• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره نئو باکس.....

eli190

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر روز تمام تبلیغها رو نگاه میکنم ولی همش ای پیغامو میده ؟؟؟میشه بگین چرا ....و اینکه فرقی نمیکنه کدوم تبلیغها رو نگاه کنی صورتی یا زرد ....مهم اینکه چهار تا باشه؟؟؟؟؟؟You haven't viewed any advertisements today.You must view advertisements if you wish to receive from your referrals tomorrow.
For more information, consult point 3.7 of our terms of service.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
من هر روز تمام تبلیغها رو نگاه میکنم ولی همش ای پیغامو میده ؟؟؟میشه بگین چرا ....و اینکه فرقی نمیکنه کدوم تبلیغها رو نگاه کنی صورتی یا زرد ....مهم اینکه چهار تا باشه؟؟؟؟؟؟You haven't viewed any advertisements today.You must view advertisements if you wish to receive from your referrals tomorrow.
For more information, consult point 3.7 of our terms of service.
این پیغام به این خاطره که شما تبلیغات نارنجی رنگ رو نگاه نکردید. فقط هم همین 4 تبلیغ نارنجی رنگ رو در روز ببینید کافیه. اینو بدونید که تنها در صورتی از کلیک زیرمجموعه هاتون درآمد کسب میکنید که حتما هرروز این 4 تبلیغ نارنجی رنگ رو ببینید.تبلیغ های دیگه رو هم ندیدی مهم نیست

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
با اجازه استارتر محترم
من هم یه سوال داشتم دوستان که بلدن یه راهنمای کنن.
در عضویت طلایی اجاره زیر مجموعه خیلی سخته.دو نوبت در روز و در هر نوبت کمتر از 5 ثانیه.من پکیج 60 ایی رو میزنم ولی نمیده و پکیج 15 تایو پیشنهاد میده!!!
به نظرتون باید چه کار کنم؟:blush:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
با اجازه دوستان محترم. راستش من از این سایت های کلیکی تا به حال کار نکردم. چون همیشه فففففکر میکردم یه جور وقت تلف کردنه اما در حال حاضر میبینم دوستان زیادی مشغول هستن و درامد دارند. میخواستم بدونم اگه 4-5 ماه کار کنی درامدت به ماهی 400 تا 500 تومن میرسه یا نه و اینکه برای رسیدن درامد به این میزان روزانه چند ساعت باید تبلیغ نگاه کنی و تو این سایت هاا بگردی?

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با اجازه دوستان محترم. راستش من از این سایت های کلیکی تا به حال کار نکردم. چون همیشه فففففکر میکردم یه جور وقت تلف کردنه اما در حال حاضر میبینم دوستان زیادی مشغول هستن و درامد دارند. میخواستم بدونم اگه 4-5 ماه کار کنی درامدت به ماهی 400 تا 500 تومن میرسه یا نه و اینکه برای رسیدن درامد به این میزان روزانه چند ساعت باید تبلیغ نگاه کنی و تو این سایت هاا بگردی?

نگاه کردن به تبلیغات یک وجه درآمد این نوع سایت هاست.
مهمترین بخش آپگرید عضویت و اجاره و خرید زیرمجموعه است.
یعنی از اهرم استفاده کردن.
اهرم استفاده از کار دیگران.
یعنی یه فرد در روز شاید 4 ساعت خودش کار کنه اما وقتی یه تیم مثلا 100 نفره داشته باشه
میشود 400 ساعت کار در روز.

پس این نوع سایت ها : تنها در ازای هیچ به کاربر هیچ میدن.
اما وقتی فعالیت داشته باشه میتونه انتظار درآمد بالاتری رو داشته باشد.

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
با اجازه استارتر محترم
من هم یه سوال داشتم دوستان که بلدن یه راهنمای کنن.
در عضویت طلایی اجاره زیر مجموعه خیلی سخته.دو نوبت در روز و در هر نوبت کمتر از 5 ثانیه.من پکیج 60 ایی رو میزنم ولی نمیده و پکیج 15 تایو پیشنهاد میده!!!
به نظرتون باید چه کار کنم؟:blush:

دوستان کسی نمیدونه؟:(

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان کسی نمیدونه؟:(
چاره ای نداری دوست من
باید در حد ثانیه عمل کنی
صفحه خرید درفرال هارو سیو کن
چند تا صفحه باز کن و به 2 ثانیه قبل از رسیدن به دقیقه مورد نظر اون صفحه رو لود کن
منظورم این صفحه هستش NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen

سعی کن این صفحه رو همزمان تو چند تب باز کنی و به محض باز شدن بر روی پک مورد نظر کلیک کن و اونو بخر
اگه حوصله این کار رو نداری میتونی زیر مجموعه سفارش بدی .البته تو این حالت برای 55 زیر مجموعه باید 16.5 دلار پرداخت کنید

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
منم یه سوال دارم
یه بار که از نئوباکس برداشت میکنی باید چند روز صبر کنی تا برداشت دوم رو انجام بدی؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
منم یه سوال دارم
یه بار که از نئوباکس برداشت میکنی باید چند روز صبر کنی تا برداشت دوم رو انجام بدی؟

فاصله برداشت ها بستگی یه نوع عضویت افراد داره.
طبیعتا هرچی عضویت ساده تر و ارزان تر باشه = هم سقف بردشت بالاتر میره و هم فاصله میان برداشت ها طولانی تر.

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
چاره ای نداری دوست من
باید در حد ثانیه عمل کنی
صفحه خرید درفرال هارو سیو کن
چند تا صفحه باز کن و به 2 ثانیه قبل از رسیدن به دقیقه مورد نظر اون صفحه رو لود کن
منظورم این صفحه هستش NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen

سعی کن این صفحه رو همزمان تو چند تب باز کنی و به محض باز شدن بر روی پک مورد نظر کلیک کن و اونو بخر
اگه حوصله این کار رو نداری میتونی زیر مجموعه سفارش بدی .البته تو این حالت برای 55 زیر مجموعه باید 16.5 دلار پرداخت کنید

از راهنمایتون ممنونم:)

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
تا بحال كسي رفرال اجاره كرده؟
بالاي 500 تا
كلا چطوره بازدهيش؟
بعضي ها ميگن رباته ؟
درسته ؟

كلا توصيه ميشه؟

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
تا بحال كسي رفرال اجاره كرده؟
بالاي 500 تا
كلا چطوره بازدهيش؟
بعضي ها ميگن رباته ؟
درسته ؟

كلا توصيه ميشه؟

اره عزیز تمام رفرال ها ربات هستن خیلی جالبه تا موقعی که عضویت استاندارد هست میانگین کیلیک زیر مجموعه ها بین 1.00تا1.5هست(بالای2 به سود میرسه)و وقتی شما عضویت طلایی میخری میانگین همین رفرال ها میاد زیر 1 که میره تو ضرر.تو فرم کشتم کسایی بودن که 500 یا حتی بالاتر هم رفرال داشتن اما میانگین نفراتشون زیر یک بود البته اینو طبق پست های که از وضعیتشون گذاشته بودن میگم+تجربه خودم.
یه حساب ساده این سایت 12 آگهی 1سنتی فیکس داره که بسته به عضویت شما تعدادی از اون ها رو میتونی مشاهده کنی و برای هر آگهی ثابت از آگهی دهنده هر روز 100دلار میگیره که میشه 1200دلار و اگر بقیه آگهی ها رو هم حساب کنیم به 2000 نمیرسه در صورتی که سایت میگه هر روز بین 100تا130هزار دلار پرداختی داره حالا شما پیدا کن پرتغال فروش را.

تواین سایت میشه درآمد خوبی داشت اما به شرطی که شما بتونی رفرال مستقیم بگیری اونم به تعداد بالا.
یکی از اعضا ادعا میکرد که ماهی 2500دلار درآمد داره که ایشون نزدیک به 29000 رفرال داشت که 4000اجارهی و مابقی رفرال مستقیم هستند.حالا شما خودت حساب کن این جور در میاد یا نه.
توصیه:تو این سایت فعالیت کنید اما تمام تمرکزتون رو بگذارید روی رفرال مستقیم و عضویت طلایی هم نیازی نیست بخرید همون محدودیت 200 در عضویت استاندارد کافیه البته با انجام مینی جاب هم میشه درآمد داشت.
البته من خودم تو این سایت کار میکنم و اگه این تجربه رو داشتم هرگز عضویت طلایی نمیخریدم.و حالا هم تلاش میکنم که فقط همون پولمو در بیارم سود پیش کش.
این پستو زدم تا دیگه کسی از ایران تو این سایت پول خرج نکنه(بااین وضعیت دلار)
خدایش خیلی ستمه
sadsmiley.gif

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
دوست عزيز پيام خصوصي دادم اگه ميشه جواب بديد.

اره عزیز تمام رفرال ها ربات هستن خیلی جالبه تا موقعی که عضویت استاندارد هست میانگین کیلیک زیر مجموعه ها بین 1.00تا1.5هست(بالای2 به سود میرسه)و وقتی شما عضویت طلایی میخری میانگین همین رفرال ها میاد زیر 1 که میره تو ضرر.تو فرم کشتم کسایی بودن که 500 یا حتی بالاتر هم رفرال داشتن اما میانگین نفراتشون زیر یک بود البته اینو طبق پست های که از وضعیتشون گذاشته بودن میگم+تجربه خودم.
یه حساب ساده این سایت 12 آگهی 1سنتی فیکس داره که بسته به عضویت شما تعدادی از اون ها رو میتونی مشاهده کنی و برای هر آگهی ثابت از آگهی دهنده هر روز 100دلار میگیره که میشه 1200دلار و اگر بقیه آگهی ها رو هم حساب کنیم به 2000 نمیرسه در صورتی که سایت میگه هر روز بین 100تا130هزار دلار پرداختی داره حالا شما پیدا کن پرتغال فروش را.

تواین سایت میشه درآمد خوبی داشت اما به شرطی که شما بتونی رفرال مستقیم بگیری اونم به تعداد بالا.
یکی از اعضا ادعا میکرد که ماهی 2500دلار درآمد داره که ایشون نزدیک به 29000 رفرال داشت که 4000اجارهی و مابقی رفرال مستقیم هستند.حالا شما خودت حساب کن این جور در میاد یا نه.
توصیه:تو این سایت فعالیت کنید اما تمام تمرکزتون رو بگذارید روی رفرال مستقیم و عضویت طلایی هم نیازی نیست بخرید همون محدودیت 200 در عضویت استاندارد کافیه البته با انجام مینی جاب هم میشه درآمد داشت.
البته من خودم تو این سایت کار میکنم و اگه این تجربه رو داشتم هرگز عضویت طلایی نمیخریدم.و حالا هم تلاش میکنم که فقط همون پولمو در بیارم سود پیش کش.
خدایش خیلی ستمه
sadsmiley.gif

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
من خودم تا نزدیک 650 تا ریفرال اجاره ای داشتم.ولی اصلا ازشون راضی نبودم.به نظرم اجاره کردن خیلی سود نمیده.ولی بیشتر تمرکز باید رفرال مستقیم باشه.خیلی ها اولش خوب کلیک میکنند یکدفعه خارج میشند و میانگین میاد زیر 1.5
البته در روز حدود 3 دلار داشتم فقط از اونها.ولی میخوام استراتژی مو تغییر بدم.الانم موندمو و 70 رفرال اجاره!

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان تازه وارد به نئوباكس بايد به عرض برسونم كه گرفتن رفرال و يا آپديت كردن حساب به عضويت طلايي و ... لازم نيست و بعبارت ديگه اين كارا توي نئوباكس جواب خوبي نميده.
من امروز وبلاگم رو بروز كردم و آموزش كامل كار در نئوباكس رو براتون گذاشتم. اميدوارم كه ايراني ها در تمام كارهاشون موفق باشن.
كسب درآمد آسان در اينترنت
دوستان اگه بازم كسي مشكلي داشت مي‌تونه به ياهو آيدي من پيغام بگذاره

Last edited:

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98

خدایش خیلی ستمه
sadsmiley.gif

کاملا تایید میشه
من خودم عضویت گلدن دارم
در حالت طلایی میانگین ها میاد زیر 1

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان گلم اینقدر انرژی نذارید رو سایت های کلیکی بخدا اینقدر که شما زمان میذارید میشه خیلی بیشتر درامد داشت.
حیفه پولتون رو میریزید تو پیپال از آخرم میاد لیمیتتون میکنه...به سایر دوستان نگاه کنید که چطوری از همین پرشین تولز میلیونی درامد دارن

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
به سایر دوستان نگاه کنید که چطوری از همین پرشین تولز میلیونی درامد دارن

خوب نوکرتم راهنماییمون میکردی بهتر بود.
من الآن نفهمیدم این دوستان کیا هستند و چطوری
ممنون

بالا