اره عزیز تمام رفرال ها ربات هستن خیلی جالبه تا موقعی که عضویت استاندارد هست میانگین کیلیک زیر مجموعه ها بین 1.00تا1.5هست(بالای2 به سود میرسه)و وقتی شما عضویت طلایی میخری میانگین همین رفرال ها میاد زیر 1 که میره تو ضرر.تو فرم کشتم کسایی بودن که 500 یا حتی بالاتر هم رفرال داشتن اما میانگین نفراتشون زیر یک بود البته اینو طبق پست های که از وضعیتشون گذاشته بودن میگم+تجربه خودم.
یه حساب ساده این سایت 12 آگهی 1سنتی فیکس داره که بسته به عضویت شما تعدادی از اون ها رو میتونی مشاهده کنی و برای هر آگهی ثابت از آگهی دهنده هر روز 100دلار میگیره که میشه 1200دلار و اگر بقیه آگهی ها رو هم حساب کنیم به 2000 نمیرسه در صورتی که سایت میگه هر روز بین 100تا130هزار دلار پرداختی داره حالا شما پیدا کن پرتغال فروش را.
تواین سایت میشه درآمد خوبی داشت اما به شرطی که شما بتونی رفرال مستقیم بگیری اونم به تعداد بالا.
یکی از اعضا ادعا میکرد که ماهی 2500دلار درآمد داره که ایشون نزدیک به 29000 رفرال داشت که 4000اجارهی و مابقی رفرال مستقیم هستند.حالا شما خودت حساب کن این جور در میاد یا نه.
توصیه:تو این سایت فعالیت کنید اما تمام تمرکزتون رو بگذارید روی رفرال مستقیم و عضویت طلایی هم نیازی نیست بخرید همون محدودیت 200 در عضویت استاندارد کافیه البته با انجام مینی جاب هم میشه درآمد داشت.
البته من خودم تو این سایت کار میکنم و اگه این تجربه رو داشتم هرگز عضویت طلایی نمیخریدم.و حالا هم تلاش میکنم که فقط همون پولمو در بیارم سود پیش کش.
این پستو زدم تا دیگه کسی از ایران تو این سایت پول خرج نکنه(بااین وضعیت دلار)خدایش خیلی ستمه