• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریعترین فلش مموری کدام مارک و کدام مدل آنست؟

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
سلام من میخوام به صورت عمده فلش مموری وارد کنم و با توجه به اینکه برندهایی که تو بازار هست زیاده دچار سردرگمی شدم حالا میخوام نظر شما رو بپرسم.
به نظر شما کدام فلش مموری سریعتر است هم سرعت Write و هم سرعت Read ؟
البته این رو هم در نظر داشته باشید که با توجه به اینکه جدیداً تکنولوژی USB3 هم وارد بازار شده خیلی از سایتها سرعت رو بر این اساس مینویسند ولی الان در کشور ما شاید هنوز USB3 زیاد جا نیفتاده باشه لطفاً هر دو ورژن USB رو مد نظر داشته باشید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نظر من روي كينگستون اصل هست . بقيه برند ها گارانتي معتبر دارند نميتونيد رقابت كنيد .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام من میخوام به صورت عمده فلش مموری وارد کنم و با توجه به اینکه برندهایی که تو بازار هست زیاده دچار سردرگمی شدم حالا میخوام نظر شما رو بپرسم.
به نظر شما کدام فلش مموری سریعتر است هم سرعت Write و هم سرعت Read ؟
البته این رو هم در نظر داشته باشید که با توجه به اینکه جدیداً تکنولوژی USB3 هم وارد بازار شده خیلی از سایتها سرعت رو بر این اساس مینویسند ولی الان در کشور ما شاید هنوز USB3 زیاد جا نیفتاده باشه لطفاً هر دو ورژن USB رو مد نظر داشته باشید.

آقا اینا از نظر سرعت بهترینن تو دنیا و ضمنا ضد آب و ضد ضربه و خاک و.... هم هستن
Corsair Flash Voyager GT
Patriot Xporter XT V2

Corsair Flash Voyager GT USB drives — all the benefits of the Flash Voyager USB flash drives with considerably faster read and write speeds

اینجا هم بهترینهاست از نظر سرعت و.....1 نگاه بنداز
Fastest USB Flash Drive – Reviews and Rankings | Bestcovery

موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
میشه آورد ولی از چه نظر جزء بهترینهاست؟ چون از نظر سرعت نسبت به دیگران برتری چندانی نداره.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
میشه آورد ولی از چه نظر جزء بهترینهاست؟ چون از نظر سرعت نسبت به دیگران برتری چندانی نداره.

اقا از نظر کیفیت و سرعت هم جز بهترین هاست
Review از ocz atv2 میتونی ببینی
ضمنا ضداب و خاک و ضربه و.... هم هست

شما میخای چیکار کنی؟ وارد کنی؟؟
موفق باشید

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
آره اگه فروش داشته باشه.
میخوام رو دستم نمونه بخاطر همین دارم روش تحقیق میکنم که چیزی بیارم که جزء بهترینها باشه.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
آره اگه فروش داشته باشه.
میخوام رو دستم نمونه بخاطر همین دارم روش تحقیق میکنم که چیزی بیارم که جزء بهترینها باشه.

آقا 100% فروش داره منتها مشتری خاص خودشو داره ، من الان آمار آپدیت ندارم که بازار هست یا نیست و چقدر هست؟
ولی مسلما اگه تبلیغات کنی و سرویس خوب بدی میتونی خیلی موفق بشی

از کجا میخای بیاری؟
من خودم کارم کامپیوتره

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
از نمایندگیهاش اونور آب. البته با این وضع دلار قیمتشون سر به فلک میکشه. یک کم هم رقابت با قیمتهای داخل سخته چون معمولاً نمایندگیهای برندهای دیگه محصولاتشون رو با دلار دولتی میارن امّا من فعلاً با دلار آزاد که قیمت رو فوق العاده زیاد میکنه.
درباره فلش OCZ که اصلاً تو بازار پیدا نمیشه همین دو روز پیش یک دونه 32GB Rally2 که قبلاً آورده بودم فروختم 100 تومن ولی سخت فروش رفت بخاطر همین تو فکر برندی هستم که راحت خریده بشه.

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
patriot rage

بالا