برگزیده های پرشین تولز

سهامی خاص یا مسئولیت محدود از نظر اعتبار شخصیت حقوقی ؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
قراره شرکتی رو ثبت کنم در زمینه خدمات مهندسی و شرکت در مناقصات و اجرای پروژه .
تا حدودی به تفاوت سهامی خاص و مسئولیت محدود آشنام و میدونم مسئولیت محدود درسر کمتری داره .
اما با توجه به اینکه باید گرید بگیریم و تو مناقصات شرکت کنیم از نظر شما کدوم نوع بهتره ؟
و بعد از اون سرمایه اولیه شرکت هم تاثیری داره روی وضعیت کاری شرکت ؟ چون تصمیم دارم با همون 100.000 تومن سرمایه اولیه ثبت کنم بخاطر مالیات.
اما از طرفی میگم شاید اعتبار شرکت رو دچار مشکل کنه ؟

عزیزان و صاحب نظران و با تجربه ها راهنمایی لطفا

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
قراره شرکتی رو ثبت کنم در زمینه خدمات مهندسی و شرکت در مناقصات و اجرای پروژه .
تا حدودی به تفاوت سهامی خاص و مسئولیت محدود آشنام و میدونم مسئولیت محدود درسر کمتری داره .
اما با توجه به اینکه باید گرید بگیریم و تو مناقصات شرکت کنیم از نظر شما کدوم نوع بهتره ؟
و بعد از اون سرمایه اولیه شرکت هم تاثیری داره روی وضعیت کاری شرکت ؟ چون تصمیم دارم با همون 100.000 تومن سرمایه اولیه ثبت کنم بخاطر مالیات.
اما از طرفی میگم شاید اعتبار شرکت رو دچار مشکل کنه ؟

عزیزان و صاحب نظران و با تجربه ها راهنمایی لطفا

دوست عزیز اینطور که حدس میزنم اطلاعاتتون در زمینه شرکت زیاد نیست
شرکت مسئولیت محدود از اسمش مشخصه یعنی در صورت زیان در یک پروژه فقط به اندازه سرمایه شرکت پاسخگو هستید یعنی ممکنه شرکت تو یه کاری 10 میلیون به اموال دولتی خسارت بزنه اما چون مسئولیت محدود هست فقط اندازه 100 هزار تومنی که سرمایش هست مسئولیت داره
بخاطر همین عملا هیچ پروژه ای رو به شرکت های مسئولیت محدود نمیدن و اعتبار قانونی بسیار بسیار کمی داره

شما باید اقدام به راه اندازی شرکت سهامی خاص بکنید و اگه شرایطش رو داشتید 6 ماه بعد براش گرید بگیرید
شرکت و برنده شدن در مناقصات و گرفتن پروژه هم عملا بدون رابطه غیر ممکنه و اگه رابطه ای ندارید بیخیال مناقصه بشید

trader2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اینطور که حدس میزنم اطلاعاتتون در زمینه شرکت زیاد نیست
شرکت مسئولیت محدود از اسمش مشخصه یعنی در صورت زیان در یک پروژه فقط به اندازه سرمایه شرکت پاسخگو هستید یعنی ممکنه شرکت تو یه کاری 10 میلیون به اموال دولتی خسارت بزنه اما چون مسئولیت محدود هست فقط اندازه 100 هزار تومنی که سرمایش هست مسئولیت داره
بخاطر همین عملا هیچ پروژه ای رو به شرکت های مسئولیت محدود نمیدن و اعتبار قانونی بسیار بسیار کمی داره

شما باید اقدام به راه اندازی شرکت سهامی خاص بکنید و اگه شرایطش رو داشتید 6 ماه بعد براش گرید بگیرید
شرکت و برنده شدن در مناقصات و گرفتن پروژه هم عملا بدون رابطه غیر ممکنه و اگه رابطه ای ندارید بیخیال مناقصه بشید

1- آيا در گرفتن وام از بانكها تفاوتي هست بين شرکت مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص؟
2- آيا مقدار سرمايه ثبتي شركت مسئولیت محدود تاثير داره در اعتبار شركت؟
3- آيا سرمايه ثبتي زياد(1 ميليارد به فرض) تاثيري در ماليات داره؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
1- آيا در گرفتن وام از بانكها تفاوتي هست بين شرکت مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص؟
2- آيا مقدار سرمايه ثبتي شركت مسئولیت محدود تاثير داره در اعتبار شركت؟
3- آيا سرمايه ثبتي زياد(1 ميليارد به فرض) تاثيري در ماليات داره؟

1-مسئولیت محدود برای شرکت در بعضی از مناقصات و مزایدات دولتی محدودیت داره. نه. از نظر وام تفاوتی ندارن
2- اگر متناسب با بقیه شرکت باشه ..بله. اما سرمایه ثبتی خالی اعتبار نمیاره
3-سرمایه ثبتی جزء اموال شرکت محسوب میشه.تاثیری در مالیات بر سود بازرگانی نداره ، اما در صورت انحلال شرکت 20 درصد سرمایه ثبتی رو باید به دولت بپردازید

trader2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-مسئولیت محدود برای شرکت در بعضی از مناقصات و مزایدات دولتی محدودیت داره. نه. از نظر وام تفاوتی ندارن
2- اگر متناسب با بقیه شرکت باشه ..بله. اما سرمایه ثبتی خالی اعتبار نمیاره
3-سرمایه ثبتی جزء اموال شرکت محسوب میشه.تاثیری در مالیات بر سود بازرگانی نداره ، اما در صورت انحلال شرکت 20 درصد سرمایه ثبتی رو باید به دولت بپردازید

اگر ممكنه مورد دوم رو بيشتر توضيح بديد.با تشكر

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
اگر ممكنه مورد دوم رو بيشتر توضيح بديد.با تشكر

دوست عزیز آورده شرکت مهم نیست و اعتبار شرکت با اون سنجیده نمیشه
اعتبار شرکت به تعداد پروژه های انجام شده،وضعیت تحویل پروژه ها، گرید شرکت، گردش مالی شرکت (حاصل از انجام پروژه که معیار ارتقای گرید هست) و ... هست

بالا