• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال: اسپیکر خوب و ارزان لپ تاپ

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان

لپ تاپ من صدای کمی داره اونظوری که نحقیق کردم برای رفع مشکل باید براش اسپیکر لپ تاپ بگیرم.یه اسپیکر خوب که گرون هم نباشه
چی میشناسید؟ لپ تاپ من dell هست.

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
آقا شما بودجه ای که میتونی پرداخت کنی رو بگو تا من بهترین اسپیکر تو اون رنج قیمت رو بهت بگم!

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
بسیار خوب من دو تا مدل به شما پیشنهاد میکنم:
1- Edifier R Series R18 USB 4W به قیمت تقریبا 52 هزار تومن!
2- Logitech Z120 Speaker به قیمت تقریبا 60 هزار تومن!

این دو برند جزو برند های معروف و حرفه ای اسپیکر هستند و از نظر گارانتی تو ایران هم خیالتون راحت باشه!

بهتون برند Genius رو معرفی نکردم(قیمتش در حد 30 تومن هم هست!) چون نه کیفیتش به این دو میرسه و نه گارانتیش مسئولیت پذیره! خودم تجربه تلخ Genius رو داشتم!!!
امیدوارم پیشنهادم مفید بوده باشه!! موفق باشید!

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
خیلی ممنون

دومی رو تو از دیجی کالا پیدا کردم
http://www.digikala.com/Product/DKP-3556/Logitech-Z120-Stereo-Speaker/اسپیکر-استریو-لاجیتک-مدل-Z120
ولی اولیو پیدا نکردم. شما می تونی پیدا کنی ؟ چون حوصله اینکه دنبالش تو بازار بگردمو ندارم . می خوام از یه فروشگاه آنلاین معتبر خرید کنم.

یه سوال دیگه دارم.اسپیکر های معمولی که برای کامپیوتر های رومیزی کار می کنند برای لپ تاپ کار نمی کنند ؟اینو فقط برای اطلاعات عمومی می پرسم چون اسپیکر رومیزی ام که بزرگ هم هستو یه بار امتحان کردم کار نکرد.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بسیار خوب من دو تا مدل به شما پیشنهاد میکنم:
1- Edifier R Series R18 USB 4W به قیمت تقریبا 52 هزار تومن!
2- Logitech Z120 Speaker به قیمت تقریبا 60 هزار تومن!

این دو برند جزو برند های معروف و حرفه ای اسپیکر هستند و از نظر گارانتی تو ایران هم خیالتون راحت باشه!

بهتون برند Genius رو معرفی نکردم(قیمتش در حد 30 تومن هم هست!) چون نه کیفیتش به این دو میرسه و نه گارانتیش مسئولیت پذیره! خودم تجربه تلخ Genius رو داشتم!!!
امیدوارم پیشنهادم مفید بوده باشه!! موفق باشید!
سلام. ÷یشنهاد بنده هم دقیقا همینه. البته اولویت بنده لاجیتک هستش.
خیلی ممنون

http://www.digikala.com/Product/DKP-3556/Logitech-Z120-Stereo-Speaker/اسپیکر-استریو-لاجیتک-مدل-Z120
ولی اولیو پیدا نکردم. شما می تونی پیدا کنی ؟ چون حوصله اینکه دنبالش تو بازار بگردمو ندارم . می خوام از یه فروشگاه آنلاین معتبر خرید کنم.

یه سوال دیگه دارم.اسپیکر های معمولی که برای کامپیوتر های رومیزی کار می کنند برای لپ تاپ کار نمی کنند ؟اینو فقط برای اطلاعات عمومی می پرسم چون اسپیکر رومیزی ام که بزرگ هم هستو یه بار امتحان کردم کار نکرد.
آره عزیز کار میکنه. ضما لپتاپتون رو می تونید به هر نوع آمپلی فایر و باند در هر ابعادی وصل کنید و مشکلی پیش نمیاد , اسپیکر که عددی نیست. مشکل جای دیگه بوده که نشده.

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
خیلی ممنون

این هم از لینک :
http://asarayan.com/قیمت-فروش-اسپیک...کر-مدل-r18-usb-ادیفایر-edifier-r-series-.html
ولی متاسفانه جدیدا تموم کرده! اما برای خرید هم نیازی به گشتن نیست! توی پاساژ ایران ط همکف یا اول (ضلع شمالی) یه مغازه بزرگ هست که اسپیکر های Edifier رو توی ویترینش گذاشته! و این مدل رو داره و دقیقا به همین قیمت میده!
و اما سوال دوم شما.... هر نوع اسپیکری که کابل اتصال Audio Jack 3.5 mm داشته باشه(که همشون دارن) میتونه به لپتاپ وصل بشه بدون هیچ مشکلی!
تفاوت اسپیکرهای لپ تاپی و رومیزی در اینه که لپتاپی برقشو از usb میگیره و رومیزی از برق شهری!(چون قوی تره و به برق بیشتری نیاز داره!)

بالا