• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال تخصصی در مورد پی پی پال

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من یه مبلغی رو از یه اکانتی گرفتم بعد از چند ساعت اکانتم لیمیت شد بعد از چند روز مبلغ مذکور رو ریفاند کردم ایمیل سند ریفاند برام اومد و در اکانتم وضعبت پول رو REFUND زده حالا طرفی که این مبلغ رو دریافت کرده میگه مبلغ REFUND نشده و بصورت HOLD در اومده

میخواستم ببینم چطوریاس این مسله این امکانش وجود داره اینطوری بشه یعنی وقتی مبلغ HOLD میه توی اکانت مبدا در قسمت وضعیت نوشته نمیشه ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
موارد مشابه زیاد داشتم !
به نظر میاد سورس پولی که اون شخص براتون فرستاده یا شرایطی که زمان ارسال داشته مشکوک بوده ( مثل تغییر IP )
وجه refund شده تا زمان رفع این ابهام hold میمونه البته اکثرا برای من این موارد 48 ساعت بیشتر طول نکشیده ! اما ممکنه بیشتر هم بشه !

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

محسن خان شهبازی بی نهایت سپاسگذارم وجود کاربران حرفه ای اینجاست که به داد ما آماتورها میرسه

بی نهایت سپاسگذارم
دوستان دیگه هم اگه لطف کنند موارد مشابه و تجارب در این زمینه رو بیان کنند میتونم اون دوستمون رو به این تاپیک دعوت کنم

با سپاس

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه ایمیل رو شما و یه ایمیل رو دوستتون برای پی پل بفرستید و ایشون توضیح بده که نمیدونسته که حتما باید دلیل این واریز وجه رو توی فرم بنویسه و شما هم بنویسید که تازه کارید و فکر می کردید با refund اون مبلغ به حساب اول، از لیمیت خارج میشید.
اون دوستتون هم حرف شما رو توی ایمیلش تایید کنه و بگه که شما برنامه نویسید و یه سفارش براش انجام داده بودید و این وجه ، بابت اون کار هست.

هم شما از لیمیت خارج میشید، هم اون مبلغ آزاد میشه و مجدداً به حسابتون میاد.

کلاً اگه وریفای شدید، از هیچی توی پی پال نباید ترسید و همه چی با ایمیل حل میشه !

سلام دوستان

من یه مبلغی رو از یه اکانتی گرفتم بعد از چند ساعت اکانتم لیمیت شد بعد از چند روز مبلغ مذکور رو ریفاند کردم ایمیل سند ریفاند برام اومد و در اکانتم وضعبت پول رو REFUND زده حالا طرفی که این مبلغ رو دریافت کرده میگه مبلغ REFUND نشده و بصورت HOLD در اومده

میخواستم ببینم چطوریاس این مسله این امکانش وجود داره اینطوری بشه یعنی وقتی مبلغ HOLD میه توی اکانت مبدا در قسمت وضعیت نوشته نمیشه ؟

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
hypermatrix جان ممنونم ازت
اما مشکل اینجاست که طرف دوستم نیست و کل مبالغ واریز به حساب من بخاطر اینکه بهش گفتم پولت مشکل داشت و اکانت من رو( اعم از حساب دایرکت ای + شارژ سرور یکی از دوستانم رو باهاش پرداخت کرده بودم که کل دومین هاش بلاک شد و داشت کل حساب با کلی دومین از بین می رفت) لیمیت کرده شارژ بک کرده آمارش رو تا چند روز دیگه بیرون میارم

هرچند الان چندتا از کاربران فعال تجارت الکترونیک مثل شما تا مشخصات رو دادم و معرفیش کردم به من گفتن با این دزد چرا معامله کردی این کارش همینه فروش دلار پی پال و کارت هک شده

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اکانت پی پال شما مربوط به کدوم کشوره؟ طرف مبلغی برای شما ترنسفر کرده بعد این مشکل پیش اومده؟
مبلغ توی هر دو اکانت hold میشه و زمانش تا 10 روز هم طول میکشه تا وضعیت مشخص بشه سورس اصلی این مبلغ از کجا بوده.

Last edited:

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
سياوش جون خواهشا از كسي كه گرفتي به ما هم بگو تا ما هم بدونيم و با اون معامله نكنيم

اگه هم اينجا نمي توني بگب

پيغام خصوصي بده

با سپاس

بالا