• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرگذشت یک جوان ناکام در کسب درآمد از اینترنت !!!

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
حیف اون همه وقتی که صرف کسب درآمد از اینترنت کردم . بیشتر از اون چیزی که بدست آوردم از دست دادم . انواع و اقسام سیستم ها کلیکی ، همکاری در فروش ، تبلیغات نمایشی ، جذب زیر مجموعه ، جذب تبلیغ دهنده برای سایت ها و ... رو امتحان کردم ولی کارم به این جا رسید که الان دارم این متن رو برای کسانی که تازه به فکر کسب درآمد از اینترنت افتادند می نویسم .
دوستان تازه کار ،
خیالتون رو راحت کنم بدون سرمایه میلیونی و با چند تا وبلاگ و سایت نمیشه میلیونر شد من حدود 5 ساله که وقت گذاشتم ولی ...
سیستم های کلیکی رو به این خاطر پیشنهاد نمی کنم که فضای وبسایت شما رو اشغال می کنند و تاوان عدم طراحی مناسب بنر و ... رو شما پرداخت می کنید .
سیستم های همکاری در فروش رو هم به خاطر این که از یه طرف تبلیغ کننده ها خیلی زیاد شدند و از طرف دیگه یه عده ی خاص با روش های مجاز و غیر مجاز خریداران رو به سمت خودشون هدایت می کنند ، اگه پول تبلیغ در گوگل رو ندارید از این روش استفاده نکنید .
ایمیل مارکتینگ رو به این خاطر پیشنهاد نمی کنم که بیشتر فحش نصیبتون میشه تا پول !

بهترین و در عین حال سخت ترین راه کسب درآمد از اینترنت اینه که وبسایتی دست و پا کنید که ملت برای تبلیغ دادن در اون صف بکشند !!! اگه می تونید این کار رو بکنید بسم الله در غیر این صورت قید کسب درآمد از اینترنت رو بزنید
والسلام .

bizhan-n

Registered User
لایک‌ها
7
بشدت تائید میشه !!!
من با راه اندازی یگ سایت و پذیرش اگهس البته مال دو سال پیش بود تونستم طعم کسب درامد واقعی رو بچشم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان تازه کار ،
خیالتون رو راحت کنم بدون سرمایه میلیونی و با چند تا وبلاگ و سایت نمیشه میلیونر شد من حدود 5 ساله که وقت گذاشتم ولی ...
خوب عزیز انتظارات خودتم بالا بوده به نظر خودت میشه با چند تا وبلاگ رایگان و یا سایت چند هزار تومنی درامد میلیونی هم داشت؟!
اگه اینطور بود همه میلیونر بودیم:happy:

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
خوب عزیز انتظارات خودتم بالا بوده به نظر خودت میشه با چند تا وبلاگ رایگان و یا سایت چند هزار تومنی درامد میلیونی هم داشت؟!
اگه اینطور بود همه میلیونر بودیم:happy:

منم همین رو میگم . میگم اگه سرمایه ی میلیونی برای تبلیغ ندارید انتظار درآمد بالا رو نداشته باشید . یا بهتر بگم از سیستم های کلیکی و همکاری در فروش انتظار درآمد بالا نداشته باشید ممکنه در یه مقطعی جواب بده ولی این هم موقتیه و ارزش وقتی رو که براش می ذارید نداره . چون وقتی شما یه مشتری رو به یکی از سایت های کلیکی یا همکاری در فروش می فرستید یه مبلغی میذارن کف دستت و تمام !!! دیگه نمی تونی روی خرید های بعدی این مشتری حساب کنی چون اون مشتری برای خریدهای بعدی به آدرس اصلی فروشنده مراجعه می کنه ! نه لینک های بازاریابی شما !

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
حیف اون همه وقتی که صرف کسب درآمد از اینترنت کردم . بیشتر از اون چیزی که بدست آوردم از دست دادم . انواع و اقسام سیستم ها کلیکی ، همکاری در فروش ، تبلیغات نمایشی ، جذب زیر مجموعه ، جذب تبلیغ دهنده برای سایت ها و ... رو امتحان کردم ولی کارم به این جا رسید که الان دارم این متن رو برای کسانی که تازه به فکر کسب درآمد از اینترنت افتادند می نویسم .
دوستان تازه کار ،
سیستم های کلیکی رو به این خاطر پیشنهاد نمی کنم که فضای وبسایت شما رو اشغال می کنند و تاوان عدم طراحی مناسب بنر و ... رو شما پرداخت می کنید .
سیستم های همکاری در فروش رو هم به خاطر این که از یه طرف تبلیغ کننده ها خیلی زیاد شدند و از طرف دیگه یه عده ی خاص با روش های مجاز و غیر مجاز خریداران رو به سمت خودشون هدایت می کنند ، اگه پول تبلیغ در گوگل رو ندارید از این روش استفاده نکنید .
ایمیل مارکتینگ رو به این خاطر پیشنهاد نمی کنم که بیشتر فحش نصیبتون میشه تا پول !

بهترین و در عین حال سخت ترین راه کسب درآمد از اینترنت اینه که وبسایتی دست و پا کنید که ملت برای تبلیغ دادن در اون صف بکشند !!! اگه می تونید این کار رو بکنید بسم الله در غیر این صورت قید کسب درآمد از اینترنت رو بزنید
والسلام .

بستگی داره چه انتظاری از اینترنت داشته باشی !
اگه می خوای مثلاً حداقل مثل شغلهای دیگه (بگیم حدود 1 تومن در ماه) از اینترنت کسب کنی ، مطمئناً باید مثل یه کار هم روش وقت و سرمایه بگذاری !
ولی اگه بخوای با روزی نیم ساعت و یک ساعت و بدون برنامه و سرمایه کار کنی باید بگم 50 تومن هم زیادته اگه در بیاری !

راستی لازم نیست برای دیده شدن و خونده شدن متنت فونتش رو انقد گنده کنی !

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
بستگی داره چه انتظاری از اینترنت داشته باشی !
اگه می خوای مثلاً حداقل مثل شغلهای دیگه (بگیم حدود 1 تومن در ماه) از اینترنت کسب کنی ، مطمئناً باید مثل یه کار هم روش وقت و سرمایه بگذاری !
ولی اگه بخوای با روزی نیم ساعت و یک ساعت و بدون برنامه و سرمایه کار کنی باید بگم 50 تومن هم زیادته اگه در بیاری !

راستی لازم نیست برای دیده شدن و خونده شدن متنت فونتش رو انقد گنده کنی !

ببینید منظور منو خوب متوجه نشدید ! با عقیده شما کاملا موافقم . روی صحبتم با عزیزانی بود که فکر می کنند با زدن چند سایت و وبلاگ میشه درآمد خوبی کسب کرد . می خوام به اونا بگم که وقت خودشون رو بیخودی هدر ندن ! فکر نکنند که با صرف وقت زیاد میشه جای خالی سرمایه رو پر کرد . من این قدر وقت میذاشتم که بهم می گفتن تو معتادی !!!

در مورد فونت ،
ماشالله شما چشم های قوی ای دارید ولی وقتی به راحتی میشه چشم های خواننده رو خسته نکرد چرا این کار رو نکنیم !

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
ببینید منظور منو خوب متوجه نشدید ! با عقیده شما کاملا موافقم . روی صحبتم با عزیزانی بود که فکر می کنند با زدن چند سایت و وبلاگ میشه درآمد خوبی کسب کرد . می خوام به اونا بگم که وقت خودشون رو بیخودی هدر ندن ! فکر نکنند که با صرف وقت زیاد میشه جای خالی سرمایه رو پر کرد . من این قدر وقت میذاشتم که بهم می گفتن تو معتادی !!!

در مورد فونت ،
ماشالله شما چشم های قوی ای دارید ولی وقتی به راحتی میشه چشم های خواننده رو خسته نکرد چرا این کار رو نکنیم !

خوب این که وقت جای سرمایه رو کاملاً پر نمی کنه بدیهی هست !
ببینید، این موضوع رو اکثراً کسانی که به دنبال کسب درآمد از اینترنت هستند بعد از مدتی متوجه میشن و یا کنار میکشن و یا یه سرمایه جور می کنند (هر چند کوچیک)
همین الان افرادی رو میشناسم که با سرمایه گذاری خیلی کم (زیر 100 تومن) درآمدی ماهیانه حدود 100 تومن دارند ... این درآمد، با توجه به میانگین درآمد در ایران و زمانی که روش میگذارند (یکی دو ساعت در روز) و سرمایه گذاری خیلی کمی که انجام دادند فوق العاده است !

اون بحث معتادی رو به منم میگن :D ولی خوب متوجه نیستن که من در حال کار در اینترنت هستم و نه به خاطر سرگرمی و وبگردی ! این مسئله مربوط به نبود فرهنگ درست و حسابی در مورد اینترنت و کلاً فضای مجازی در ایرانه ... به یاد بیارید که چند سال قبل اینترنت در ذهن مردم ایران یک چیز کاملاً مستهجن بود ! به طرف می گفتی می خوام برم تو اینترنت انگار بهش گفتی می خوام برم کلاب شبانه یه چیزی بخورم و یه چرخی بزنم !!! (البته هنوزم ذهن مسئولین ما تو همون چند سال پیش فریز شده !!!)
پدر بزرگم میگه ول کن این اسباب بازی رو، مثل یه مرد برو دنبال کار ! مادرم میگه معتاد شدی ! داداشم میگه به منم یاد بده چطور پول در میاری !
تفاوت بین نسلها و دیدگاههاشون همیشه متفاوت بوده و هست و خواهد بود ...

در کل اینطور هم نیست که شما فکر کنید با یه سرمایه و یه سایت میشه پول خوبی درآورد ! تا دلت بخواد آدم میشناسم که با همین فکر بد بخت شدن !!!!

--------------
راستش فونت تاهوما 12px فونت استاندارد متن فارسی در اینترنت هست ... ولی فونت 16px که شما استفاده کردی رو میگن فونت بزرگ و راستش رو بخوای بیشتر چشم من رو خسته می کنه ;)
شاید تو وبلاگها و ایمیل مارکتینگ و ... هم همین فونت های بزرگ (و احتمالاً رنگ و بارنگ) رو استفاده کردی که زیاد موفق نبودی و کاربرا رو فراری دادی :D

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
همین الان افرادی رو میشناسم که با سرمایه گذاری خیلی کم (زیر 100 تومن) درآمدی ماهیانه حدود 100 تومن دارند ... این درآمد، با توجه به میانگین درآمد در ایران و زمانی که روش میگذارند (یکی دو ساعت در روز) و سرمایه گذاری خیلی کمی که انجام دادند فوق العاده است !

خب اینو یاد منم بده حاضرم بیشتر از 100 تومن هم سرمایه گذاری کنم :rolleyes:

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
گذشت اون زمانی که با پشتکار می شد پول در آورد.

الان فقط با سرمایه و ایده می شه درآمد داشت.

منم به این نتیجه رسیدم
مثلا همین سایت یوتیوب وطنی ( آپارات ) !!! فکر نمی کنم عمرش به یک سال برسه ولی در عوض با سرمایه خوب و پشتیبانی چند سایت قوی به این جا رسید . حالا فرض کن این سایت مال مدیران میهن بلاگ و کلوب نبود یا این که سرمایه ی خوبی نداشت . چند سال طول می کشید تا به جایگاه فعلی برسه ؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تو این زمونه چه بازار واقعی چه مجازی ایده از همه چیز مهمتره سرمایه چندین درجه پایین تر از ایده قرار داره اما متاسفاته ما همش فکر میکنیم با سرمایه میشه ایده رو کپی کرد و موفق هم بود نمونه بارزش سایت ایستگاه و هزاران کپیش که همه دیدیم!!

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
خب اینو یاد منم بده حاضرم بیشتر از 100 تومن هم سرمایه گذاری کنم :rolleyes:

بیا ! دیدی خودت هم هنوز پایه کسب در آمد از اینترنتی ؟! :D
پ.خ بده بعداً حتماً جواب میدم الان سرم شلوغه ... باید یه کاری رو تحویل بدم امروز فردا ;)

تو این زمونه چه بازار واقعی چه مجازی ایده از همه چیز مهمتره سرمایه چندین درجه پایین تر از ایده قرار داره اما متاسفاته ما همش فکر میکنیم با سرمایه میشه ایده رو کپی کرد و موفق هم بود نمونه بارزش سایت ایستگاه و هزاران کپیش که همه دیدیم!!

عزیز من ایده داشته باشی ولی سرمایه اجراش رو نداشته باشی یعنی هیچی نداری !
اول باید بودجه ات وجود داشته باشه بعد یه ایده رو باهاش بالا بیاری !

من الان طرح و ایده خفن دارم که کل فروشگاههای اینترنتی ایران بعد از یه مدت باید جلوش لنگ بندازن !
ولی چی میخ واد ؟ 30,000,000 تومن پول بی زبون !
نتیجه اخلاقی چیه ؟ نتیجه اینه که من انگار الان هیچی ندارم :D

Net Master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوزم ایده های بکر برای پول در آوردن تو اینترنت هست!عمدتا هم به کار گروهی احتیاج داره !همه چی که فروشگاه نیست!

Net Master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل عمده مربوط به تحریم ها و سرعت پایین اینتر نت هست!

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
سایتی میشناسم که 1000بازدید داره بیشتر نداره ! ولی 1000نفرهم مخاطب ثابتش هستن!

خیلی خوب درامد داره ازاون سایت نه از کلیکی و نه از همکاری در فروش بلکه چندمحصول خودش را میفروشه

بازم تاکید کنم نه با پست قرارداد بسته !!!

سایتش هم یادمه از سال 83-84داره اول وبلاگ بوده..

ازاول هم عجول نبوده

یادمه باهم شروع کردیم !!

من هرماه یک دامنه جدید و یک سایت جدید میزدم

اون ادامه میداد و ...

Net Master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدرسش چیه؟چی میفروشه که مشتری ثابت داره!از فروش عطر وادکلن ولارجر باکس که بگذریم بقیه یا دارن نر افزار می فروشن یا شارژ یا دامنه!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بیا ! دیدی خودت هم هنوز پایه کسب در آمد از اینترنتی ؟! :D
پ.خ بده بعداً حتماً جواب میدم الان سرم شلوغه ... باید یه کاری رو تحویل بدم امروز فردا ;)

عزیز من ایده داشته باشی ولی سرمایه اجراش رو نداشته باشی یعنی هیچی نداری !
اول باید بودجه ات وجود داشته باشه بعد یه ایده رو باهاش بالا بیاری !

من الان طرح و ایده خفن دارم که کل فروشگاههای اینترنتی ایران بعد از یه مدت باید جلوش لنگ بندازن !
ولی چی میخ واد ؟ 30,000,000 تومن پول بی زبون !
نتیجه اخلاقی چیه ؟ نتیجه اینه که من انگار الان هیچی ندارم :D
مطمئن باش اگه ایدت بازدهی مناسب رو داشته باشه خیلیا هستن که حاضرن سرمایه شو فراهم کنن و باهات شریک باشن این واسه خودم دقیقا پیش اومده اما افسوس که همکاری نکردم چون خیال میکردم همش حقه خودمه

1KHANI

Registered User
لایک‌ها
45
سایتی میشناسم که 1000بازدید داره بیشتر نداره ! ولی 1000نفرهم مخاطب ثابتش هستن!

خیلی خوب درامد داره ازاون سایت نه از کلیکی و نه از همکاری در فروش بلکه چندمحصول خودش را میفروشه

بازم تاکید کنم نه با پست قرارداد بسته !!!

سایتش هم یادمه از سال 83-84داره اول وبلاگ بوده..

ازاول هم عجول نبوده

یادمه باهم شروع کردیم !!

من هرماه یک دامنه جدید و یک سایت جدید میزدم

اون ادامه میداد و ...
من عاشق افرادی هستم که می‌دونن دارن چیکار میکنن و صبر و پشتکار دارن...
می‌شه سایت ایشون رو معرفی بفرمایید؟

JVC

Registered User
لایک‌ها
263

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
الان سایتی هست با روزی یک پست ورودی گوگل زیادی داره و خب ماهی حداقل یک تومن هم کاسیبه
سایت تفریحی سرگرمی فانیها
مگه بده؟
روزی میاد یک ساعت یک آهنگ یا اس ام اس میزاره بعد راحت هم درامد داره
یا یکی دیگه گروه 450 هزاری یاهو داره
ماهی چند میلیون درامد داره
مگه بده؟
اولی یک سال وقت گذاشته
دومی
5-6 سال
الان کجا سراغ دارین با روزی یک پست یا روزی 6 ایمیل ماهی میلیونی درامد داشته باشه؟
میشه فقط باید صبور و به روز بود
گروه 450 هزاری
Salijoon-Groups : The Best Persian Group In Iran

بالا