• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام مجاني ( myfreeshares)

intheair

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
فعاليت من در سال 2004 در زمينه hyip بود (www.gold2004.persianblog.com ) ولي تصميم دارم كه تو اين سال جديد تو مايه هاي ptc & pts و ... كه حتما با اونها آشنا هستيد كار كنم و وبلاك جديدم رو هم بعد از كنكور فوق راه ميندازم از دوستاني هم كه قبلا نسبت به من لطف داشتن خيلي ممنونم . حالا به عنوان شروع مي خوام يه برنامه قديمي رو معرفي كنم .

اين سايت بعد از ثبت نام يك سهم به شما مي ده و هر روز با توجه به تعداد سهام به شما درصدي از سود فعاليت هاي همان روز تعلق مي گيره و هر چه تعداد سهام شما بيشتر باشه ، كميسيون پرداختي روزانه به شما بيشتر ميشه و وقتي موجودي به 10 دلار رسيد بعد از كسر 20 درصد بابت هزينه ها ، پول به حساب ايگولد ريخته مي شه .
براي افزايش سهام 3 راه وجود داره :

1- هر روز مي تونيد به قسمت Activity Center برين و روي لينك هايي كه در قسمت Shares Per Click وجود دارن كليك كنيد و به ازاي هر لينك 02/0 سهم دريافت كنيد و تعداد سهامو زياد كنيد .

2- در قسمت SHARES PER FREE SIGN UP به ازاي هر سايتي كه ثبت نام كنيد و اي ميل خوش آمدگويي آنرا به همراه User Name همين سايت براي مدير سايت بفرستيد 2 سهم و 5 سنت به حساب شما اضافه مي شود .

3- كه ساده ترين راه هم هست معرفي افراد به سايته و به ازاي هر نفر كه از طريق شما عضو اين سايت بشه يك سهم به شما تعلق مي گيره .
اين كار هيج هزينه و ريسكي نداره . نكته مهم اينه كه بعد از وارد شدن به سايت ، بايين صفحه دكمه sign up رو بزنيد و فرمي كه مي خواد رو كامل كنيد و حتما بعدش ايميلتون رو جك كنيد و لينك تو ي اون رو براي فعال شدن كليك كنيد .
واقعا آسونه ! امتحان كنيد ...
:happy:
لينك سايت :
http://www.myfreeshares.com/index.php?ref=mos800

بالا