• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام . به نظرتون صبحانه چی بخورم که در طول روز کم نیارم ؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
کره و عسل با یه لیوان شیر.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
کره مربا و پنیر
هر سه تا باهم در یه لقمه و تمام

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام

دوستان

من صبح ساعت 6 بیدار میشم
ساعت کاریم جوری هست که از 7 شروع میشه

7 صبح تا 4 عصر
تا برسم خونه 5
اگه بشه 1 ساعت استراحت

بعد از 6 عصر هم تا 12 شب درس میخونم یعنی باید بخونم

به نظرتون صبح چی بخورم که کم نیارم هم از لحاظ کاری و هم از لحاظ اینکه ممکنه نتونم خیلی استراحت نکنم برا عصر که میخام درس بخونم کم نیارم ؟

مثلا عسل و ارده بخورم ؟ چی بخورم که خیلی انرژی داشته باشیم و زرنگ بمونم در طول روز ؟

مجردم . قد 185 و وزن 84-85
یک دستور غذایی خوب

ممنونم .

درود،

شما سرِ چه کاری میرین؟ (نیازی بِ پاسخ نیست) یعنی اون کار چقدر درامد داره کِ میخوای خودتون رو هلاک کنین. یا اون درس. 6 بیدار میشین و 6 عصر میرسین خونه و تا 12 شب میخواین درس بخونین.

شما خیلی زود از پا درمیای. هر چی هم کِ شما بخوری تا زمانی کِ استراحت نکنی و انرژیت ریکاوری نشه، بِ هیچ چیز نمی ارزه حتی یک تن غذا در روز. شما از 6 صبح مشغول بِ کار کردنی و تا ساعتِ 12 شب. دوستِ عزیز میخوای خودکشی کنی؟ خوبه هنوز مجردی شما. اگر متاهل بودی فکر کنم 12 شب تا 3 صبح هم بیدار بودی. دوستِ عزیز شما با این کار و درس خوندن فقط خودت رو هلاک میکنی. البته جسارت نباشه، شاید شما مردِ خونه ای و باید خرجِ خونوادت رو دربیاری. خب اینجا مساله فرق داره. اما من میخوام فرض کنم، شما مثلِ هزاران نفرِ دیگِ، فقط میخوای پولِ خودتو دربیاری و درس بخونی.

اینجوری؟

شدیدا مخالفم دوستِ عزیز. شما هر چی غذا و ... مصرف کنی، نمیتونی از 6 صبح تا 123 شب، یک کله کار کنی و درس بخونی. عزیزم ماشین کِ نیستیم ما. یِ موجودِ زنده ای هستیم کِ توانایی هایی داریم کِ بسار محدودن.

پ. ن. قصدِ بی احترامی بِ هیچ شخصی را نداشته و ندارم.

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
درود،

شما سرِ چه کاری میرین؟ (نیازی بِ پاسخ نیست) یعنی اون کار چقدر درامد داره کِ میخوای خودتون رو هلاک کنین. یا اون درس. 6 بیدار میشین و 6 عصر میرسین خونه و تا 12 شب میخواین درس بخونین.

شما خیلی زود از پا درمیای. هر چی هم کِ شما بخوری تا زمانی کِ استراحت نکنی و انرژیت ریکاوری نشه، بِ هیچ چیز نمی ارزه حتی یک تن غذا در روز. شما از 6 صبح مشغول بِ کار کردنی و تا ساعتِ 12 شب. دوستِ عزیز میخوای خودکشی کنی؟ خوبه هنوز مجردی شما. اگر متاهل بودی فکر کنم 12 شب تا 3 صبح هم بیدار بودی. دوستِ عزیز شما با این کار و درس خوندن فقط خودت رو هلاک میکنی. البته جسارت نباشه، شاید شما مردِ خونه ای و باید خرجِ خونوادت رو دربیاری. خب اینجا مساله فرق داره. اما من میخوام فرض کنم، شما مثلِ هزاران نفرِ دیگِ، فقط میخوای پولِ خودتو دربیاری و درس بخونی.

اینجوری؟

شدیدا مخالفم دوستِ عزیز. شما هر چی غذا و ... مصرف کنی، نمیتونی از 6 صبح تا 123 شب، یک کله کار کنی و درس بخونی. عزیزم ماشین کِ نیستیم ما. یِ موجودِ زنده ای هستیم کِ توانایی هایی داریم کِ بسار محدودن.

شدیدا موافقم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
درود،

اینجوری؟

سلام
نه . برا چی ناراحت بشم

ولی مجبورم . آره
وگرنه دل درد نداشتم که بخام به خودم سختی بدم

ممنون

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
فعلا اینکارو میکنم یکم جواب میده :

صبحانه :
کره و عسل زیاد + شیر
قبل رفتن هم 2 فنجون کافی میکس

نهار
ن و ذهن
عصرها هم کافی میکس

فعلا کافی میکس نگهم داشته . روی خود نسکافه هم نوشته برای تقویت بد

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
منم یه پیشنهاد دارم خیلی جواب میده
اسمش رو نمیدونم چیه
من بهش میگم کاپیاتان اوت Captain oat
یه نوع جو پرکه اگه اشتباه نکنم ولی فرق داره
میریزی توی شیر به اضافه شکر و اگه دوست داشتی طعم دهنده دیگه (خودم پودر کاکائو هم میریزم)
میذاری روی گاز نزدیک دو دقیقه طول میکشه جو باز میشه یه چیزی شبیه حلیم میشه
من 6 ساله صبحونه اینو میخورم و انرژی خوبی میده
کره بادام زمینی با نون تست هم خیلی خوبه
کره مربا و خامه عسل و....هم گزینه های خوبی هستند ولی من که میخورم بعد از 2 ساعت گرسنه میشم
خواص فوق العداه جو رو هم در نظر داشته باش
هر قوطی کاپیتان اوت فکر کنم الان شده 5 تومن و تقریبا واسه سه هفته(اگه وعده کاملی رو بخوری) میمونه
شاد باشی

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
خرما رو بزار تو ارده خیس بخوره بعد با شیره بخور اگه گشنت شو بیا بزن تو گوش من !

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
ایول چه فعالیتی :blink:
باید چیزایی بخورید که حجم کم و کالری زیادی داشته باشند مثل خرما ، عسل و ... میان وعده ها هم میتونید آجیل بخورید

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
سلام

دوستان

من صبح ساعت 6 بیدار میشم
ساعت کاریم جوری هست که از 7 شروع میشه

7 صبح تا 4 عصر
تا برسم خونه 5
اگه بشه 1 ساعت استراحت

بعد از 6 عصر هم تا 12 شب درس میخونم یعنی باید بخونم

به نظرتون صبح چی بخورم که کم نیارم هم از لحاظ کاری و هم از لحاظ اینکه ممکنه نتونم خیلی استراحت نکنم برا عصر که میخام درس بخونم کم نیارم ؟

مثلا عسل و ارده بخورم ؟ چی بخورم که خیلی انرژی داشته باشیم و زرنگ بمونم در طول روز ؟

مجردم . قد 185 و وزن 84-85
یک دستور غذایی خوب

ممنونم .

ارده که الان گرمه هوا بعد ارده هم خوش گرمه پیشنهاد نمیشه .شما بشین صبحانه تو کامل بخور(خرما شیره خرما .عسل الان فصل انجیر هم هست خیلی انرژی داره-شیره انجیر )
در کنار کارت هم تو جیبت کشمش یا مویز و آجیل باشه تا ساعت 11 12 بندازی بالا انرژی بگیری

اگر هم اون موقع که میخوای درس بخونی خابت میاد قهوه تلخ بزن ببین چی میکنه

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
اون موشکی که سمیرا بالا گفت خیلی به کارت میاد

کلا عسل خرما گردو یادت نره

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
هرچيكه بخوري اخرش بايد ناهار بخوري نميشه كه ادم كم مياره اخرش.

-Pegah-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عسل خیلی خوبه .
گردو هم معرکه هست
کلا چیزایی بخور که انرژی زیادی تو بدن تولید میکنه
ولی هر چیم بخوری ممکنه کم بیاری . میان وعده داشته باشی خیلی بهتر از اینه صبحونه رو سنگین بخوری

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
پس ملت چه طوری روزه میگیرن

اون مال سی روزه نه تو طول سال
کلا هر طور بخوای حساب کنی که تو طول روز کم نیاری بازم باید میان وعده رو بخوری وگرنه نمیشه لاغر میشی

linker

Registered User
لایک‌ها
55
کره ی بادام زمینی از بهترینهاست عسل و گردو جای خود داره ولی خرما به دلیل تحریک اشتها باعث گرسنگی شما خواهد شد..

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
کره ی بادام زمینی از بهترینهاست عسل و گردو جای خود داره ولی خرما به دلیل تحریک اشتها باعث گرسنگی شما خواهد شد..

اتفاقا هفت عدد خرما یک غذای کامل به حساب میاد

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
بالا