آژانس هواپیمایی
tanki

سوالی بس ساده - ثبت رکورد جدید

شروع موضوع توسط ntier ‏3 ژوئن 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. ntier

    ntier کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2007
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    آقا شرمنده من اینقدر مزاحم میشم.

    یک سوال خیلی ساده دارم که توس گیر کردم. متاسفانه خوب مبتدییم دیگه.

    آقا من یه فرم می خواهم که دو تا فیلد داشته باشه و اون ها رو از من بگیره و بعد از سابمیت کردن اونا رو توی دیتا بیس ذخیره کنه. ترجیحا اکسس باشه . چون کار آنچنانی نیست.

    توی دیتا بیس اکسس هم دو تا فیلد توی هر رکورد وجود داشته باشه که با سامیت اون فرم ، رکوردهای جدید اضافه شوند.

    چجوری میشه این رو ساخت؟

    ببخشیدا می دونم برای اعضای این فرم خسته کننده است این سوالا ولی به ما هم کمکی کنید.​
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,310
    تشکر شده:
    258
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    اول یه فرم درست کن توش 2 تا تکست باکس بزار و یه دکمه سابمیت
    دیتا بیسم که درست کردی
    برای کدش من از ابتدا میگم
    اول این Name Space رو وارد کن
    کد:
    imports system.Data.OleDb
    حالا کانکشن رو تعریف کن
    کد:
        Dim cn As New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0;Jet OLEDB:Database Password=***;data source=db\db.mdb")
    اگه دیتا بیست پسوورد نداره قسمت پسووردو حذف کن ولی توصیه میکنم پسوورد بزاری
    حالا یه کامند تعریف کن
    کد:
      Dim cm As OleDbCommand
    حالا این دستوری که میگمو توی قسمت کد اون دکمه که تو فرم اضافه کردی وارد کن
    کد:
     cn.Open()
            cm = New OleDbCommand("insert into table (field1,field2) values (@field1,@fielf2)", cn)
            cm.Parameters.Add("@field1", TextBox1.Text)
            cm.Parameters.Add("@fielf2", TextBox2.Text)
    
            cm.ExecuteNonQuery()
    
            cn.Close()
     
  4. vbigdeli

    vbigdeli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,899
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    *.*.*
    .net :wacko:
     
  5. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    من دیشب میخواستم پسورد بزارم برا DB
    به دردم خورد..
    راستی شروین عزیز ایشون تازه کار هست، منم همین مشکلات رو خیلی داشتم...
    چندروز پیش هم کدی خواستن من با ADODB بهشون کد دادم...
    ADODB برا کسی که تازه!کاره خیلی راحت و در عین حال تجربه آوره..!

    در این قسمت هم رکورد جدید رو ایجاد و اون آپدیت و سپس میبندی

     
  6. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از هر دوی شما دوستان چون به درد منم خورد. چند وقت پیش می خواستم یک همچنین کاری رو البته با PHP درست کنم ... بعد گفتم ولش کن. بیخیال شدم. الان تا حدودی به درد منم خورد ... مرسی :)
     
  7. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,310
    تشکر شده:
    258
    محل سکونت:
    تهران
    آره این روشم خوبه
    ولی به نظر من بهتره از اول اینجوری یاد بگیره
    البته این فقط نظر منه و شاید درست نباشه
     
  8. خرید بیت کوین
  9. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,310
    تشکر شده:
    258
    محل سکونت:
    تهران
    خواهش میکنم دوست عزیز
     
  10. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    یک چیزی:

    این قسمت آخر کدها رو در همون sub دکمه مخصوص قرار دهیم دیگه؟!
     
  11. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,310
    تشکر شده:
    258
    محل سکونت:
    تهران
    بله.....
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل