منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

سوال:ایجاد سرور اختصاصی داخلی

babak123

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2009
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
ما فعلا از iweb سرور اختصاصی گرفتیم .مشکل بخصوصی نیست ولی چون چند تا سایت داخلی رو می بینم که برای خودشون سرور اختصاصی داخلی درست کردن ( مثل سایت تبیان و بانک ملی ) و سرعت بالا اومدن صفحه هاشون خیلی بالا هست... منم به فکر این مسئله هستم. ولی چون احتمال داره برای سایت ما اسپانسر پیدا بشه می خواستم اطلاعات دقیقتری برای راه اندازی سرور برای خودمون بدست بیارم
 

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
2,146
لایک‌ها
1,229
سرور های داخلی روی دیتاسنتر های داخلی هستند مثل پارس آنلاین یا تراشه سیز یا ...
می توانید یه سرور از اینها اجاره کنید و مابقی ماجرا

فعلا گزینه گرفتن پهنای باند و راه اندازی سرور شخصی توی ایران با این وضعیت خدمات اینترنتی وقتی که مشتری هم حساب بشید واقعا ریسکی و نا مطمئن هست بهتره از دیتاسنتر استفاده کنید.
 

babak123

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2009
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
من شنیدم که سایت هائی مثل تبیان برای خودشون سرور ایجاد کردند.. برای همینه که سرعت بالا اومدن صفحه هاشون بالا هست... من می خواستم اطلاعات دقیقی از جزئیات اینکار داشته باشم که اگر فرض کنیم زمانی برسه که پول کافی در اختیار باشه چه اقداماتی باید انجام بشه و هزینه ها چطوری هست
 

ali.kolahdoozan

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2007
نوشته‌ها
926
لایک‌ها
69
سن
39
محل سکونت
کف شهر
مواد لازم


1- یک عدد سیستم که دیگه بستگی داره بخواهی چقدر بار بزاری روش باید به همون نسبت قوی باشه .
2- اینترنت با پهنای باند زیاد و پایا و یک ip از نوع static
3- یک windows server یا linux که درست config شده باشه (config زیاد سخت نیست آدمش زیاده که بلد باشه فوقش 100 تومن بهش میدی برات علمش میکنه )


و اما این سیستم در هیچ شرایطی نباید خاموش بشه در نتیجه ups هم لازمه . اینترنت ماندگار هم من که نمی دونم میخواهی از کجا بیاری اگر هم باشه خیلی گرونه


ضمننا سرورهای اختصاصی که در ایران هست گرون تر از خارجیها درمیاد
 

babak123

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2009
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
مواد لازم


1- یک عدد سیستم که دیگه بستگی داره بخواهی چقدر بار بزاری روش باید به همون نسبت قوی باشه .
2- اینترنت با پهنای باند زیاد و پایا و یک ip از نوع static
3- یک windows server یا linux که درست config شده باشه (config زیاد سخت نیست آدمش زیاده که بلد باشه فوقش 100 تومن بهش میدی برات علمش میکنه )


و اما این سیستم در هیچ شرایطی نباید خاموش بشه در نتیجه ups هم لازمه . اینترنت ماندگار هم من که نمی دونم میخواهی از کجا بیاری اگر هم باشه خیلی گرونه


ضمننا سرورهای اختصاصی که در ایران هست گرون تر از خارجیها درمیاد

آره میدونم گرون تر در میاد ولی در عوض کیفیت سایت خیلی بالا میره و اگه سایتی گردش مالی داشته باشه به نظرم
به صلاحشه که اینکارو بکنه. من به امید زمانی هستم که اسپانسری پیدا بشه که متقاعدش کنیم که می ارزه پول بیشتری نسبت به مثلا iweb بده چیز هائی که نوشتی قابل اجرا هست... 3سوال هست

1- مورد دوم هزینه اش چقدره ؟ و آیا به افراد عادی میفروشن ؟ مشکلی وجود نداره ؟
2- آیا احتیاج هست که یه نفر که وارد به شبکه باشه دائم این مسئله رو ساپورت کنه ؟
3- منظورت از اینترنت ماندگار نفهمیدم
 

ali.kolahdoozan

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2007
نوشته‌ها
926
لایک‌ها
69
سن
39
محل سکونت
کف شهر
1- مورد دوم هزینه اش چقدره ؟ و آیا به افراد عادی میفروشن ؟ مشکلی وجود نداره ؟
هزینه برای پهنای باند 1 مگ و سرعت در حدود 1 mg که تازه زیاد مانا هم نیست حداقل ماهی 300 هزار تومان . اگر پهنای باند اختصاصی و فیبر نوری لازم باشه ماهی 800 هزار تومن . شما پولش رو جور کن بله بهت میدهند . مشکل که وجود داره بازم مانا نیست . مانا = عدم وجود قطعی و قر و ادا و اتفار توسط شرکت سرویس دهنده . در ضمن پهنای باند اختصاصی حدود 4 میلیون هم تجهیزات میخواهد .
2- آیا احتیاج هست که یه نفر که وارد به شبکه باشه دائم این مسئله رو ساپورت کنه ؟ همیشه نه اما خب یک پشتیبانی نیاز داری در کل . م
3- منظورت از اینترنت ماندگار نفهمیدم . این رو که توضیح دادم



به هیچ عنوان و از هیچ نظری سرور درون ایران به صرفه نیست . هزینه ها وحشتناکه و کیفیت پایین . من انتخاب واحد 2 تا دانشگاه دستم بود و پهنای باند 2 مگ اختصاصی هم گرفته بودند و خود دانشگاه در اصل isp بود اما باز هم 1000 تا دانشجو به فنا رفتن سر قطعی سرویس و کندی و .....
 

babak123

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2009
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
چون مشترک شاتل هستم و توی سایتشون دیدم که خدمات پهنای باند میدن ازشون پرسیدم گفت 1 مگ اختصاصی با uptime 99% میشه 800 تومن. 512 اون میشه 500 تومن. چیز دیگه ای مثل اینکه نیاز نبود( کیسی که باید خریداری بشه رو میدونم که باید اختصاصی برای این منظور تهیه بشه )

متوجه شدم گرون در میاد.

1- من میبینم شرکت هائی مثل پارس آنلاین و افرانت دیتا سنتر راه انداختن و سرور اجاره میدن. سرویس اینا چه فرقی با حالتی داره که مثلا من خودم توی خونه خودم ایجاد می کنم؟ فرض کنیم پول 800 تومن در ماه جور شد...

2- از کجا میشه فهمید پهنای باند لازم برای ایجاد سرور مورد نظرمون چقدر هست ؟ مثلا یک سایت 10 هزار ویزیت در روز داره... یه سایت 100 هزار ؟
 

ali.kolahdoozan

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2007
نوشته‌ها
926
لایک‌ها
69
سن
39
محل سکونت
کف شهر
ببین برای پارس آنلاین هم حتی نمی ارزه پاشه بره datacenter خالی راست کنه اما این شرکت :

1- مقدار زیادی از پهنای باند ایران دستش است
2- مجبوره ups و server و .... داشته باشه چون accountig داره برای user هاش و ......


اون مجبوره که سیستم روشن و... داشته باشه در نتیجه این داستان رو هم میزنه تنگ کارش اما اختصاصا برای این کار این هزینه رو گذاشتن نمی صرفه .


ببین دوست عزیز منم از این دیوانه بازیها پارسال در آوردم نتیجش

1- سه تا چهار میلیون پول ریده مال شد
2- آبروم رفت جلوی 1 نفر چون سایتش رو گذاشتم روش مادر یارو به ... رفت

یک سرور اختصاصی توی کانادا برات میگیرم سالی دو و نیم میلیون مثل کره کار کنه مگه مجبوری ؟ حالا قبول دارم iweb یک نمه دری وری است اما جاهای بهتری هست که آزار ندن مگه بیکاری شر برای خودت به پا کنی


راستی میبینی میگن 99% uptime روی این حساب نکن . دهن آدم رو همشون فرقی هم ندارن سرویس میکنن . بیخیال شو . اما اگر اینترنت واقعا آدم وار جایی پیدا کردی من خودم برات سرور رو راه میندازم . البته سرور windows . کلا من فقط روی microsoft میچرخم
 
Last edited:

babak123

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2009
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
با ای وب الان مشکلی ندارم سرویسشون بد نیست... فقط چون میگم تبیان رو میبینم که صفحه هاش خیلی سریع بالا میان به این فکر رفتم که شاید منم بتونم همون کیفیت رو داشته باشم... ولی خوب به قول تو نمیشه چون تشکیلات زیادی دارن و پول زیادی تو دست و بالشونه.. و اصلا یه جور ارگان دولتی هستند...

گذاشتم برای 5 سال دیگه . مرسی از جوابا
 

ali.kolahdoozan

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2007
نوشته‌ها
926
لایک‌ها
69
سن
39
محل سکونت
کف شهر
تبیان ماهی 1 میلیارد فقط هزینه سایتش است . دارن پول میریزن روی سر و کلشون . چیکار به ما دارند . تازه همونها رو هم ما رفتیم دیتاسنترشون رو دیدیم . نوچ اونم مالی نیست
 

babak123

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2009
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
تبیان ماهی 1 میلیارد فقط هزینه سایتش است . دارن پول میریزن روی سر و کلشون . چیکار به ما دارند . تازه همونها رو هم ما رفتیم دیتاسنترشون رو دیدیم . نوچ اونم مالی نیست

اگه 1 میلیارد دارن خرج می کنن فقط برای روزی 200 هزار کاربر که معلوم نیست چند درصدشون ایرانی و فارسی زبان هستند... سایت ما با 12000 کاربر روزانه که رشد خوبی هم داره و هزینه اش 150 تومن در ماه نمیشه شاهکار کرده... تازه ممکنه تا چند ساله دیگه به آمار اونا هم برسیم
 

bikhab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 آگوست 2005
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
0
سن
35
3 تا سیستم می خوای حداقل با ویندوز سرور 2003 ؛ با لینوکس نمی تونی چون الان لایسنس نرم افزار های هاستینگش تو تحریمه
2 تا آی پی ولید احتیاج داری
یه سیستم رو بزار واسه گیت وی و کاتالیست کردن جریان ا ینترنتت
یه سیستم رو با یه آی پی ولید ست می کنی می زاری واسه dns سرورت و همزمان می ری تو opendns و ثبتش می کنی
یه سیستم رو می زاری واسه وب هاستینگت که الان ماشالله نرم افزار واسه ویندوز فراوونه

اما کلا نمی تونی این کارو به راحتی انجام یدی به 2 دلیل
1. هزینه اینترنتت سرسام آوره
2. همه پهنای باندت میره واره ارسال و بعدش سازمان تنظیم سه سوت خفتت می کنه که جواز idc باید داشته باشی و الان هم که فقط پارس آنلاین و فناوا جواز دارن . پیشنهاد می کنم یه سر به سایت سازمان مقررات بزن و بخون شرایط جواز رو تا موهات سیخ بشه .

من پیشنهادم اینه که اگه سایتتون درآمدی بالای ماهی 3 میلیون تومن داره اقدام به چنین کاری بکنید .
پارسال که cpanel تحریم کرد مارو ، مجبور شدیم یه ماه و نیم سایتهای مشتری ها رو بیاریم تو isp خودمون میزبانی کنیم ، خوبیش این بود که به دانش فنیش دست پیدا کردم .
ضمنا برای ip valid سراق مخابرات نری بهتره ، از ******* استفاده کن چون گاهی نرم افزار های هاستینگ بلوک های ip ایران رو تحریم می کنن یهو
 

babak123

Registered User
تاریخ عضویت
6 می 2009
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
2
3 تا سیستم می خوای حداقل با ویندوز سرور 2003 ؛ با لینوکس نمی تونی چون الان لایسنس نرم افزار های هاستینگش تو تحریمه
2 تا آی پی ولید احتیاج داری
یه سیستم رو بزار واسه گیت وی و کاتالیست کردن جریان ا ینترنتت
یه سیستم رو با یه آی پی ولید ست می کنی می زاری واسه dns سرورت و همزمان می ری تو opendns و ثبتش می کنی
یه سیستم رو می زاری واسه وب هاستینگت که الان ماشالله نرم افزار واسه ویندوز فراوونه

اما کلا نمی تونی این کارو به راحتی انجام یدی به 2 دلیل
1. هزینه اینترنتت سرسام آوره
2. همه پهنای باندت میره واره ارسال و بعدش سازمان تنظیم سه سوت خفتت می کنه که جواز idc باید داشته باشی و الان هم که فقط پارس آنلاین و فناوا جواز دارن . پیشنهاد می کنم یه سر به سایت سازمان مقررات بزن و بخون شرایط جواز رو تا موهات سیخ بشه .

من پیشنهادم اینه که اگه سایتتون درآمدی بالای ماهی 3 میلیون تومن داره اقدام به چنین کاری بکنید .
پارسال که cpanel تحریم کرد مارو ، مجبور شدیم یه ماه و نیم سایتهای مشتری ها رو بیاریم تو isp خودمون میزبانی کنیم ، خوبیش این بود که به دانش فنیش دست پیدا کردم .
ضمنا برای ip valid سراق مخابرات نری بهتره ، از ******* استفاده کن چون گاهی نرم افزار های هاستینگ بلوک های ip ایران رو تحریم می کنن یهو

مرسی از توضیحاتت جالب بود

نه کلا از فکرش اومدم بیرون. اینکارا بیشتر به درد شرکت هائی می خوره که گردش مالی زیاد دارن و یه جورائی هم
می تونن از امکانات دولتی استفاده کنند.سایت ما در حال حاضر توانائی اینکارو نداره ولی مطمئنا در آینده اینطور میشه
وقتی سایتی گردش مالی خوبی داره باید بهترین سرویس فنی رو هم داشته باشه تا اون گردش مالی هم ادامه پیدا کنه هم بهتر بشه.
.
 
بالا