• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در مورد لپ تاپ

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من می خوام یک لپ تاپ بخرم که همه کار بشه باهاش انجام داد. مثل: بازی کردن، کارهای گرافیکی، اینترنت و ... !

1- اگر کسی لپ تاپی پیشنهاد داره بگه...!
2- آیا سیستم عامل لپ تاپ ها قابل تغییر هست ؟! یعنی اگه ویندوز لپ تاپ من الان خراب شد میتونم یه سیدی ویندوز براش بگیرم که نسخشم جدیدتر باشه و نصب کنم ؟!
3- آیا لپ تاپ ها قابلیت ارتقا سیستم دارند ؟!
4- این قابلیت Wireless در لپ تاپ ها یعنی اینکه مودم Wireless درون لپ تاپ هست یا قابلیت اتصال داره ؟!

ممنون....!

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز:)
1-چقئر میخواین خرج کنید؟!
2-بله!
3-تقریبا همه نوت بوکهای جدید قابلیت ارتقا دارند. البته دقت کنید که ارتقا cpu در ایران مقدور نیست. گرچه اگر مقدور بود هم اصلا به صرفه نیست!
4-بله،قابلیت اتصال به شبکه های وایرلس را دارند

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
حدودا 1800 بشتر نمی خوام خرج کنم! فقط می خوام که سی پی یو بالایی + کارت گرافیک و رم بالایی داشته باشه + قابلیت هایی عالی...!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از bad_sectore :
حدودا 1800 بشتر نمی خوام خرج کنم! فقط می خوام که سی پی یو بالایی + کارت گرافیک و رم بالایی داشته باشه + قابلیت هایی عالی...!
سلام...
بهتر است در تاپيك مشاوره در مورد خريد نوت بوك مطرح مي كرديد.

براي بازي سيستم هاي Dell XPS و از ايسر سري Aspire . اگر ارزان مي خواهيد باشد و توقع چنداني نداريد در ايران بهترين گزينه ها Dell 6400 و acer aspire 1694 است.

www.irhardware.com
www.zigorat.com
www.abzarpishro.com
www.parslaptop.com

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
ببخشید که کمی دیر شد:
ببینید، شما باید خواسته هاتون را اولویت بندی کنید،با این مشخصات نوت بوکهای زیادی را میتونید حتی با قیمت پایین تر هم بگیرین،اما آیا گارانتی هم براتون اهمیت داره؟ اگر توی ایران هستین فقط به گارانتی دیجیتال که برای ایسوز هست اعتماد کنید و کمی هم به مادیران برای ال جی و ایرانرهجو برای سونی توجه کنید!!
(دقیقا به خاطر گارانتی بود که من ایسوز گرفتم و الان هم راضیم)
ب 18000000و حتی کمتر میتونید ایسوز با قابلیتهای عالی! بگیرین، منتها کارت گرافیک چقدر مهه؟ من کارت گرافیک های مختلف مدلهای ایسوز تو این قیمت را میگم تا انتخاب کنید، cpuها هم سوناما و از 1.73 به بالا هستند و رم هم 512، دو مدل هم AMD هستن که میگم!
1-Nvidia6200 256هم روی AMD هم سوناما اینتل
2-Radeon x700 128
3-Radeon X1600 256(این کارت رو AMDو همینطور روی یک سنترینو دوال هم هست)
4-Radeon 9700 64
هرکدوم را که انتخاب کردی بگو تا مشخصاتشو بزارم!

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام مجتبی جان:
ببین من یه لپ تاپ می خوام که نیازم رو از همه جهات تامین کنه! ببین مثلا این لپ تاپ رو مد نظر دارم:
http://www.tarashe.com/hardware/not...grt240gnotebookpcggrt240gkit1-234/review.html

چون هم سی پی یو بالا و نسبتا خوبی داره! هم تلویزیون میگریه، هم رمش بالاست و... ! یه چیزی از همه نظر تکمیل باشه! چون من مسافرت های خسته کننده زیاد میرم می خوام که وقتی مثلا می خوام یه فیلم ببینم یا بازی و یا هرکار دیگه بکنم دائما گیر نکنه و سرعتش بالا باشه!

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
علیک سلام...! :)
اون سونی که گفتی با چه قیمتی و چه گارانتیی گفتن؟
دقت کن سونیهایی که سری اسیایی نیستند یعنی امریکاییند(!) واسه تعمیر اغلب باید بره خارج و...دردسر داره،نشونه اینکه اسیایی باشه اینه که گارانتیش ایران رهجو است. وقیمتشم بالاتره!
اینی که گفتی واسه کارای تصویری و سرگرمی سیستم خوبیه.
اینم مشخصات یه ایسوز که TVهم داره،مقایسه کن وباتوجه به قیمت و گارانتی،نه نه! باتوجه به گارانتی(اگه پولت واست ارزش داره!) و قیمت انتخاب کن.
Asus W1:
1.7centrino
ram 512
hard 60
dvd dual
lcd: 15.4 WXGA
Tv tuner
subwoofer
VGA: radeon 9700 64
قیمتشم حدود 1700000البته تا چندوقت پیش 1770000 بودا!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
لعنت بر شیطون. گرونه!!!!!!!!!!!!!! این ایسوسها چیزهای خوبین ولی گرونن.
لعنت بر دل سیاه شیطون خیلی گرونن. الان با 1700 میشه Core 2 2GHz با Fingerprint Reader گرفت. (که Cool ترین Feature ای هستش که الان توی نت بوک ها پیدا میشه).
من چیزی نمونئه بود برم W3 بگیرم. ولی قیمتشش اصلا با منطق جئر در نمیاد. یعنی هر جوری حساب کنی Sony و Mac میشه با این پول ها خرید.

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
دوباره سلام مجتبی جان...!
این Asus که گفتی سیستمش یکم ضعیفه! مثلا کارت گرافیک 64 و رم512 هست! به قول دوستمون خیلی گرونه نسبت به سیستمش! ببین تو DELL چیزی سراغ داری که گارانتی داشته باشه سیستمش هم باب میل من باشه ؟!

بالا