخصوص هر دستگاه میدم برنامه

های کرک شده رو در idevice جیلبریک نشده خودتون داشته باشید
قابل به ذکر هستش این پکیج ساین شده رو که گفتم تک تک بازی و برنامه هاش توسط خودم دانلود

شده در کل گلچین گلچین و آپدیت ترین پکیج هستش

فایل های ضمیمه

• 13342557001.png
    13342557001.png
    323.4 KB · نمایش ها: 290
Last edited:

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان پرسیدند بر روی 4s و ipad 2 جواب میده

باید بگم رو همه دستگاه ها بر روی هر فرموری جواب میده

در حال حاضر باید بگم بر روی آیپد ۲ و آیقون 4s خودم نصب کردم

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تو پست ۱ توضیح دادم حداقل برای بار اول به سیستم مک نیاز دارید اگه مک هم ندارید در کنار ویندوز میتونید از هکینتاش استفاده کنید هکینتاش هم جواب میده

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
مهم دسترسی به فایل های سیستمی و نصب فایل های deb هست

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
آموزش نصب آخرین ورژن سیستم عامل مکینتاش نسخه lion در کنار ویندوز مختص کسایی که مک ندارند

osxlionusb1.jpg
[/CENTER]

این آموزش برای کسانی است که می خواهند Lion را به صورت clean install روی کامپیوتر یا لپتاپ خود نصب کنند. (Hackintosh)

(در این روش دیگه نیازی به update کردن به 10.6.8-10.6.7-10.6.6 برای نصب lion نیست)

این روش توسط خودم و چند نفر دیگه تست شده و 100% جواب می ده.

من روی مادربرد: -sabertooth p67 cpu:core i5 -2500k کارت گرافیک:geforce 9800gt تست کردم .

پیش نیازها :

1-یک کامپیوتر(Hackintosh) یا مک(هر سیستمی که مکینتاش رو اجرا کنه برای ساخت Bootable Flash Memory)

2- usb stick یا hard drive (؛16 gb پیشنهاد می شه)

3-'Install Mac OS X Lion.app' که می تونید از Mac App Store اپل خریداری کنید یا این فایل

تورنت رو دانلود کنید.

ParsaSpace | Mac_OS_X_Lion_(Mac_App_Store).6553120.TPB.torrent

4- "Extra Lion"

ParsaSpace | Extra_Lion_DP4.pkg.zip

5- Chameleon RC5

ParsaSpace | Chameleon_2.0_RC5_r1083.pkg.zip

6-Multi beast که آخرین ورژن رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید.

ParsaSpace | MultiBeast-3.8.0.zip

مراحل انجام کار به صورت زیر است :

1- ابتدا hackintosh یا مک خود را روشن کنید و disk utility رو باز کنید. در disk utility فلش مموری را انتخاب
کرده و بر روی تب erase کلیک کنید و در قسمت Format نوع آنرا Mac OS Extended )(Journaled انتخاب
کنید و در قسمت Name یک اسم برای آن اتخاب کنید(برای مثال Lion ) و بر روی Erase کلیک کنید.

pic6-givedriveaname.jpg

سپس باید فایل های hidden رو در مک نمایش دهیم(در قسمت های جلوتر نیاز داریم) برای این کار میتونید
terminal را اجرا کرده و فرمان زیر رو تایپ کنید:

defaults write com.apple.Finder AppleShowAllFiles TRUE

بعد باید Finder رو دوباره اجرا کنیم.برای این کار فرمان زیر رو در terminal تایپ کنید:

killall Finder

2- بر روی 'Install Mac OS X Lion.app' که دانلود کردید راست کلیک کنید و 'show contents', رو انتخاب کنید.

3- به آدرس : 'Contents/SharedSupport', برید.

4- بر روی 'InstallESD.dmg' راست کلیک کرده و 'open with disk image mounter', رو انتخاب کنید.

5- روی فایل 'BaseSystem.dmg' (؛hidden می باشد و با دستورهای بالا در terminal قابل دیدن می
شود.)راست کلیک کرده و 'open with disk utility', رو انتخاب کنید.

6- در disk utility پایین سمت چپ رو نگاه کنید و به دنبال 'BaseSystem.dmg' بگردید و بر روی آن راست کلیک کرده و 'Restore', را انتخاب کنید.

7- 'BaseSystem.dmg', را در Source و فلش مموری که قبلاً فرمت کرده اید را در 'destination' box, بکشید(drag کنید) و روی Restore کلیک کنید.این عملیات چند دقیقه طول می کشه.

Screen-Shot-2011-07-04-at-11.26.22-PM.png

8- بعد از تمام شدن عملیات restore فلش مموری رو باز کنید و به آدرس System/Installation, برید و بر روی فایل Packages راست کلیک کرده و delete رو انتخاب کنید.

9- سپس روی 'Install Mac OS X Lion.app'که قبلاٌ دانلود کردید دوباره راست کلیک کنید و
'show package contents' رو انتخاب کنید و 'SharedSupport' رو باز کنید.

10- روی 'InstallESD.dmg' دابل کلیک کنید تا mount بشه.بعد فولدر 'Packages' رو از
'MacOS X Install ESD' که خود به خود در Finder باز میشه copy کنید و در system, installation در فلش مموری خود paste کنید.(همان جایی که packages رو delete کردید.)

11- سپس "Extra Lion" و "Chameleon RC5" رو نصب کنید.

نکته: فراموش نکنید که در قسمت Change Install Location فلش مموری خود را انتخاب کنید.در
غیر این صورت روی هاردی که مکینتاش نصب هست install میشن.

12- خب الان فلش مموری شما آماده شده و Bootable می باشد.

13- کامپیوتری که می خواهید روی آن Lion نصب کنید را با این فلش مموری boot کنید و در Boot Screen فلش مموری رو انتخاب کنید تا عملیات نصب شروع شود.

نکته:اگر در هنگام نصب با پیغام "Mac OS X can't be installed on this computer" رو به رو می
شوید فایل "OSInstall" رو دانلود کرده و در فلش مموری در آدرس :
System/Installation/Packages ،؛replace کنید.

ParsaSpace | OSInstall.zip

14- بعد از تمام شدن install و ری استارت شدن کامپیوتر دوباره در منوی بوت فلش مموری رو انتخاب کرده ولی این بار هاردی که lion در آنجا install شده رو انتخاب می کنیم.بعد از بالا آمدن Lion OS X کامپیوتر را خاموش یا restart نکنید و Multi Beast رو اجرا کنید وKext های مربوط به مادربرد-cpu-کارت گرافیک-صدا و ... رو انتخاب و نصب کنید.

15- Chameleon RC5 رو که در مرحله 5 دانلود کردید رو اجرا کنید ولی این بار پارتیشنی که lion روش نصبه رو انتخاب و install کنید.(این مرحله برای اینه که lion بدون فلش مموری که درست کردید بالا بیاد.اگر این کار را نکنید هر دفعه که کامپیوتر رو روشن می کنید باید از فلش مموری lion رو بوت کنید.)

16- سپس restart کنید.

17- از lion لذت ببرید.

منابع: Lion installation via USB stick using Chameleon - InsanelyMac Forum

P8P67Pro and Non Pro Lion install usb for dummies.. - InsanelyMac Forum

Show Hidden Files in Mac OS X

Last edited:

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
مهم دسترسی به فایل های سیستمی و نصب فایل های deb هست

عزیز دستگاه جیلبریک نشده فابل deb قبول میکنه ؟

ipa فقط قبول میکنه اونم ipa خریداری شده با اکانت این روش نصب ipa های کرک شده روی دستگاه های جیلبریک نشده هستش

scanme

Registered User
لایک‌ها
85

بایت چی ؟ مثل اینکه محتویات سورس ها رو ندیدید !! یه نگاه به ابزار های سیدا بندازید تا متوجه بشید
چند تاشو من میگم بقیه رو خودتون برید ببینید

اولین ultrasnow آنلاک کننده گوشی های لاک
برنامه هایی مثل بلوتوث offlinemap-bitesms- phonedelivery- برنامه هایی که بشه امکانات معمولی که رو گوشی های دیگه هست رو در آیفون اضافه کرد
اضافه کردن کیبرد فارسی
نصب تم - نصب فونت -
اضافه کردن اسلايدر
برنامه برای امکان دیدن بیشتر از 11 صفحه برنامه
.......
شاید بعضی موارد بالا تو app هم باشه اما در کل دسترسی به فایل های سیستمی برای آیفون خصوصا برای ما ایرانیا مهمه

با یه کارت 50 دلاری میشه اکثر برنامه های که باهاشون واقعا کار میکنیم رو از App store بخریم و برای همیشه داشته باشیمش

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
اوکی شما برو با ۵۰ دلار هر چی خواستی بخر

کسی که 1 میلیون برنامه کرک شده داره این سرویس به دردش میخوره همه کسایی که iDevice دارن حداقل ۵۰ تا برنامه بازی رو در دستگاهشون دارن و همیشه هم دوست دارن آپدیت باشن هر چی جدید میاد رو نصب کنن

توجیح اقتصادی رو هم پست ۱ نوشتم

حرفی زدی جای تامل داره دستگاه که جیلبریک شده باشه دیگه چرا گیفت کارت بخری رایگان نصب کن دیگه الان صحبت سر دستگاه جیلبریک نشده هستش مانند iphone 4s - ipad 2 کلا شاید کسی دوست نداشه باشه جیلبریک کنه جیلبریک هم سرعت سیستم رو پایین میاره و هم هنگ کردن سیستم رو افزایش میده و کار غیر قانونی هم محسوب میشه

همین team viewer قیمتی معادل ۱۴۸ دلار داره که با دلار امروز فک کنم ۲۰۰ هزار تومن باید بدی یا یک بازی ۱۰ دالاری رو باید ۱۵۰۰۰ تومن بدی ولی با این روش رو دستگاه جیلبریک نشده تا دلت میخواد میتونی برنامه کرک شده دانلود و نصب کنی

محتوای این تاپیک که تو پست ۱ هم گفته شده به cydia ربطی نداره

خواهشا در راستای محتوای تاپیک پیش برید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بایت چی ؟ مثل اینکه محتویات سورس ها رو ندیدید !! یه نگاه به ابزار های سیدا بندازید تا متوجه بشید
چند تاشو من میگم بقیه رو خودتون برید ببینید

اولین ultrasnow آنلاک کننده گوشی های لاک
برنامه هایی مثل بلوتوث offlinemap-bitesms- phonedelivery- برنامه هایی که بشه امکانات معمولی که رو گوشی های دیگه هست رو در آیفون اضافه کرد
اضافه کردن کیبرد فارسی
نصب تم - نصب فونت -
اضافه کردن اسلايدر
برنامه برای امکان دیدن بیشتر از 11 صفحه برنامه
.......
شاید بعضی موارد بالا تو app هم باشه اما در کل دسترسی به فایل های سیستمی برای آیفون خصوصا برای ما ایرانیا مهمه

با یه کارت 50 دلاری میشه اکثر برنامه های که باهاشون واقعا کار میکنیم رو از App store بخریم و برای همیشه داشته باشیمش

دوست عزیز خوب این معلومه دیگه !
شما تقریبا با این سرتیفیکیت میشید یه دولوپر ios ...
دسترسی سوپر یوزر که خوب یه بحث دیگست :)

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان این روش بر روی همه دستگاه های اپل رو هر فرمور جیلبریک نشده ای جواب میده

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
من هم که این کارو رد نکردم اما گفتم دسترسی به فایل های سیستمی هم مهمه داشته باشیم

ولی میدونم این کار ( دولوپر )در صورت نداشتن جیلبرگ بهترین کار هست

hamidialison

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون من از سیستم عامل هکینتاش استفاده کردم و مثل بنز برام کار کرد.

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان فقط برای بار اول و ساین کردن برنامه و بازی به سیستم مکینتاش یا هکینتاش نیازه یکبار که برنامه ها رو ساین کردید دیگه با ویندوز هم میتونید سینک کنید مشکلی نخواهید داشت

قابل به ذکر هست من میتونم پکیج ساین شده از برنامه و بازی ها تهیه کنم برای کسایی که ویندوز دارن و فقط کافیه provision رو در دستگاهشون بریزن و از پکیج ساین شده من استفاده کنند در ویندوز

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان در پست ۵ آموزش نصب سیستم عامل lion در کنار ویندوز داده شد با انجام این کار به راحتی میتونید از سرویس نصب برنامه های کرک شده بر روی دستگاه های جیلبریک نشده استفاده کنید

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
لطفا هزینه رو برام بفرستید.

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
هزینه تکی چقدره؟
تعداد زیاد باشه چند میگیرید و کی تحویل میدید؟
آموزشش رو بدید و من خودم انجام بدم چند میگیرید؟

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا هزینه رو برام بفرستید.

هزینه تکی چقدره؟
تعداد زیاد باشه چند میگیرید و کی تحویل میدید؟
آموزشش رو بدید و من خودم انجام بدم چند میگیرید؟

در پیام خصوصی توضیح دادم

در مورد سوال زمان تحویل باید بگم زیر ۱۰ دقیقه تحویل میدم

iEdris

Registered User
لایک‌ها
0
مژده به دوستانی که مک ندارند و از ویندوز استفاده میکنند پکیجی از بهترین بازی ها و برنامه های آیفون و آیپد و آیپاد تاچ رو خودم در مک ساین کردم و آماده فروش هستش حجمی معادل ۷۰ گیگ رو شامل میشه دیگه نگران سیستم عامل مک نباشید کافیه این پکیج ها رو تهیه کنید + یک provision که من به شما میدم داخل دستگاه خود بریزید به همین راحتی با اضافه کردن این برنامه های ساین شده به آیتونز در ویندوز و ریختن provision ای که من به شما مخصوص هر دستگاه میدم برنامه های کرک شده رو در idevice جیلبریک نشده خودتون داشته باشید

قابل به ذکر هستش این پکیج ساین شده رو که گفتم تک تک بازی و برنامه هاش توسط خودم دانلود شده در کل گلچین گلچین و آپدیت ترین پکیج هستش

بالا