آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

سوال دارم

شروع موضوع توسط [email protected]®@† ‏21 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

  1. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    با سلام خدمت تمامی برو بچه های حرفه ای خودمان
    دوستان عزیز بد جوری بهتون نیاز دارم
    من وقتی توCMD میزنم IPCONFIG /ALL و مشخصات آی پی رو میبینم اونجا یک چیزی میاد به نامPhysical Addressکه همیشه هم ثابته
    حالا من میخواهم این ادرس فیزیکی را مخفی کنم یا اینکه اگر امکانش هست تغییرش بدم
    از دوستانی که در در زمینه هک مهارت دارند خواهش میکنم کمک کنند
    ممنون
     
  2. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    این Physical Address مربوط به مودم میشه عزیز و سختافزاریه و نمیشه تغییرش داد مگه اینکه مودمتو عوض کنی احتمالا این Physical Address یچیزی مثل Mac address تو کارت شبکست ولی اگه میخوای این ادرس عوض بشه فکر کنم باید مودمتو عوض کنی
     
  3. mahmood-gt2

    mahmood-gt2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    توی ماشین
    تاييد مي شه...... بايد مودمتو عوض كني
     
  4. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    دوست عزیز شما که میگی مربوط به مودم وسخت افزاره
    حالا ببینید آیا این چیزی که میگم صادقه یا نه؟
    مثلا من که از مودم جنیوس استفاده میکنم و ادرس فیزیکی من
    00-53-45-00
    می باشد ایا تمامی افرادی که از مودم زولتریکس استفاده میکنند مک آدرس من رو دارند؟
    یعنی همه کسانی که مودم من رو دارن Physical Addressهای من رو دارند؟
    آره؟
     
  5. mahmood-gt2

    mahmood-gt2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    توی ماشین
    نه لزوماً....... معمولاً شركت هاي سازنده سر آدرس گذاشتن با هم توافق مي كنن يعني مودم هاي جنيوس مثلاً با 00 شروع ميشن (دقيقاً نمي دونم) و روتر هاي سيسكو تا اونجايي كه من يادمه با EF شروع مي شن. (باز هم مطمئن نيستم).

    جوابت منفيه. تو هر مودمي بخري يه آدرس فيزيكي يكتا از طرف كارخونه به صورت سخت افزاري و غير قابل تغيير داره و اگه دو تا مودم از يك سازنده حتي بخري آدرس فيزيكيشون با هم فرق مي كنن.

    مي شه بپرسم چه اهميتي داره؟
     
  6. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    خیلی برام مهمه
    چون وقتی به سایت دوستم میرم و به یکی از صفحات اون میرم اون میگه که من ادرس فیزیکی تو که همون مک ادرس هست ثبت مبکنم
    اخه اون یک بار اومده خونمون و ادرس من رو دیده
    حالا هر وقت به یک قسمت از سایتش میرم میگه من ادرس تو را ثبت مبکنم و میبینم
    ایا اون میتونه چنین کاری کنه؟
     
  7. part_of_one

    part_of_one کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    یک کلام ختم کلام
    میشه عوض کرد
     
  8. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    چجوری؟! Mac Address و اینارو نمی شه تغییر داد!! [​IMG]
     
  9. mahmood-gt2

    mahmood-gt2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    توی ماشین
    بفرماييد چه جوري........ استفاده مي كنيم...........
     
  10. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    البته ادرس فیزیکی کارتهای شبکه mac address هست ولی برای مودم من تا الان نشنیدم که روی شبکه اینترنت کسی از ادرس فیزیکی مودم استفاده کنه اصلا فکر نکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه تا حدودیم مسخره به نظر میاد حالا شاید من اطلاعاتم کمه ولی اگه کسی اطلاعاتی داره که از ادرس فیزیکی مودم در اینترنت چجوری میشه استفاده کرد یا اصلا میشه استفاده کرد بگه منم یاد بگیرم
     
  11. seniorsajjad

    seniorsajjad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2006
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh.
    دوست عزیز با Physical Address یا MAC Address همیچ کاری نمیتونن بکنن. چون اصلا شما مستقیما به اینترنت وصل نیستید و مطمئنا از یک IPS برای اتصال استفاده میکنید. این MAC یا Physical برای یک سری تشخیص همویت ها استفاده میشه و کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد. اگه از نفوذ به سیستمتون هراس دارید بدونید که اصلا این کارها ربطی به این موارد نداره و اصولا هکر ها برای نفوذ از اشکالات و باگ های ویندوز یا OS شما و یک سری اکسپلویتهایی استفاده میکنن که خیلی به آدرس فیزیکی شما مربوط نمیشه و فقط برای تشخیص هویت شما استفاده میشه. نگران نباشید و راحت کارتونو بکنید.




    دوست عزیز من که تا حالا نشنیدم بشه این کارو کرد. حالا شما که میگی میشه یه توضیحی بده ما هم یاد بگیریم. لطفا یه مقدار زودتر.
     
  12. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    مک ادرس lan رو میشه به 0 ( یعنی تمام اعداد به 0 تبدیل شوند) انجام داد توی سایت astalavista توی قسمت مقالاتش و برنامه های جدید حدود 2 سال پیش یک مقاله بود ک یک راهی رو ارائه داده بود و من روی لن یکی از دستگا های کامپوتر دانشگاه چک کردم و کار کرد اما الان هرچی میگردم مقالشو پیدا نمیکنم ( شاید اظلا ذخیرش نکرده باشم یا روی یکی از سی دی هام باشه ) به هر حال میشه چون کار خانه هم بعد از ساخت این عدد رو توی ای سی ست میکنن. اما در مورد ادرس مودم نمیدونم .
    تا اونجایی که میدونم اون چیزی که توی صفحات وب میشه بهش دسترسی پیدا کرد مک ادرسه نه ادرس مودم چون ممکنه با هم تداخل پیدا کنند. پس اگر گفته بالا صحیح باشه اون سایت فقط ادرس کارت شبکه سرور رو بر میداره نه ادرس مودمتان را

    امیدوارم کمک کنه
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    استاد اول اون لینک های من رو چک کن بعد اون مقاله رو هم بده
    در ضمن میخواهم بدونم دیال آپ مگه چشه که نمیشه؟آخه لن چه فرقی با دیال آپ داره؟
    حالا این کار رو برام بکن که نوکرتم
    چون خیلی بهش نیاز دارم
    البته شاید بشه به کمک لینک های من مک ادرس رو تغییر داد
    اگر هم همشون صفر بشه باز هم از هیچی بهتره
    حالا یک چیز دگه:ادرس مودم چه فرقی با مک ادرس داره؟
     
  15. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    چشم دان میکنم تست میکنم
     
  16. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    اساتید پروفشنال خودمان:
    پس برای تشخیص هویت در اینترنت و برای تشخیص هویت سخت افزار فقط میتوان به مک آدرس درسترسی داشت و نمیشه هیچ رقمه ادرس مودم را بدست اورد
    آره یا نه؟
    ممنون میشم به این سوال جواب بدین و من را از سردر گمی نجات بدین...
     
  17. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    جواب.........
     
  18. seniorsajjad

    seniorsajjad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2006
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh.
    اگه ممکنه بگید منظورتون از آدرس مودم چیه. شاید بهتر بشه راهنماییتون کرد.
     
  19. †$H@ki®@†

    [email protected]®@† Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,765
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    The Wall (0)
    اصلا از چه راه هايي ميشه بشخيص هويت كرد؟
    هر چيزي به جز مك و آدرس آي پي هست بگيد لطفا
    ممنون
     
  20. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    از بعضی جوابها واقعا متعجب شدم!

    1- بطور کلی کانکشهای دایال آپ اصلا Mac Address ندارن - ویندوز xp خودش همیشه برای این نوع کانکشنها یک Mac Address ثابت 00-00-00-45-53-00 میسازه حالا مودم هر چی میخواد باشه اصلا اهمیت نداره!

    2- ضمنا سرورهای وب چیزی غیر از IP Address کاربر رو نمیتونن بخونن (حداکثر آدرس proxy واسط)

    بنابراین تشخیص کاربر با Mac Address مطلقا بی معنیه مگر اینکه activexی یا برنامه کلاینتی روی کامپیوتر کاربر نصب شده باشه که این نوع اطلاعات رو واسه طرف ارسال کنه. حتی در اینصورت هم این اطلاعات به تشخیص هویت کاربر (اسم و آدرس) منجر نمیشه.

    فعلا تمام ISPهایی که خط E1 دارن (بخصوص تهران) Caller ID دارن و تمام ارتباطات شماره مشترک ثبت میشه.
     
  21. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    سلام.
    دوست عزیز مک ادرس کاملا یک ادرس فیزیکیه و اصلا نرمافزاری نیست مثلا در کارتهای شبکه مک ادرس یه ادرس 48 بیتیه به صورت هگزادسیمال (exadecimal) که سه قسمت اولش در هر کارخونه یکسانه ولی سه قسمت دومش تغییر میکنه مثلا یکی از کارهای مک ادرس برای شناسایی کارت در bridge هااست و کلا هیچ دو کارت شبکهای در دنیا mac address یکسان ندارند ولی برای مودم رو اصلا نمیشه به اون ادرس mac address گفت چون مک ادرس کلا در network adapters ها و router ها بکار میره ولی مودم mac address نداره و همون physical address هست که اصلا این ادرس در اینترنت قابل استفاده نیست و هرکی هم گفته میشه استفاده کرد الکی گفته این ادرسم توسط ویندوز ساخته میشه ولی من فکر میکنم که این ادرس با اینکه توسط ویندوز ساخته میشه ولی تغییر ناپذیر و شما حتی اگه ویندوزتم عوض کنی بازم ویندوز همون ادرس رو میده مگر اینکه کارتو عوض کنی البته اینطوری فکر میکنم برای ولی در کل این ادرس اصلا در اینترنت هیچگونه استفادهای نداره هیچی
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی