آژانس هواپیمایی
pop up

سوال خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم در مورد css

شروع موضوع توسط mramin ‏13 می 2008 در انجمن CSS

  1. mramin

    mramin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    سلام
    اقا من امروز متوجه یه چیزی توی css شدم...همونطور که همتون میدونید به دو (یا سه) حالت میشه css رو برای صفحاتموم تعریف کنیم...یکیش همنیه که یه فایل جدا با پسوند css درست میکنیم...مثلا style.css و ادرسش رو بین تگ <head> میدیم...یه جور دیگش هم اینه که فایلی براش نمیسازیم...بلکه زیر همون تگ <head> کدهای کلاسمون رو تعریف مکنیم...امروز که داشتم طراحی جدولها با css رو تمرین میکردم متوجه یه چیزی شدم:
    وقتی کدها رو توی یه فایل جدای css میدادم (مثلا css.style) هر کاری میکردم کدها اثر نمیکرد! ولی وقتی فایل css رو حذف کردم و به جاش همون بالای صفحه استایل رو ساختم, دیدم که جواب داد!!!!!!

    این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ مگه هر دوشون css یا همون استایل نیستن؟؟؟ پس چرا وقتی یه فایل css جدا میسازم کدهای جدول (مثل رنگ بوردر و...) کار نمیکنه ولی وقتی بالای صفحه استایل رو بهش میدم کار میکنه؟؟؟
    من که کلی گیج شدم!!!!
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    حتما مسیر فایل رو درست ندادی. یا id class ها رو درست نسبت ندادی.
     
  3. mramin

    mramin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    نه...درسته...مشکل اینه که وقتی فایل css بسازم IE نشون نمیده!! ولی بدون css (یعنی همون style های بالا) نشون میده!!!! ولی اپرا در هر دو حالت نشون میده!!
    این کد css:

    PHP:
    <style type="text/css">

    .
    datatable td, .datatable th {
      
    border1px inset #73C0D4;
    }

    </
    style>
    اینم ادرس دهیش:

    PHP:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="table.css">
    PHP:
    <table  border="1" width="100%" class="datatable">

    اینم خود فایلها در هر دو حالت با فایل css و بدون css:
    http://www.mediafire.com/?2myftmlmy0l

    اگه فایلها رو باز کنید و ببینید بهتر متوجه میشید.

    منتظر جوابتون هستم.
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    توی فایل css نباید تگ <style> و <style/> بگذاری! فقط خود استیلها باید گذاشته بشه:
    HTML:
    /* Cascading Style Sheet */
    .datatable td, .datatable th {
      border: 1px inset #73C0D4;
    }