• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال ابتدایی در مورد x360

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
آیا بازی کردن با x360 نیاز به مانتیور یا تلویزیون خاصی داره؟
من برای بازی یه مانیتور LG قدیمی flat نیست دارم و یک تلویزیون 21 اینچ samsung که 3 سال پیش خریدم آیا کیفیت بازیهای x360 تو اینها خیلی پایینه؟اگه آره من قصد خرید مانیتور جدید نداشته باشم باید قید x360 رو بزنم؟
یه مانیتور 120 تومنی samsung بگیرم با بالایی ها که گفتم خیلی فرق داره؟
لطفا کمک کنید

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کلی به'ت بگم // Google | Yahoo رو باز کن به فارسی بنويس [ Xbox 360 و تلويزيون HD ] ببين چقدر مطلب میاد , تو بازيسنتر هم که تاپيک داره n صفحه // خود من از اول روی يه 21 اینچ گلد استار قديمی بازی میکردم و بعد از مدتی روی R71 "32 // خوب به هرحال HD هست و کيفيت بالاتری رو ارايه میده ولی اینکه با تلويزيون قديمی مشکلی داشته باشی ، نه ، مشکلی نداره :د

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
من bc رو دیدم اونجا بیشتر در مورد تلویزیون های lcd بحث میشه صحبت من در مورد همین هایی هست که دارم شما قبلا با اون بازی می کردی راضی بودی؟
من با اینایی که دارم میتونم کیفیت در حد خوب رو داشته باشم؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با اون تلويزيون 21 اینچ سامسونگ که میگی بايد کيفيت نرمال رو بتونی دريافت کنی // روی گلد استار 21 که اینطور بود

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
برای بازی کردن با این تلویزیون نیاز به کابل مخصوصی هست یا همین کابلهایی که تو دستگاه core یا permium هست کافیه؟
مانیتور چی؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من باز میگم / نمیدونم سامسونگ 21 که داری چجورياست !! روی گلد استار 21 بدون هيچ کابل اضافه میشد بازی کرد

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من هم شاید امسال یه xbox360 خریدم ولی قبلا میخواستم از tv مون مطمئن بشم
این tv samsung29 اینچه
IMG_1398.JPG
همون طور که دیدین چندین ورودی داره ولی توی دفترچه اش چیزی از hd بودنش ننوشته(ولی من به اون سه تا ورودی سبز و آبی و قرمز مشکوکم)
با توجه به این عکس hd هست یا نه؟

DVBXBOX

Registered User
لایک‌ها
0
تلویزیونی HD هست که ورودی های VGA یا HDMI یا DVI یا D-Terminal و از این دست داشته باشه و رزلوشن صفحه ش بتونه مثلاً 1920 در 1080p پیکسل رو ساپورت کنه. این تلویزیون های CRT که ماها داریم هیچ کدوم HD نیست. این پشت تلویزیون شما یک ورودی DVD یا همون Component داره که می تونی جداگانه کابل DVD اکس باکس 360 رو بخری و به این ورودی وصل کنی (یعنی سه فیش سبز و آبی و قرمز فقط برای تصویر هستند و دو فیش چپ و راست هم برای صدا وصل می کنی می شه پنج فیش... اون کابلی که می گم همه ی این فیشها رو با هم داره) ... مسلماً تصویر DVD که تلویزیون شما ساپورتش می کنه از COMPOSITE یا همون سه رنگ سفید و قرمز و زرد بهتره) ... اما این تلویزیون های ما هیچ کدوم HD نیستند.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
ممنون از راهنماییتون
2296.gif

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
تلویزیونی HD هست که ورودی های VGA یا HDMI یا DVI یا D-Terminal و از این دست داشته باشه و رزلوشن صفحه ش بتونه مثلاً 1920 در 1080p پیکسل رو ساپورت کنه. این تلویزیون های CRT که ماها داریم هیچ کدوم HD نیست. این پشت تلویزیون شما یک ورودی DVD یا همون Component داره که می تونی جداگانه کابل DVD اکس باکس 360 رو بخری و به این ورودی وصل کنی (یعنی سه فیش سبز و آبی و قرمز فقط برای تصویر هستند و دو فیش چپ و راست هم برای صدا وصل می کنی می شه پنج فیش... اون کابلی که می گم همه ی این فیشها رو با هم داره) ... مسلماً تصویر DVD که تلویزیون شما ساپورتش می کنه از COMPOSITE یا همون سه رنگ سفید و قرمز و زرد بهتره) ... اما این تلویزیون های ما هیچ کدوم HD نیستند.

کابل dvd برای x360 قیمتش چنده؟
کیفیتو خیلی بالا می بره؟

اخرین مرد مقاوم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
360xboxبذون تلویزیون اصلی یعنی ps2

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
رو تلويزيونهای معمولی شما مشکلی واسه بازی کردن نخواهيد داشت و داخل
خوده جعبه 360 يه کابل هست به نام hd component که شما میتونی اين کابل رو با فيش
انالوگ بزنی و مشکلی هم پيش نمیآد....
ولی توصيه میشه رو مانيتور بازی کنی چون کيفيتش خيلی بهتر از تلويزيون...برای اين که به مانيتور
وصل کنی احتياج به يه کابل vga داری که اين کابل رو بايد از بيرون به مبلغ تقريبی 25 26 تومان
خريداری کنی..البته ارجينال داره غير اصل هم داره !!!
اين مانيتور شمام بد نيست...ولی اگه قصد خريد مانيتور تا سقف 300 تومان رو داريد بهتری گزينه
940 BW سامسونگ

بالا