برگزیده های پرشین تولز

ســــــوال در مورد باز کردن اکانت Neteller و Skrill

Redkings

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام خدمت دوستان عزیز

شاید این سوال بنده متعلق به این بخش نباشه ولی جایی برای پرسیدن پیدا نکردم و پیشاپیش معذرت خواهی میکنم

من یک آموش برای بازگشایی Neteller و Skrill میخواستم ...
برای وریفای کردن باید ما که ایران هستیم چکار کنیم ؟
بنده یک ویزا کارت دارم ، اگه بخوایم وریفای کنیم با نام و آدرس ایرانی نمیشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ... ممنونم

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
جواب کلی سوالات شما یه کلمه ست : NO
یعنی
neteller و skril برای ایرانی های داخل ایران حساب باز نمی کنند که آموزش و وریفای بخواد
ویزا هم مدارک ایرانی قبول نمی کنه

:(

Redkings

Registered User
لایک‌ها
16
جواب کلی سوالات شما یه کلمه ست : NO
یعنی
neteller و skril برای ایرانی های داخل ایران حساب باز نمی کنند که آموزش و وریفای بخواد
ویزا هم مدارک ایرانی قبول نمی کنه

:(

وقت بخیر

مشکل ویزا کارت نیست ... تهیه کردم

مشکل از کردن حساب تو اسکیرله و تاییده

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,541
اضافه کردن کارت به اکانت اسکریل از قسمت card and bank accounts انجام میشه. کارت شما رو یه مبلغی در حد 2-3 یورو شارژ میکنه، باید برید توی استیتمنت کارت ببینید مبلغ دقیقا چقدر بوده و توی فرم اسکریل وارد کنید و اینطوری کارت شما وریفای میشه. اما عملا فرق زیادی با کارت وریفای نشده نداره. در هر صورت تا شما مدارک شناسایی و آدرس رو براشون نفرستید، محدودیت حساب شما 1500 یورو در ماهه. فقط فرق کارت وریفای شده با نشده در محدودیت روزانه و هفتگیه که با کارت وریفای نشده به ترتیب 500 و 500 یوروئه و با کارت وریفای شده 750 و 1000 یورو
با Neteller کار نکردم

Redkings

Registered User
لایک‌ها
16
اضافه کردن کارت به اکانت اسکریل از قسمت card and bank accounts انجام میشه. کارت شما رو یه مبلغی در حد 2-3 یورو شارژ میکنه، باید برید توی استیتمنت کارت ببینید مبلغ دقیقا چقدر بوده و توی فرم اسکریل وارد کنید و اینطوری کارت شما وریفای میشه. اما عملا فرق زیادی با کارت وریفای نشده نداره. در هر صورت تا شما مدارک شناسایی و آدرس رو براشون نفرستید، محدودیت حساب شما 1500 یورو در ماهه. فقط فرق کارت وریفای شده با نشده در محدودیت روزانه و هفتگیه که با کارت وریفای نشده به ترتیب 500 و 500 یوروئه و با کارت وریفای شده 750 و 1000 یورو
با Neteller کار نکردم

ممنونم دوست عزیز

پس مشکلی پیش نمیاد و فعلا همینطوری کار کنم ؟ بلاک و .. در کار نیست ؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,541
ممنونم دوست عزیز

پس مشکلی پیش نمیاد و فعلا همینطوری کار کنم ؟ بلاک و .. در کار نیست ؟
خواهش میکنم
اگر تراکنش مشکوکی انجام داده نشه، تا رسیدن مقدار کل تراکنش های شما به 2500 یورو مشکلی پیش نمیاد. بعدش از شما مدارک هویتی میخواد
http://help.skrill.com/en/Article/my-account/account-verification/do-i-need-to-verify-my-identity

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,953
فکر میکنم کارمزد skrill کمتره

بالا