• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریعترین راه برای یادگیری مکالمه انگلیسی ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بدون کار و تلاش هیچ چیزی بدست نمیاد ولی شاید بشه راه های بهتری برای یادگیری مکالمه پیدا کرد. اولین چیزی که نیاز دارم یه اپلیکیشن یا چیزی که دسته کم هزار تا از پرکاربردترین کلمات را با ترجمه و تلفظ داشته باشه . یه برنامه نصب کردم یکی از کلماتش اشتباه بود به کلش دیگه اعتماد نکردم چون ممکنه اشتباه یادگرفت . همچین موردی را از کجا پیدا کنم . بهترین کلاس زبان هم باشه تا این مورد تامین نشه کاری نمیشه کرد . بعد از یادگیری کلمات دیگه چه کار هایی باید کرد برای مکالمه؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
بدون کار و تلاش هیچ چیزی بدست نمیاد ولی شاید بشه راه های بهتری برای یادگیری مکالمه پیدا کرد. اولین چیزی که نیاز دارم یه اپلیکیشن یا چیزی که دسته کم هزار تا از پرکاربردترین کلمات را با ترجمه و تلفظ داشته باشه . یه برنامه نصب کردم یکی از کلماتش اشتباه بود به کلش دیگه اعتماد نکردم چون ممکنه اشتباه یادگرفت . همچین موردی را از کجا پیدا کنم . بهترین کلاس زبان هم باشه تا این مورد تامین نشه کاری نمیشه کرد . بعد از یادگیری کلمات دیگه چه کار هایی باید کرد برای مکالمه؟

بهت توصیه می کنم در همین ابتدای امر سراغ ترجمه واژگان نری چون بعدها در دسترسی واژگانیت مشکل ایجاد می کنند.

واژگانی عینی (مثل درخت) بدون اینکه نیاز به ترجمه داشته باشند قابل فهم هستند. سعی کن فلش کارت تهیه کنی. مسلما یه فرهنگ دو زبانه مثل هزاره می تونه برات مفید باشه، اما از همین الان خودت رو به ترجمه عادت نده.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بالا