• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی داشتم در مورد بورس

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
سلام من میخوام بورس ثبت نام کنم که عرضه اولیه بخرم الان چکار باید بکنم؟ کجا باید برم و مدارک چی میخواد برای ثبت نام؟ حتما باید حضوری برم برای ثبت نام؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام من میخوام بورس ثبت نام کنم که عرضه اولیه بخرم الان چکار باید بکنم؟ کجا باید برم و مدارک چی میخواد برای ثبت نام؟ حتما باید حضوری برم برای ثبت نام؟

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به این مطلب مراجعه کنید :
کاملترین راهنمای خرید عرضه اولیه و ثبت نام در بورس با کارگزاری آگاه

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
کارگزاری مفید به نظرم من نرید هزینه داره سجامش و محاسبات مالی رو با تاخیر بعد ساعت معاملات انجام می ده ... درش هم بستن ... به خاطر کرونا .. جواب هم نمی دن !!!!. بعضی از روزها تابلوش عقب تر از بازار هست ... چرا ؟ سر داستان جواب ندادن حدود 400 ملیون ازشون کشیدم بیرون ... کلا نمی شه که !
کارگزاری فارابی عرضه اولیه قبلی رو نخریده کلا داغان ... اینم درش بسته به خاطر کرونا ... داغاااان ... برای عرضه اولیه هرگز !!!! هرگز !!!
آگاه الان جدیدا خوب شده سجام مرحله اول رایگان هم داره .... پرسنلش هستن و درش بازه ... برای عرضه اولیه آگاه حداقل خوبه ... من خودم عرضه اولیه هام رو همه با آگاه می گیرم ...

بقیه کارگزاری ها رو نمی دونم . خودم دارم امتحان می کنم .. حتما بهتر هم هست .... چندین کارگزاری رفتم نتیجه خوبی نگرفتم ... کلا بعضی روزا اکثرشون خاموش می شن !! هیچی !
اما اصلا کارگزاری که درش بسته هست نرید ... یعنی چی آخه !؟ کارگزاری که سایتش یا باشگاهش هم خرابه دیگه بدتر

Last edited:

shahrestanbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سوال من درباره حق تقدم است سهام حق تقدم چیه من کارم حمل و نقله و چگونه میتوان تفاوتش را فهمید

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
سلام سوال من درباره حق تقدم است سهام حق تقدم چیه من کارم حمل و نقله و چگونه میتوان تفاوتش را فهمید
تو نت بچرخی توضیحش هست ولی اگه نمیخوای اشتباها بخریش اخر اسم اون نماد یک حرف (( ح)) به نشانه حق تقدم اضافه میشه که با سهام عادی اشتباه نگیری

بالا