• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره تنظیم DNS

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من یک DNS روی سرور دارم بصورت mynet24.local که کاربرهای شبکه با اون کارمیکنن.
میخوام از سرور بعنوان وب سرور هم استفاده کنم برای همین باید توی DNS آدرس mynet24.com رو هم اضافه کنم تا سایت بالا بیاد اما مشکلم اینه که هرکاری میکنم این mynet24.com میاد زیرشاخه mynet24.local میشه.
باید چیکار کنم؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب شما دو تا کار می تونی بکنی ...

اول اینکه یک دومین بسازی ... یعنی به جای اینکه یک هاست بسازی یک دومین بسازی .

دوم اول یک zone به نام com بساز , زیرش یک هاست به اسم mynet , می تونی www.mynet رو هم به همین روش بسازی .

مشکل حل میشه .

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
خوب شما دو تا کار می تونی بکنی ...

اول اینکه یک دومین بسازی ... یعنی به جای اینکه یک هاست بسازی یک دومین بسازی .

دوم اول یک zone به نام com بساز , زیرش یک هاست به اسم mynet , می تونی www.mynet رو هم به همین روش بسازی .

مشکل حل میشه .
مشكلم اين هست كه قبلا يك دامين با پسوند local بصورت mynet.local ساختم كه همه كامپيوترهاي شبكه و كاربرها تحت اون لاگين ميكردن.
حالا كه ميخوام براي سرور دامين با پسوند com رو بصورت mynet.com بسازم ميره زير شاخه local ميشينه.
ميدونم كه بايد اول دامين com رو ميساختم بعد دامين local رو ميساختم. اما الآن بايد چجوري درست كنم؟
سوالم رو شايد اينجوري بپرسم بهتر باشه:
چجوري ميشه دو تا دامين توي DNS Server ساخت طوري كه بهم هيچ ربطي نداشته باشن و كاملا مستقل از هم باشن؟ نه اينكه زيردامين هم بشن.
اگه جواب سوالم منفي هست اونموقع چيكار ميشه كرد كه دامين فعلي رو زير دامين يك دامين ديگه بكنم؟

بالا