• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلامت روانی جامعه چقدر اهمیت داره ؟ آیا از این نظر جامعه سالمی هستیم ؟

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
دیروز تو تاکسی نشسته بودم و با فکرهام درگیر بودم
حقیقتا داشتم فکر خرجهای پیش رو رو میکردم که متوجه صحبتهای یه بنده خدایی شدم
میگفت تو رو خدا مردم رو ببینید ! همه پکرن ،‌در گیرن با خودشون ،‌اصلا انگار یادشون رفته نزدیک عیده اصلا به قیافه مردم نمیاد که شاد باشن
انگار مردم یادشون رفته دم عید باید شاد باشن !
دیدم عجب خوش گفت بنده خدا
اصلا شاد بودن به نظر شما بایده ؟
شاد بودن یه جامعه کسب کردنیه ؟ باید کسی جامعه رو شاد کنه؟ یا کسی مقدمات شاد بودن جامعه رو باید فراهم کرد ؟ یا خود جلمعه باید یه موقع هایی خودشو شاد کنه ؟؟؟
شما موافقین باد نظر اون بنده خدا ؟
جامعه ما جامعه شادیه ؟ اگه نه دلیلش چیاست
چکار باید کرد

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
جماعت دقت کردین با هر کی تو تاکسی حرف میزنی میگه آی ملت اینجوری ن ملت فلانن

اینگار همیشه ملت از نظر ما آدمهای خنگی هستن که دور هم جمع شدن وفقط ما خوبیم!

هیچ وقت نفهمیدم ملت به کی یا به کیا میگن !

استارتر اصن ب جامعه ما نمیشه گفت جامعه ! جامعه ای که توش تضاد و چند دسته گی و...هست که اصن اسمش جامعه نیست

ماشالا ما ایرانی ها هم که آفتاب پرست هر جای که آفتاب بزنه اونجا میخوابیم . . .

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
البته اون بنده خدا بعدش شروع کرد به درد ودل و مشکلات خودش رو هم گفت که من نیاوردم و البته خودم رو هم مثال زدم که تو لک بودم

چه بخوایم چه نخوایم بهمون میگن جامعه و اون چیزی که بیشتر اهمیت داره اینه که این جامعه چجوری باهم رفتار میکنن و آیا اصلا مراودات و وضعیت این جامعه برای اعضای اون اهمیت داره ؟ اصلا کسی به اطرافش توجه میکنه

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
با وجود جانورانی مثل شادمغز در این جامعه مگه میشه سلامت روانی داشت؟ :confused:

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
اقا به نظر این حقیر سلامت روانی از صداقت و روراستی میاد
وقتی اکثریت جامعه رو دروغ و ریا گرفته ناخودآگاه ملت افسرده میشن
هیچکسی دیگه نمیتونه اعتماد کنه به مشکلات هم بی تفاوت میشیم سرگرمی نداریم کل عمرمون توی صف نونوایی و تاکسی و غر زدن و غیبت کردن و غیره میگذره نه خوشی داریم نه دل خوشی
شادی کجا بود برادر من، اونای هم که شادن یا خیلی مرفهن یا الکی خوشند الان دیگه همه با سیلی صورتشونو سرخ نگه میدارن خودمونو گول نزنیم

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
به نظرم جامعه ایران در حال گذار از فاز سنتی به مدرن هست و خیلی از عادت ها و مراسمات رو به زوال است ,البته شرایط اقتصادی و کاهش سطح رفاه نیز باعث سرخوردگی و خزیدن به کنج خانه هارا دارد, یه زمانی میرسه رسوماتی مانند ازدواج, عید نوروز , بچه بزرگ کردن خاطره میشه و رو به فراموشی میره تا هنجارهای جدیدی جایگزین بشه

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
اقا به نظر این حقیر سلامت روانی از صداقت و روراستی میاد
وقتی اکثریت جامعه رو دروغ و ریا گرفته ناخودآگاه ملت افسرده میشن
هیچکسی دیگه نمیتونه اعتماد کنه به مشکلات هم بی تفاوت میشیم سرگرمی نداریم کل عمرمون توی صف نونوایی و تاکسی و غر زدن و غیبت کردن و غیره میگذره نه خوشی داریم نه دل خوشی
شادی کجا بود برادر من، اونای هم که شادن یا خیلی مرفهن یا الکی خوشند الان دیگه همه با سیلی صورتشونو سرخ نگه میدارن خودمونو گول نزنیم
راس میگی
متاسفانه بی اعتمادی بین مردم خیلی کم شده ، واقعا چرا ؟
بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه
من که ندیدم ولی میگن اون قدیم ترها مردم بیشتر بهم اهمیت میدادن

به نظرم جامعه ایران در حال گذار از فاز سنتی به مدرن هست و خیلی از عادت ها و مراسمات رو به زوال است ,البته شرایط اقتصادی و کاهش سطح رفاه نیز باعث سرخوردگی و خزیدن به کنج خانه هارا دارد, یه زمانی میرسه رسوماتی مانند ازدواج, عید نوروز , بچه بزرگ کردن خاطره میشه و رو به فراموشی میره تا هنجارهای جدیدی جایگزین بشه
یعنی جامعه مدرن به عید و ازدواج و ... اهمیت نمیدن ؟
خوبه که اونا شاد تر از ما هستن چسن ولنتاین و هالووین و کریسمس و ووو دارن کریسمس رو خیلی هم جدی برگزار میکنن
انواع جشنواره ها دارن
مثلا همین که با گوجه میوفتن دنبال هم یا یه جشن واره ای بود با بالش پر هم رو میزدن
همین چینی ها رو ببین چقدر شادن چه جشن هایی دارن
متاسفانه ما تو ایران فقط عزاداری داریم
دیدن مردم به ولتاین خارجیها بها میدم گشتن دیدن ما اون قدیم ندیما توی اسفند یه جشن اسپندگان داتشم فراموشش کردیم
توی بعضی تقویم ها جشن های ایران باستان رو نوشته میبینم که اونا به این چیزا خیلی بیشتر اهمیت میدادن
خارجیها علل الخصوص چینی ها و کره ای ها مدرن هم هستن ولی همه چیزشون سر جاشه
شاید یکی از مهم ترین علل این حالتی که من فکر میکنم توی جامعه هست سیاست های دولت باشه هر چند بعید میدونم سیاستی برای سبک زندگی مردم داشته باشن
رضا عطاران همین چند روز پیش گفته بود که مردم ما نیاز زیادی به خندیدن دارن راست میگه به نظرم

Last edited:

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
داداش بی اعتمادی که زیاده شما به من اعتماد نشون بده کجاس
من خودم یادمه بچه بودم با فامیل دور و درجه دهم رفت و امد داشتیم در حد شام و نهار ولی الان خیلی کم شده سالی 1بار هم شاید نباشه این مهمونیا در حد یه دید و بازدید ساده حتی
بنظرم گرونی و درامد کم، عامل اصلیه
دیدگاه بیشتره جامعه شده مادی! طرف اگه خونه یا ماشینش عوض بشه به چشم میاد، شاید از لحاظ اخلاقی پسرفت کنه ادم رزلی بش اما چون خونه بزرگتر میخره مدل ماشینش عوض میشه اطرافیان میگن فلانی پیشرفت کرده نمیگن ادم بدتری شده از لحاظ اخلاقی افت کرده چرا؟
چون برای بیشتر جامعه معنویات و اخلاقیات اصلا ملاک یه ادم خوب نیس فقط عیار یه ادمو با داراییاش میسنجن

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125

بچه بزرگ کردن خاطره میشه؟
پس بچه ها خودشون دیمی بزرگ میشن؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
بچه بزرگ کردن خاطره میشه؟
پس بچه ها خودشون دیمی بزرگ میشن؟
منظورمم این بود که به این شکل نخواهد بود! و کلا خیلی از ساختارها از بین خواهد رفت .همین الانشم خیلی از مراسمات از بین رفته! آینده بر محوریت فرد و حقوق شهروندی خواهد بود این سیل عظیمی هست که دنیا داره به سمتش پیش میره!
زندگی مجردی زیاد میشه و بخاطر مشکلات تشکیل خانواده سبک جدیدی از زندگی ها شکل خواهد گرفت! با کاهش جمعیت خورنده های منابع کمتر شده و رفاه بیشتر میشود

البته اینها فرضیات بنده هستند! به امید روزی که فرهنگ ازدواج از بین برود و افراد به کیفیت زندگی توجه کنن نه زادو ولد بیشمار!!!

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
خدا کنه هر اتفاق خوبی قراره بیوفته توی همین دهه بیوفته که ما دهه شصتیای کم شانس و موش ازمایشگاهی روی خوشی و رفاه رو توی جوونی ببینیم خیر سرمون، نه وقتی 50 60 سالمون شد البته اگه 50 60 بتونیم عمر کنیم با اینهمه دغدغه و مشکلات عجیب غریبی که دور و برمون هس

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
الوین تافلر جامعه شناس آمریکایی خالق اثاری چون موج سوم و شوک آینده گریزی بر تغییرات جوامع بشری دارد.
معتقد است در جهان سرعت شتاب ساختارهای نوینی تشکیل خواهد شد و سلسه مراتب سازمانها و حکومت ها شکسته شده و نوع جدیدی از دموکراسی مشارکتی شکل خواهد گرفت!
لینک زیر گویای این موضوع است

شوک اینده : الوین تافلر

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
آخه فک کنم اینم یکی از معظلات ما باشه
اکثر ما منتظریم شرایط خوب بشه خودمونه تلاش نمیکنیم شرایط رو خوب کنیم
نمیخوام شعار یدم ولی آخه جامعه متشکل از ماهاست و وقتی خودمون نخوایم شرایطمون رو خوب کنیم ،‌شرایط خوب نمیشه
دقت کنین وقتی تو زندگی گیر یا مشکلی داریم نمیتونین تصمیمات درستی بگیریم و معمولا کار رو خرابتر میکنیم
اگه نشاط اجتماعی که یکی از معیارهای سلامت روانی هست رو داشته باشیم مطمئنا راحت تر میتونیم شرایط رو برای خودمون خوب کنبم
بی اعتمادی ، نا امیدی‌ ، بد دبینی و امثالهم همه با سلامت روانی جامعه در تضاد هستن
نمیدونم کی باید این شرایط رو باید عوض کنه شاید خودمون
شاید بشه با تغییر نگرشمون به محیط اطراف شرایط خودمون رو بهتر کنیم شایدم باید منتظر بمونیم یکی بیاد اوضاع رو برامون راست وریست کنه

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
منظورمم این بود که به این شکل نخواهد بود! و کلا خیلی از ساختارها از بین خواهد رفت .همین الانشم خیلی از مراسمات از بین رفته! آینده بر محوریت فرد و حقوق شهروندی خواهد بود این سیل عظیمی هست که دنیا داره به سمتش پیش میره!
زندگی مجردی زیاد میشه و بخاطر مشکلات تشکیل خانواده سبک جدیدی از زندگی ها شکل خواهد گرفت! با کاهش جمعیت خورنده های منابع کمتر شده و رفاه بیشتر میشود

البته اینها فرضیات بنده هستند! به امید روزی که فرهنگ ازدواج از بین برود و افراد به کیفیت زندگی توجه کنن نه زادو ولد بیشمار!!!
به نظرت اینجوری سلامت روانی جامعه افزایش پیدا می کنه؟
این همه مدرن شدن و از سنت ها فاصله گرفتن به انسان آرامش میده؟
من بعید می دونم

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
الوین تافلر جامعه شناس آمریکایی خالق اثاری چون موج سوم و شوک آینده گریزی بر تغییرات جوامع بشری دارد.
معتقد است در جهان سرعت شتاب ساختارهای نوینی تشکیل خواهد شد و سلسه مراتب سازمانها و حکومت ها شکسته شده و نوع جدیدی از دموکراسی مشارکتی شکل خواهد گرفت!
لینک زیر گویای این موضوع است

شوک اینده : الوین تافلر
جان من خودت حوصله داری اون مطلب رو تا تهش بخونی

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
به نظرت اینجوری سلامت روانی جامعه افزایش پیدا می کنه؟
این همه مدرن شدن و از سنت ها فاصله گرفتن به انسان آرامش میده؟
من بعید می دونم
بنظرم اول باید به مفهوم درستی از سلامت روانی رو درک کنیم
واقعا تعریف درست سلامت راوانی چی میشه

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
108233_482.jpg

secreter

Registered User
لایک‌ها
683