• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام . به نظرتون صبحانه چی بخورم که در طول روز کم نیارم ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام

دوستان

من صبح ساعت 6 بیدار میشم
ساعت کاریم جوری هست که از 7 شروع میشه

7 صبح تا 4 عصر
تا برسم خونه 5
اگه بشه 1 ساعت استراحت

بعد از 6 عصر هم تا 12 شب درس میخونم یعنی باید بخونم

به نظرتون صبح چی بخورم که کم نیارم هم از لحاظ کاری و هم از لحاظ اینکه ممکنه نتونم خیلی استراحت نکنم برا عصر که میخام درس بخونم کم نیارم ؟

مثلا عسل و ارده بخورم ؟ چی بخورم که خیلی انرژی داشته باشیم و زرنگ بمونم در طول روز ؟

مجردم . قد 185 و وزن 84-85
یک دستور غذایی خوب

ممنونم .

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
مربا هویج :lol:

کره و عسل هم بد نیست

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
كله ج.ش بخورم

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
صبح دوتا تخم مرغ نیمرو کن توی کره ( روغن نه ها ، کره ) ولی هفته ای یک بار فقط
میتونی ساعت 12 هم یه موسلی بار بخوری ، نمیدونم فارسی بهش چی میگن از اینها که مثل شکلاته ولی درواقع کنجد و گندم و غلات به هم فشرده هست
صبح های دیگه هم میتونی خامه عسل بخوری ، کره پنیر ، هر چی دوست داری ...اگه منظورت از کم آوردن ، گرسنه شدن وسط روزه ، مهم اینه که یه برنامه منظم داشته باشی اگه یه روز صبحونه ساعت 7 بخوری فرداش 9 پس فرداش 8 و ناهار هم وقتهای قاطی پاتی بخوری ، اون موقع هست که به قول خودت کم میاری ولی اگه هر چی میخوری سر وقت و روی یک روال منظم باشه بدنت عادت می کنه و گرسنه ت نمیشه
اگه منظورت اینه که نمیخوای گرسنه بشی ، باید چربی مصرف کنی ، اینا که دوستان میگن خرما عسل این چیزا به درد نمیخوره چون قند هستن و سریع بدن هضمشون می کنه و تموم ، ولی تخلیه چربی از سیستم گوارش بدن به آهستگی صورت می گیره و پیام گرسنگی در صورت مصرف چربی ، دیرتر مخابره میشه ، تخم مرغ و کره رو هم برای همین گفتم ولی مصرف زیادش میتونه کلسترول خونتو بالا ببره چون یه کوچولو هم اضافه وزن داری ممکنه مستعد باشی و بهتره دیر به دیر مصرف کنی تا ریسکش بالا نره

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
هر روز صبح 100 گرم جو دوسر بپز بخور تا شبم انرژی داری....خیلی قویه..فقط باید مواظب باشی که اضافه وزن پیدا نکنی ...

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود
از مغزها هم دوری نکن ! مخصوصا خام و نمک نزده . فندق -پسته-کشمش-گردو خیلی برای بالا بردن تمرکز و حافظه مفیدن

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام ببخشید میپرم وسط حرف اساتید یه برنامه غذایی میدم برا روزای سنگین تمیرنی بود (دوچرخه سواری کوهستان)
صبحانه 1 دوه تخم مرغ اب پز + یه لیوان اب پرتقال طبیعی+ (یه شیشه هایی هست تو همه مغازه ها میفروشن بهش میگن معجون داخلش همه چی هست کنجد عسل پسه وو کلا سوخت موشکه)2 قاشق غذا خوری به همراه خامه یه تیکه ارده (من خودم تو تمرین که از کتل خاکی میرفتم امازداه داوود میگرفتم کنجد و عسل هستش نمیدونم کجا میفروشن !!)
میان وعده یه لیوان شیر 6 دونه ساقه طلایی
نهار خورشت + برنج+ سبزیجات
میوه( ترجیحا سیب)نون پنیر سبزی یا بیسکوییت و شیر
شام ترجیا سبک باشه(ورزشکاری باید نشاسته به غذا اضافه بشه مثل ماکارونی و سیبزمینی ولی چون شما فعالیت بدنی ندارین و مغری هست به جای نشاسته شما تو غذاتون قند و فسفر و پتاسیم باید اضافه کنین مثل ماءشعیر و پسته و موز)

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام

دوستان

من صبح ساعت 6 بیدار میشم

7 صبح تا 4 عصر
تا برسم خونه 5
اگه بشه 1 ساعت استراحت

به نظرتون صبح چی بخورم که کم نیارم هم از لحاظ کاری و هم از لحاظ اینکه ممکنه نتونم خیلی استراحت نکنم برا عصر که میخام درس بخونم کم نیارم ؟

مثلا عسل و ارده بخورم ؟ چی بخورم که خیلی انرژی داشته باشیم و زرنگ بمونم در طول روز ؟

یک دستور غذایی خوب

ممنونم .

ميتوني املت خرما درست كني البته با كره
خرمارو هسته شو در بيار و خورده شون كن روغن و كره رو تو ماهيتابه با هم مخلوط كن مثلا 60 درصد روغن باشه 40 درصد كره خرمارو تو روغن سرخ كن ولي مواظب باش ته نگيره و نسوزه بعد تخم مرغ رو تويه ظرف بشكن و با يكمي نمك خيلي كم اندازه نصفه قاشقه چايي خوري مخلوط كن و بريز رو خرماها تا سفت بشه اگه اين املت رو با يك ليوان آب پرتقال يا اب هندوانه يا هر نوع آب ميوه اي كه دوست داري بخوري خيلي خوبه تا ظهر بهت قول ميدم اصلا گرسنه نميشي
ميتوني يك تخم مرغ هم آب پز كني با يك سيب زميني كوچكي با هم بكوبي بعد يك قالب كوچك كره و نمك هم بهش اضافه كني با كوجه فرنگي و خيار ساندويچ كني صبح بخوري بعد هم يك چاي خوشرنگ بخوري ديگه تا ظهر اصلا گرسنه نميشي
نون پنير و سبزي هم كمي هم گوجه فرنگي چند تا دونه خرما هم ساندويچ كني اونم خوبه گيرش زياده تا ظهر نگه ميداره هر كسي رو+يك عدد موز يا تو تابستان يك قاچ خربزه يا طالبي شيرين:rolleyes:
يا از شب واسه خودت عدسي يا خوراكه حبوبات مثله خوراكه لوبيا چيتي +لوبيا قرمز +لوبيا رشني درست كن صبح بخور هم خوشمزه هست هم گير داره
اصلا هم سراغه كله پاچه و از اين چيزهايه بي كلاس و بدتركيب هم نرو:happy:آدمو مريض و زشت ميكنه كله پاچه دشمنه كبد هستش خون رو هم كثيف ميكنه:wacko:

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
درود
صبح دوتا تخم مرغ نیمرو کن توی کره ( روغن نه ها ، کره ) ولی هفته ای یک بار فقط
میتونی ساعت 12 هم یه موسلی بار بخوری ، نمیدونم فارسی بهش چی میگن از اینها که مثل شکلاته ولی درواقع کنجد و گندم و غلات به هم فشرده هست
صبح های دیگه هم میتونی خامه عسل بخوری ، کره پنیر ، هر چی دوست داری ...اگه منظورت از کم آوردن ، گرسنه شدن وسط روزه ، مهم اینه که یه برنامه منظم داشته باشی اگه یه روز صبحونه ساعت 7 بخوری فرداش 9 پس فرداش 8 و ناهار هم وقتهای قاطی پاتی بخوری ، اون موقع هست که به قول خودت کم میاری ولی اگه هر چی میخوری سر وقت و روی یک روال منظم باشه بدنت عادت می کنه و گرسنه ت نمیشه
اگه منظورت اینه که نمیخوای گرسنه بشی ، باید چربی مصرف کنی ، اینا که دوستان میگن خرما عسل این چیزا به درد نمیخوره چون قند هستن و سریع بدن هضمشون می کنه و تموم ، ولی تخلیه چربی از سیستم گوارش بدن به آهستگی صورت می گیره و پیام گرسنگی در صورت مصرف چربی ، دیرتر مخابره میشه ، تخم مرغ و کره رو هم برای همین گفتم ولی مصرف زیادش میتونه کلسترول خونتو بالا ببره چون یه کوچولو هم اضافه وزن داری ممکنه مستعد باشی و بهتره دیر به دیر مصرف کنی تا ریسکش بالا نره

سلام ممنون از همه دوستان و شما
منظورم نه گرسنگی نیست . منظورم انرژی و خسته نشدن و بیحال نشدن در طول روز هست
خبری نیست کاری به کلسترول اینا و چاقی نیست . آخه یه شرایطی دارم که باید هم شدید کار کنم و هم درس بخونم ولی مثلا مثه الان که اومدم نت دیگه ازین ساعت به بعد انرژی برای درس خوندن ندارم یا سرم درد میگیره . اگرم الانه مایه بزارم فردا صبح سره کار مثه مرده ها هستم
نمیدونم چجور مثلا بعضیا فول صبح 7-12 شب کار میکنن و آخ هم نمیگن

هر روز صبح 100 گرم جو دوسر بپز بخور تا شبم انرژی داری....خیلی قویه..فقط باید مواظب باشی که اضافه وزن پیدا نکنی ...

ممنون ازت . بعد این جو دو سر رو پختم خالی باید بخورم ؟ نحوه ی پختش خاصه ؟ چجوره ؟

سلام ببخشید میپرم وسط حرف اساتید یه برنامه غذایی میدم برا روزای سنگین تمیرنی بود (دوچرخه سواری کوهستان)
صبحانه 1 دوه تخم مرغ اب پز + یه لیوان اب پرتقال طبیعی+ (یه شیشه هایی هست تو همه مغازه ها میفروشن بهش میگن معجون داخلش همه چی هست کنجد عسل پسه وو کلا سوخت موشکه)2 قاشق غذا خوری به همراه خامه یه تیکه ارده (من خودم تو تمرین که از کتل خاکی میرفتم امازداه داوود میگرفتم کنجد و عسل هستش نمیدونم کجا میفروشن !!)
میان وعده یه لیوان شیر 6 دونه ساقه طلایی
نهار خورشت + برنج+ سبزیجات
میوه( ترجیحا سیب)نون پنیر سبزی یا بیسکوییت و شیر
شام ترجیا سبک باشه(ورزشکاری باید نشاسته به غذا اضافه بشه مثل ماکارونی و سیبزمینی ولی چون شما فعالیت بدنی ندارین و مغری هست به جای نشاسته شما تو غذاتون قند و فسفر و پتاسیم باید اضافه کنین مثل ماءشعیر و پسته و موز)

منظورتون اینه که ما الشعیر و موز و ... رو بذارم برا تایمه عصر ؟

ميتوني املت خرما درست كني البته با كره
خرمارو هسته شو در بيار و خورده شون كن روغن و كره رو تو ماهيتابه با هم مخلوط كن مثلا 60 درصد روغن باشه 40 درصد كره خرمارو تو روغن سرخ كن ولي مواظب باش ته نگيره و نسوزه بعد تخم مرغ رو تويه ظرف بشكن و با يكمي نمك خيلي كم اندازه نصفه قاشقه چايي خوري مخلوط كن و بريز رو خرماها تا سفت بشه اگه اين املت رو با يك ليوان آب پرتقال يا اب هندوانه يا هر نوع آب ميوه اي كه دوست داري بخوري خيلي خوبه تا ظهر بهت قول ميدم اصلا گرسنه نميشي
ميتوني يك تخم مرغ هم آب پز كني با يك سيب زميني كوچكي با هم بكوبي بعد يك قالب كوچك كره و نمك هم بهش اضافه كني با كوجه فرنگي و خيار ساندويچ كني صبح بخوري بعد هم يك چاي خوشرنگ بخوري ديگه تا ظهر اصلا گرسنه نميشي
نون پنير و سبزي هم كمي هم گوجه فرنگي چند تا دونه خرما هم ساندويچ كني اونم خوبه گيرش زياده تا ظهر نگه ميداره هر كسي رو+يك عدد موز يا تو تابستان يك قاچ خربزه يا طالبي شيرين:rolleyes:
يا از شب واسه خودت عدسي يا خوراكه حبوبات مثله خوراكه لوبيا چيتي +لوبيا قرمز +لوبيا رشني درست كن صبح بخور هم خوشمزه هست هم گير داره
اصلا هم سراغه كله پاچه و از اين چيزهايه بي كلاس و بدتركيب هم نرو:happy:آدمو مريض و زشت ميكنه كله پاچه دشمنه كبد هستش خون رو هم كثيف ميكنه:wacko:
ممنون ازتون . چشم آره بنظرم خوب باشه املت خرما البته اگه به قولی به ماهیتابه نچسبه و ..

عدسی و لوبیا و .. رو که فرمودید میفرمایید یعنی برا صبح بخورم ؟

از همه تون ممنون

در مورد اون معجون هم کره و پسته و ... هست مارک خاصی هست ؟ کم دیدم آخه . مارکشو بگید بهتره

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
ماالعشیر و پسته
موز جدا
اینا به عنوان یه نوشیدنی مصرف میشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فیبر زیاد باید بخوری. کورن فلکس + شیر خوبه + میوه جاتی مانند موز و سیب و گلابی

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
فیبر زیاد باید بخوری. کورن فلکس + شیر خوبه + میوه جاتی مانند موز و سیب و گلابی

فدات شم فیبر زیاد
ایشون که فعالیت بدنی ندارن میشه بگی به چه کارش میاد؟
الان کاهو که فیبرش زیاده و..... کاری براش میکنه؟
مگه میخواد لاغر کنه داره فیبر بهش توصیه میکنی
فیبر شیکم پر کنه ایشون میخواد تو فعالیت مغزی کم نیاره که احتیاج به قند و پتاسیم دارن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام
ممنون از همه تون

بله فعالیت بدنی نیست

صبح ها کارم حسابداریه . والا ذهنیه بیشتر
بیشتر از مغزم فک کنم تحلیل میره تا بدن

کورن فلکس چیه ؟

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
بزار منم یه چیزی بهت بگم امتحان کن
صبحانه یه لیوان شربت عسل که یه قاشق توش ابلیمو تازه ریخته باشی تناول کن
همین بسته

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فدات شم فیبر زیاد
ایشون که فعالیت بدنی ندارن میشه بگی به چه کارش میاد؟
الان کاهو که فیبرش زیاده و..... کاری براش میکنه؟
مگه میخواد لاغر کنه داره فیبر بهش توصیه میکنی
فیبر شیکم پر کنه ایشون میخواد تو فعالیت مغزی کم نیاره که احتیاج به قند و پتاسیم دارن

من خودم چیزهای فیبردار و البته "مغذی" میخورم برای صبحونه که اگه ناهار دیر خوردم گشنم نشه، از اون جهت گفتم :eek: موثر هم بوده (مثل همین کورن فلکس که گفتم چون ذرت و غلات و کشمش و میوه خشک شده و غیره داره و با شیر خیلی صبحونه کاملی میشه). البته هیچ مبنای علمی نداره حرفم و صرفا طبق تجربه بوده. اصولا هم در جایگاهی نیستم که بخوام در مورد تغذیه اظهارنظر علمی بکنم، اگر شما دارای این جایگاه هستید خوشحال میشیم چیزی یاد بگیریم ازتون :rolleyes:

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
سلام

دوستان

من صبح ساعت 6 بیدار میشم

7 صبح تا 4 عصر
تا برسم خونه 5
اگه بشه 1 ساعت استراحت

یک دستور غذایی خوب

ممنونم .

سرشیر+عسل
خامه+عسل

این دو تا رو با 1 دونه بربری بخوری خوشگل تا ساعت 3 ظهر میتونید به کاراتون برسید

پ ن:سیگار هم توصیه میکنم بکشید برا رفع خستگی عالیه

Miinaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام