سلام . فانکشنی برای تبدیل فارسی به hexdecimal دارین؟

شروع موضوع توسط shankimout ‏3 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    سلام . فانکشنی سراق دارین که هروف فارثی رو به hexdecimal تبدیل کنه ؟ مثلا پ > #1620

    من برا فارسی یه فانکش دارم مینویسم ولی فک میکنم که باید در خود php هم چیزی باشه
     
  2. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
  3. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    یه مدت یادم بود تو phpmyadmin وقتی تو یه جدول INSERT میکردم خودش همرو همین جوری میکرد . ولی هرچی خاستم ببینم چه جوریه نتونستم . اینو هم بگم که با تنظیمات معمولی اینجوری می شد . من لیست کاراکتر هارو دارم . خودم تهیه کردم ولی تو جداکردن حروف فارسی مشکل دارم . اگر این شدنی بشه یعنی حروف فارسی تک به تک جدا بشن حله ..
     
  4. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این phpmyadmin کار خواصی انجام نمی داده ! به خاطر encoding صفحه ات بوده
    من هم یادمه یک چیز خاصی ست می کردم وقتی form ها رو پر می کردم تمام فارسی ها رو تبدیل می کرد به Hex
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    یه چیز خیلی جالب تر!! !
    فرانت پیج را باز کنید با یه صفحه جدید! تو قسمت دیزاین فارسی بنویسید بعد برید تو قسمت کد همش اونطوری شده!!!! kiddin :lol:
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    این کد ها و ارایه های تبدیل فارسی به hex و برعکس هست . اگر دقت کننین هگز به charset کاری نداره و اگر فارسی رو سیستم نصب باشه به راحتی بدون تنظیم کاراکتر همرو میاره .

    این های شماره های کاراکتر های فارسی و کد هگز مربوط بهشونه . من نتونستم کاری از پیش ببرم . شما شاید بتوننین کاری کنین .

    encoding صفحه من هم windows-1256 بود . ولی الان نمیشه ...

    فرانت پیج هم اینکارو میکنه ولی همه کاراکتر هارو نه

    PHP:
      $hex2fa = array("&#1569" => 193,"&#1570" => 194,"&#1571" => 195,"&#1572" => 196,"&#1573" => 197,"&#1574" => 198,"&#1575" => 199,"&#1576" => 200,"&#1577" => 201,"&#1578" => 202,"&#1579" => 203,"&#1580" => 204,"&#1581" => 205,"&#1582" => 206,"&#1583" => 207,"&#1584" => 208,"&#1585" => 209,"&#1586" => 210,"&#1587" => 211,"&#1588" => 212,"&#1589" => 213,"&#1590" => 214,"&#1591" => 216,"&#1592" => 217,"&#1593" => 218,"&#1594" => 219,"&#1600" => 220,"&#1601" => 221,"&#1602" => 222,"&#1603" => 223,"&#1604" => 225,"&#1605" => 227,"&#1606" => 228,"&#1607" => 229,"&#1608" => 230,"&#1609" => 236,"&#1740" => 237,"&#1611" => 240,"&#1612" => 241,"&#1613" => 242,"&#1614" => 243,"&#1615" => 245,"&#1616" => 246,"&#1617" => 248,"&#1618" => 250,"&#1632" => 48,"&#1633" => 49,"&#1634" => 50,"&#1635" => 51,"&#1636" => 52,"&#1637" => 53,"&#1638" => 54,"&#1639" => 55,"&#1640" => 56,"&#1641" => 57,"&#1662" => 129,"&#1670" => 141,"&#1688" => 142,"&#1705" => 152,"&#1711" => 144);
      
    $fa2hex = array(193 => "&#1569",194 => "&#1570",195 => "&#1571",196 => "&#1572",197 => "&#1573",198 => "&#1574",199 => "&#1575",200 => "&#1576",201 => "&#1577",202 => "&#1578",203 => "&#1579",204 => "&#1580",205 => "&#1581",206 => "&#1582",207 => "&#1583",208 => "&#1584",209 => "&#1585",210 => "&#1586",211 => "&#1587",212 => "&#1588",213 => "&#1589",214 => "&#1590",216 => "&#1591",217 => "&#1592",218 => "&#1593",219 => "&#1594",220 => "&#1600",221 => "&#1601",222 => "&#1602",223 => "&#1603",225 => "&#1604",227 => "&#1605",228 => "&#1606",229 => "&#1607",230 => "&#1608",236 => "&#1609",237 => "&#1740",240 => "&#1611",241 => "&#1612",242 => "&#1613",243 => "&#1614",245 => "&#1615",246 => "&#1616",248 => "&#1617",250 => "&#1618",48 => "&#1632",49 => "&#1633",50 => "&#1634",51 => "&#1635",52 => "&#1636",53 => "&#1637",54 => "&#1638",55 => "&#1639",56 => "&#1640",57 => "&#1641",129 => "&#1662",141 => "&#1670",142 => "&#1688",152 => "&#1705",144 => "&#1711");

     
  7. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    نمیشه به html اطمینان کرد . باید از ریشه اینکارو بکنیم .

    اگر میخایین بقیه کد هارو بینید ان کد رو اجرا کنید


    PHP:
    for($i=0;$i<5000;$i++){
    echo 
    "&#" $i ";\n" "<br>";
    }
     
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    این خود حرف ها رو پرینت میکنه نه hex رو
     
  9. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    در سورس hex هارو پرینت میکنه

    یا اینکه & رو از اولش وردارید
     
  10. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    این همه کاراکتر رو که حالا نمیشه دستی نوشت
    باید دنبال تابعش بگردیم
    حتما هست

    من یه فکری اومد به ذهنم :D

    اگه بتونیم بین عدد ACSII یک کاراکتر و hexdecima همون کاراکتر رابطه ای پیدا کنیم همه چی حله ! :D :cool:
    نه ؟ :D
     
  11. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    منم همین فکرو کردم و دیدم کوچیک ترین ارتباطی بینشون نیست . عدد اسکی تا 255 هست . اونیکی تا 3 - 4 هزار هم که امتهان کردم کاراکتر داره .

    من دستی به تونستم تمام حروف رو به صورت ارایه در بیارم . اون بالا گزاشتم .

    میخاستم حروف متن فارسی رو تو ارایه بزارم و foreach بزارم ولی دیدم فایده نداره چون نمیشه حروف فارسی رو مثل اینگلیسی از هم جدا کرد
     
  12. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    من دقیقا همین تابع و فانکشن رو داشتم و عالی هم بود ولی انگاری از کامپیوتر محو شده و رفته اصلا پیداش نمی کنم
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    میخایی ما هم بیاییم تو سیستمت بگردیم . شاید پیدا شد . چون بدجور حیاطی هست . دیگه از شر unicode راحت میشیم
     
  15. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    بعدا اگر خودایی نکرده قرار شد سیستمت با بیرون ارتباط برقرار کنه مشکلی بر نمی خوری ؟
    بهتر نیست استاندارد ها رو رعایت کنیم؟
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ولی شاید ارتباطی باشه بینشون!! بین اسکی و اون یکی
     
  17. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    نه مشکلی نمی شه ولی نیست نمی دونمم از کجا اورده بودم شاید امروز 20 تا سایت رو گشتم ولی نبود که نبود
    اخه سیستم من همون اینترنته ها ها ها ها ها ها .....
     
  18. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اخه فقط ما که بازدیدکننده هایه سایت هایی دیزاین میکنیم فارسی هستن . پس فارسی هم مینویسن . پس جایی که قانون یا استاندارد وجود نداره چطور میشه رعایتش کرد ؟
     
  19. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    خوب خودم وقتی دیدم راحی نداره دستبکار شدم . تو این فایل 4 تا فانکش هست . این برنامه هم با یونیکد و هم با 1256 سازگاره

    hex2fa & fa2hex

    که اولین ارگمان رشته فارسی هست و بعد معلوم کننده کدپیج اون رشته برای

    ansi2utf & utf2ansi که کارشون کاملا معلومه .

    راستی همیشه نمیشه از hex استفاده کرد . مثل alt تو تگ img و یا title
     

    فایل های ضمیمه:

  20. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    تست کننین هر کاراکتری فارسی که ساپورت نمیکنه رو بگین تا درست کنم
     
  21. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    یه مسئله بی ربط...
    این آواتارت کمی تا قسمتی بی ادبیه...:lol:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal