• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره اکانت VIP

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سوال اینه که آیا میشه برای لینکهای دانلود وبلاگ هم اکانت وی آی پی قرار داد؟ حتی فقط لینک های پست های جدید هم بشه خوبه
و اینکه حساب چه سیستمی رو سریعتر بدون پروسه طولانی مدت میشه گرفت؟ و درصدهاشون و واریزشون به چه شکل و با چه زمانبندی هست؟ پی لاین یا زرین پال و.... کدوم بهترن؟

alireza940

Registered User
لایک‌ها
58
سوال اینه که آیا میشه برای لینکهای دانلود وبلاگ هم اکانت وی آی پی قرار داد؟ حتی فقط لینک های پست های جدید هم بشه خوبه
و اینکه حساب چه سیستمی رو سریعتر بدون پروسه طولانی مدت میشه گرفت؟ و درصدهاشون و واریزشون به چه شکل و با چه زمانبندی هست؟ پی لاین یا زرین پال و.... کدوم بهترن؟

فکر نکنم برای وبلاگ بشه
ولی میتونی یه کار بکنی
همه ی عضو هاتو پاک کن بعد یه پست بزن بگو برای تایید شدن عضویت و دانلود با سرعت, .....تومان را به این ............شماره حساب واریز کنید
البته
پست هات باید فقط برای اعضا باشه

در مورد سوال دوم هم فکر کنم پی لین بهتره چون روزی چند بار تسویه حساب میکنه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
فکر نکنم برای وبلاگ بشه
ولی میتونی یه کار بکنی
همه ی عضو هاتو پاک کن بعد یه پست بزن بگو برای تایید شدن عضویت و دانلود با سرعت, .....تومان را به این ............شماره حساب واریز کنید
البته
پست هات باید فقط برای اعضا باشه

در مورد سوال دوم هم فکر کنم پی لین بهتره چون روزی چند بار تسویه حساب میکنه
یعنی راهی نداره سیستم پرداخت رو روی دامین دومی راه اندازی کنیم و پرداخت و دریافت لینک از طریق اون آدرس انجام بشه؟
پی لاین سریع اکانت میده؟ براش مهمه برای چه نوع تجارتی میخوای؟

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
ربطی به مدیریت محتوا یا وبلاگ بودن نداره ,, هاست دانلود شما باید VIP بشه .
سیستم پرداخت هم میتونی رو یه هاست Freer نصب کنی درگاه هم میتونی از mihanpal.com یا shetab.biz یا سیستم های مشابه استفاده کنی

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
این سیستم رو بخوایم برای دو وبلاگ یکی با این شرایط که لینک دانلود فقط یک لینک هست !
و دومی هر پست که قرار داده میشه لینکهای دانلودش وی آی پی باشه
این مورد رو کسی میتونه درست کنه برای ما؟ چقدر هزینه داره؟
در مورد درگاه هم شرکت های ارائه دهنده رو در جریان هستم چه شرکتهایی هستن اما میخوام سریع درگاه رو بدن و بروکراسی زیادی نداشته باشه و درصد کمتری هم از فروش بگیرن که خیلی بهتره

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
این سیستم رو بخوایم برای دو وبلاگ یکی با این شرایط که لینک دانلود فقط یک لینک هست !
و دومی هر پست که قرار داده میشه لینکهای دانلودش وی آی پی باشه
این مورد رو کسی میتونه درست کنه برای ما؟ چقدر هزینه داره؟
در مورد درگاه هم شرکت های ارائه دهنده رو در جریان هستم چه شرکتهایی هستن اما میخوام سریع درگاه رو بدن و بروکراسی زیادی نداشته باشه و درصد کمتری هم از فروش بگیرن که خیلی بهتره
سوال اول رو متوجه نشدم .
در مورد درگاه هم الان میهن پال هیچ کارمزدی نمیگیره و اینکه در عرض کمتر از 12 ساعت واریز میکنه . خودم دارم باش کار میکنم . تو 5 دقیقه هم میتونی درگاهت رو بگیری..

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سوال اول رو متوجه نشدم .
در مورد درگاه هم الان میهن پال هیچ کارمزدی نمیگیره و اینکه در عرض کمتر از 12 ساعت واریز میکنه . خودم دارم باش کار میکنم . تو 5 دقیقه هم میتونی درگاهت رو بگیری..
سوال اول یک وبلاگ هست که فقط یک محصول برای دانلود داره آیا امکانی وجود داره اون یک محصول رو با پرداخت هزینه دانلود کنن؟ و هزینه راه اندازی این امکان چقدر هست؟
در مورد میهن پال نشنیدم زیاد ازش تبلیغی ندیدم مطمئن هست؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
این اکانت میهن پال رو گرفتیم
اما کسی از دوستان هست بدونه چطور ما میتونیم روی وبلاگ اکانت یک ماهه یا دو و سه ماهه وی آی پی برای یک لینک دانلود بدیم وبلاگ یک محصول دانلودی وی آی پی بیشتر نداره

بالا