• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس کاهش پینگ و افزایش سرعت در بازی های آنلاین

reza2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اکثر کاربران ایرانی از بالا بودن پینگشون در بازی های آنلاین رنج می برند که این امر یا موجب بیزار شدن از بازی آنلاین میشه و یا با پینگی معادل ۲۵۰ – ۳۰۰ مجبورید بازی کنید.

سرویس کاهش پینگی تهییه شده تا بتوانید با پینگی زیر ۲۰۰ و حتی زیر ۱۰۰ بازی کنید.

همین اول مطلب عرض کنم این سرویس ها مخصوص بازی هستند و از ف*—*نگ عبور نمیکنند.

یکی از راه هایی که میتونید قبل از اینکه وارد بازی بشید از پینگ خودتون مطلع بشید اینه که از منوی استارت گزینه run رو انتخاب کنید

و دستور پینگ رو تایپ کنید ping 4.2.2.4 -t یا ping 8.8.8.8 -t

139146044839791.jpg
عددی که روبروی time نمایش داده شده نشان دهنده پینگ شماست مثلا (time=375ms)

139146053565291.jpg

حالا ابزار کاهش پینگ را کانکت کنید و اگر پینگتون بالای ۲۰۰ بوده باشه خواهید دید MS تون به طور چشم گیری کاهش پیدا کرده است.

139146874156731.jpg

خیلی از دوستان اعلام میکنن که پینگ من 50-60 هست اما دقت داشته باشید که شما حتما به یک سرور داخل ایران پینگ رو چک کردید و باید پینگ خیلی کمی رو داشته باشه اما سرور هایی از بازی ها، که خارج از کشور هستند هم همون مقدار پینگ هست ؟

پینگ معمول همون 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 هست که البته شما میتونید به هر سروری که بازی میکنید هم پینگ بزنید

باید متذکر بشم کسانی که پینگشون تا حد امکان پایین است این سرویس برایشان جواب نخواهد داد.

برای دانلود کانکشن تست و خرید سرویس کاهش پینگ به pingservice.ir مراجعه نمایید.

آیدی یاهو:[email protected]

توضیحات :
smiley-undecided.gif

1. در صورتی که مشکل مطرح شده موضوعات کلی باشند اینگونه موارد در قسمت توضیحات پاسخ داده خواهد شد !
2. قرار نیست معجزه ای اتفاق بیافتد هدف کاهش پینگ برای بهبود ارتباط به سرورهای خارج از کشور هست و نه ارتقا پهنای باند و
یا افزایش سرعت دانلود !
3. لطفا قبل از خرید حتما تست کنید و یا با آیدی پشتیبانی در ارتباط باشید !
4. در صورت فعال نشدن اکانت تست به هر دلیلی با آیدی پشتیبانی هماهنگ کنید!

Last edited:

Mr.Te0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
ترافیک ها خیلی کمه عزیز.

reza2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اضافه شد

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
نمیصرفه داش-من خودم سرویس گیم ازشاتل دارم-پینگم زیر100هستش

reza2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیصرفه داش-من خودم سرویس گیم ازشاتل دارم-پینگم زیر100هستش

شاید واسه شما که پینگ مناسبی دارین کاربرد نداشته باشه ، اما دوستانی که پینگ بالایی رو دارن چی ؟ اگه واقعا کاربردی نبود تاپیک رو ایجاد نمیکردیم در ضمن برای کاهش پینگ خارجی هست و نه داخلی
حتما توضیحات رو بخونین،لطفا قبل از خرید حتما تست کنید و یا با آیدی پشتیبانی در ارتباط باشید!
موفق باشی عزیز

reza2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرور 6 اضافه شده لطفا مجدد کانکشن رو دانلود کنید

امیدواریم که بتونیم اعتماد کاربران persiantools رو بیشتر جلب کنیم

خوشحال میشیم پیشنهاد و انتقادی در مورد این سرویس ها دارید مطرح کنین

با تشکر :)

Saaed 00

Registered User
لایک‌ها
1
واسه کنسول تاثیری نداره؟

reza2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واسه کنسول تاثیری نداره؟
سلام، اگه بخوایم راجع به این موضوع مثل تاپیک های دیگه بحث کنیم میشه 15 صفحه راجع بهش حرف زد عزیز،آخرم مثل تاپیک های دیگه به نتیجه مطلوب نرسید فقط یک موضوع مهم هست اونم شیرینگ بین کامپیوتر و کنسول شماست اگر بتونید اینکارو انجام بدین حتما به همون مقدار کاهش پینگ رو احساس میکنین در کنسول، شیرینگ رو به عهده خود شما هست اما با این حال فایل پی دی اف در اختیارتون قرار میدم امیدوارم که کمکتون کنه و همینطور در صورتی که نیاز به تست این مورد داشتین به آیدی یاهوو پیام بدید برای اینکه بتونین کامل چک کنین تست با زمان بیشتری در اختیارتون قرار بدیم

موفق باشی

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
این سیستم رو تست کردم ولی نتیجه جالبی نداشت. هر دو حالت از یک سرور در لندن گرفته شده

قبل از اجرای برنامه
3421981256.png

بعد از اجرای برنامه

Untitled.jpg

میبینید که نتیجه رضایت بخش نیست

reza2033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز، ای کاش قبل از اینکه نتیجه تست رو بزارین تاپیک رو میخوندین بازم اشکال نداراه اما لطفا به این نکته تاپیک توجه کن:
باید متذکر بشم کسانی که پینگشون تا حد امکان پایین است این سرویس برایشان جواب نخواهد داد.
پینگ بدون کانکشن به سرور خارج 121 هست، پس پینگ خیلی خوبی محسوب میشه،شما نیازی به این سرویس نداشتید بازم گفته شده در تاپیک که اگر پینگ بالای 200 دارین از این سرویس استفاده بشه
مطمئنا اگر کسی پینگ خارجی بالای داشته باشه حتی به فرض اگر 350 باشه با این سرویس یخ زیر 200 و یا 150 برسونه

امیدوارم جواب این سوالتون رو گرفته باشید اگر سوال دیگه ای بود در خدمتم فقط خواهشم اینه که لطفا یکبار تاپیک رو مطالعه کنین
موفق باشید

stanger

Registered User
لایک‌ها
125
داداش پینگ خودم 100 تا 110 هست.از تست که استفاده کردم پینگم شد 150 تا 160

sinasal22208

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره وایبر یا واتس اپ دارید؟
اگه دارید بدید