ای بابا این همين عمرانی ها هستن که اینگونه مردم را به خاک و خون ميکشانند
اگر يک مهندس عمران فقط کمی وجدان و يا شايد سواد داشت هرگز چنين
اتفاق نمی افتاد
ای بابا این همين عمرانی ها هستن که اینگونه مردم را به خاک و خون ميکشانند
اگر يک مهندس عمران فقط کمی وجدان و يا شايد سواد داشت هرگز چنين
اتفاق نمی افتاد
ما از درس فرار كرديم تو اينترنت! ولي مثل اينكه ايجا هم درس آدمو ول نميكنه!
به نظر من كه دقيقا نميشه پيش بيني كرد. ولي با توجه به سازه ساختمان ، مصالح مصرفي ، خاك اون ناحيه و مشخصات ژئوتكنيكي منطقه بشه يه تخمينهايي زد. البته اصلاح و يا تحكيم ساختمانهاي ضعيف اصلا كار مقرون به صرفه اي نيست و خيلي از اين ساختمانها بايد تخريب بشن و از نو و مقاوم ساخته بشن. ولي يه سوالي كه اينجا هست فكر ميكنين چند درصد مردم بم قبل از زلزله با اين پيشنهاد كه شما خونتون رو خراب كنيد و به خرج دولت مقاوم در مقابل زلزله بسازيد موافق بودن؟! منطقه بم به خاطر بافت قديمي و تاريخي اون منطقه آسيب پذير بوده و به 50 درصد خونه ها كه قدمت بيشت از 20 سال دارن نميشه ايرادي گرفت ولي ساختمانهاي نوسازي كه تخريب شدن نشان از ضعف نظارت و مهندسي اون منطقه داشتن!
اينم از نطق عمراني!!!
بله همه چيز قابل محاسبه و پيش بيني است ليكن نياز داره به كشور و جائي كه در اون همه چيز تحت كنترل علم و نظم و قانون است اگرچه فقط در حيطه ظواهر دنيوي باشه.
ما از درس فرار كرديم تو اينترنت! ولي مثل اينكه ايجا هم درس آدمو ول نميكنه!
به نظر من كه دقيقا نميشه پيش بيني كرد. ولي با توجه به سازه ساختمان ، مصالح مصرفي ، خاك اون ناحيه و مشخصات ژئوتكنيكي منطقه بشه يه تخمينهايي زد. البته اصلاح و يا تحكيم ساختمانهاي ضعيف اصلا كار مقرون به صرفه اي نيست و خيلي از اين ساختمانها بايد تخريب بشن و از نو و مقاوم ساخته بشن. ولي يه سوالي كه اينجا هست فكر ميكنين چند درصد مردم بم قبل از زلزله با اين پيشنهاد كه شما خونتون رو خراب كنيد و به خرج دولت مقاوم در مقابل زلزله بسازيد موافق بودن؟! منطقه بم به خاطر بافت قديمي و تاريخي اون منطقه آسيب پذير بوده و به 50 درصد خونه ها كه قدمت بيشت از 20 سال دارن نميشه ايرادي گرفت ولي ساختمانهاي نوسازي كه تخريب شدن نشان از ضعف نظارت و مهندسي اون منطقه داشتن!
اينم از نطق عمراني!!!
نااميد شدم! پس ظاهرا چاره اي نيست جز اينكه 90 درصد تهرانو از نو بسازن كه اونم عملا غيرممكنه.
همه اينا به خاطر اينه ايراني جماعت از نوك دماغش اون ورتر رو نمي تونه ببينه.
اسطوره وجدان كاري!
کميسيون عمران مجلس پاسخ دهد
اولين پيامد زلزله هولناک بم و جان باختن هزاران انسان زير خروارها آوار ، اين بود که روز گذشته نمايندگان محترم مجلس در جلسه غير علني خود به اين نتيجه برسند که بايد تمهيداتي انديشيده شود تا در برنامه چهارم توسعه و بودجه سال آينده ، بازسازي ، مقاوم سازي و ايمن کردن ساختمان ها نهادينه شود.<<<<
نااميد شدم! پس ظاهرا چاره اي نيست جز اينكه 90 درصد تهرانو از نو بسازن كه اونم عملا غيرممكنه.
همه اينا به خاطر اينه ايراني جماعت از نوك دماغش اون ورتر رو نمي تونه ببينه.
اسطوره وجدان كاري!
نه بابا نوك دماغ يكي از خصايص خوب ايرونيه بقيش هم زياده مثل : مهمون نوازي(چقدر احمقانه هست)-بيگانه پرستي(خريت محز)-خرافه پرستي-لزوم نوكري ديگري-مرده پرستي(نمونش همين بم يا)-هميشه عزاداري-بيشتر فهميدن گنده ترا(اين ديگه ته خريته)-.... يه چيزايي هم هست ولي چون به بلكي قول دادم نميگم.