سنکرون کردن دو شمارنده

شروع موضوع توسط KgbCia ‏28 سپتامبر 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. KgbCia

    KgbCia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    201
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من يه سايت رو سرور خودم و همون رو رو يه سرور خارجي گذاشتم كه اگر يوزر خودم بود ( من ISP دارم) صفحات رو سرور خودم و اگر كسي از خارج از شبكه من خواست صفحاتم رو ببينه صفحات رو سرور خارجي ام رو نشونش بده.
    برا هر دو تا يه كانتر گذاشتم.مي خوام يه كدي پيدا كنم كه بصورت اتوماتيك اين دو تا كانتر رو سنكرون كنه يعني اگر كسي از داخل شبكه ام سايتم رو ديد يكي به شمارنده خودش اضافه كنه و شمارنده رو سايت خارجي رو هم همون بذاره و برعكس.
    با اين اوصاف كسي هست بتونه منو راهنمايي كنه؟
    قبلا كمال تشكر را داريم.
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    دقیقا متوجه نشدم
    تو الان توری دی ان استو تنظیم کردی که اگه از یورهایه خودت بود از ای اس پی تو هاست بشه و اگه از خارج بود به یه سایته هاستینگ وصل بشه؟


    و میشه بیشتر توضیح بدی ؟
    اگر به صورته ساده تر بگیم تو دو تا هاست رویه سرورهایه مختلف داری می خوای وقتی کسی به هاسته اول رفت هاسته دوم هم به صورت خودکار یه کانتر بندازه
    اگه اینو می خوای بگو تا یه راهی بهت پیشنهاد کنم
     
  4. KgbCia

    KgbCia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    201
    تشکر شده:
    0
    سلام
    دقيقا همينه كه گفتين. من دو تا هاست دارم . در واقع هدف از اين كار صرفه جويي در پهناي باند هست.
     
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    سلام
    فقط یه مشکلی هست که الان به ذهنم اومد
    در اون روشی که من مده نظر دارم شما به سروره خارجی کانکنت می شین مشکل اینجاست وقتی ما تو برنامه ای که می نویسیم اسمه دومینه اون خارجیرو می زینیم ولی سیستمه شما احتمالا میره سره لوکال
    اول اینو به من بگید از خود سرور که اسمه سایتتونو می زنید میره سراغه خارجیه و یا داخلی یا همون لوکال ؟
    اگه بره سره لوکال که احتمالش تقریبا زیاده مشکل خواهیم داشت
    تو اول اینو بگو تا ببینیم چی میشه
    راستی اون موقع اومدم تو یاهو نبودی برات پریویت مسیج زدم تا بیای تا یا هو ولی باز نیومدی
    تو فقط به من بگو راهی داری تا از خوده سرورت بهاون هاسته خارجی کانکنت شیم یا نه
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بهترين كار اينه كه كانتر رو توي يكي از هاست ها قرار بدي . و بوسيله XMLHTTP اون مقدار بازديدو بخوني و تو اون يكي ديگه سايت قرار بدي . و برنامه XMLHTTP رو جوري تنظيم كني كه هروقت پيج در خواست شد يه هيت به كانترت اضافه كنه
     
  7. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    shankimout
    عزيزه دله برادر مثله اينكه شما اون چيزاهي كه نوشتم نخوندي
    من هم همين راهو ميخواستم پيشنهاد بدم
    ولي ايشون يه دومين داره دو تا هاست كه وقتي يوزرها ريكوست ميدن به سروره اي اس پي وصل مي شن و اگر از خارج بود به يه سايته هاستينگ وصل بشه
    مشكل اينجالست كه سروره اي اس پي بايد به اون سايته خارجي وصل بشه ولي طبقه تنظيماته خودشون به خودش وصل مي شه يعني لوكال مي شه مگر اينكه اونا يه ايپي چيزي داشته باشن كه بشه فرق گذاشت
     
  8. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    ببخشيد . فكر كنم فهميدم چي شد

    خوب ميشه از طريق رنج ايپي تشخيص داد ديگه
     
  9. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    اگه بخوايم اينو راحت تر بيان كنم
    تو حساب كن ما يه كامپيوتري داريم كه روش اي اي اس نصب شده
    وقتي از تو خوده كامپيوتر و يا سيستم هايه تهت شبكه اسم دومين رو مي زنيم همين كامپيوتره خودم اتوماتيك هاستش مي كنه و اگه از بيرون يكي اين دومين رو بزنه يه سايته خارجي وصل مي شه

    مشكل اين جاست كه هر دو از يه دومين استفاده مي كنن و وقتي ما روي سرورمون httpxml رو بزنيم وصل مي شه به سيستمه لوكال نه خارجي و هيچ راهي به مقذم نمي ياد كه چه طوري مي شه دورش زد

    حالا بگو من ظورت از اي پي چي بيد ؟
     
  10. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    KgbCia
    راستي اگه اين رديف شد شيريني چي مي دي ؟
    يه سال نا محدوده ؟ [​IMG]
     
  11. KgbCia

    KgbCia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    201
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اولندش قبل از هر وعده و وعيدي دست همتون خيلي خيلي مرسي ( البته اگه نمي گين سر شما مرسي ;) )
    ثانيندش اگه من يه سال نامحدود به شما در قبال حل شدن اين قضيه بدم مطمئنم كه استفاده نمي كنيد. چرا؟
    چون شما حاضر نمي شيد كلي هزينه خط تلفن رو تقبل كنيد. من از شهرستان مزاحم شما شده ام.از جنوب.
    ولي در هر صور من با شما موافقم. ;)
     
  12. KgbCia

    KgbCia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    201
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من اگر از داخل شبكه سايت رو بزنم مي ره سراغ لوكال ولي اگر از گيت وي شبكه استفاده كنم مي ره سراغ خارجيه.
    حالا يه سوال.
    اگه ما از يه فايل رو سرور خارجيه برا شمارنده استفاده كنيم به اين ترتيب كه هر درخواستي برا خارجيه يكي به كانترمون اضافه كنه و يه چيزه تو سرور داخليمون بذاريم كه هر درخواستي براش اومد يه چيزي بفرسته برا خارجيه و به شمارنده خارجيه اضافه كنه. و برا خوندنش باز يه چيزي توي داخليه بذاريم كه مشتقيما عدد رو از خارجيه بخونه.
    اين فقط در حد يه حدس هست و بس. و اين كه اين روش كار مي كنه يا نه و آيا قابل اجرا هست يا نه رو هم نمي دونم.
     
  13. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    اولا که اکنتیک ساله فقط شوخی بود

    و دوما این کاریکه شما می گی دقیقا همون چیزیه که ما مده نظر داشتیم ولی فقط مشکل ارتباط دو تا هاسته

    اول اینو روشن که که ایا از رو سروری که ای ای اس نصب شده می شه به هاسته خارجی وصل شد ؟
     
  14. KgbCia

    KgbCia کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    201
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اگر دامين دو بزنيم نه. و اگر آي پي رو بزنيم آره.
    در جواب اولن شما بگم كه تا باشه از اين شوخي ها باشه. :rolleyes:
     
  15. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    سلام
    اگر فرض بگیریم که ای پیه سایته خارجی شما 190.90.90.1 باشه شما برنامتواینجوری بنویس

    اول تو اون سایت خارجییه برنامه بنویس که هر بار این پیج باز شد یه شماره بندازه
    مثلا
    http://190.90.90.1/docount.asp

    بعد این برنامه پایین روتو سایت داخلیت اضافه کن
    کد:
    <%
    Dim objWinHttp
    Dim strHTML
    Set objWinHttp = Server.CreateObject("WinHttp.WinHttpRequest.5")
    objWinHttp.Open "GET", "http://190.90.90.1/docount.asp"
    objWinHttp.Send
    strHTML = objWinHttp.ResponseText
    Set objWinHttp = Nothing
    %>
    

    این برنامه دقیقا مثله یه بروزر عمل می کنه حتی می شه یه فرم و پست کرد و جوابشو به صورت اچ تی ام ال تو یه متغیر گرفت
    مثلا شما یه شرکت فون تو فون دارید می تونید یه هاست از یه هاستینگ خارجی بگیرید و هر وقت یوزرهاتون میان دی تیل بگیرن با این روش به سرور فون تو فون وصل و گزارش رو به یوزر بده
    این خوبیش اینه که کسی ایپه سرور فون تو فونو نمی فهمه و همچنین پنهای بانده کمتری مصرف می شه

    امیدوارم واصط کار ساز باشه
     
  16. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    البته به جز xmlhttp یه کامپاننته دیگه هم هست به نام asptear
    که من خودم از این استفاده می کنم کار باهاش سادست و قابلیتهای بیشتری داره
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون