• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره نماد - ردصلاحيت

downloadha78

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
من نماد گرفتم و حدود ٤ ماهه داشتم
امروز ديدم توي سايتم باز نميشه
تو سايت اينماد نگاه كردم ديدم زده ردصلاحيت اماكن

به جز سربازي چه دليل ديگه ميتونه داشته باشه!؟
كسي تجربه داره راهنمايي كنه!؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
از اون زمانی که اخبار مربوط به خرید جریمه سربازی و ..... تصویب شد دیگه خیلی امکانات عمومی رو حذف کردن. شما هم اگر سربازی اصطلاحا نمیتونی کسب و کار داشته باشی و اماکن مجوز فعالیت نمیده.

downloadha78

Registered User
لایک‌ها
33
از اون زمانی که اخبار مربوط به خرید جریمه سربازی و ..... تصویب شد دیگه خیلی امکانات عمومی رو حذف کردن. شما هم اگر سربازی اصطلاحا نمیتونی کسب و کار داشته باشی و اماکن مجوز فعالیت نمیده.
من معافيت تحصيلي دارم تا اخر ٩٧
ولي نميدونم چرا زدن عدم ردصلاحيت
دليلش ميتونه اين باشه كه اين معافيت رو توي سايت نماد آپلود نكردم!؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام، وقت بخیر

اصلا نماد اعتماد به سربازی کاری نداره که!!!
عزیز من شما یک تیکت براشون ارسال کنید بپرسید علت رد صلاحیت چی بوده
و یک اسکرین شات هم از صفحه ایی که میفرمایید رد صلاحیت کردن ارسال کنید بهتر بررسیش کنیم

downloadha78

Registered User
لایک‌ها
33
سلام، وقت بخیر

اصلا نماد اعتماد به سربازی کاری نداره که!!!
عزیز من شما یک تیکت براشون ارسال کنید بپرسید علت رد صلاحیت چی بوده
و یک اسکرین شات هم از صفحه ایی که میفرمایید رد صلاحیت کردن ارسال کنید بهتر بررسیش کنیم
خب اصلا هيچ خبر ندادن و بدون اطلاع تعليق كردن
رفتم تو سايت نماد نوشته بود كه (ردصلاحيت اماكن)
تو گوگل سرچ كردم ديدم بيشتر ميگن برا سربازي اينطور شده

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
خب اصلا هيچ خبر ندادن و بدون اطلاع تعليق كردن
رفتم تو سايت نماد نوشته بود كه (ردصلاحيت اماكن)
تو گوگل سرچ كردم ديدم بيشتر ميگن برا سربازي اينطور شده

رصد صلاحیت اماکن طبق گفته ی نماد اعتماد: شما صلاحیت فردی برای شغل مورد نظر رو ندارید
سربازی رو کلا کاری نداره نماد اعتماد و مشکلی باهاش نداره
تیکت بزنید بگید: نیاز هست از اداره آگاهی شهر خودم گواهی عدم سوپیشینه بیارم یا خیر؟

downloadha78

Registered User
لایک‌ها
33
رصد صلاحیت اماکن طبق گفته ی نماد اعتماد: شما صلاحیت فردی برای شغل مورد نظر رو ندارید
سربازی رو کلا کاری نداره نماد اعتماد و مشکلی باهاش نداره
تیکت بزنید بگید: نیاز هست از اداره آگاهی شهر خودم گواهی عدم سوپیشینه بیارم یا خیر؟
اها
حالا تيكت زدم
ولي برام عجيب بود كه بعد ٤ ماهه بدون اطلاع تعليق شده
ممنون از راهنمايي

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
اخیرا به متولدین سنینی که امکان مشمول شدن هستن گیر میدن و اگه حتی معافیت تحصیلی داشته باشین ممکنه نماد لغو بشه ، موردی داشتم که قصد گرفتن نماد داشتن و معافیت تحصیلی داشتن اما نماد داده نشد به همین دلیل مجبور شدن به اسم پدرشون کسب و کار رو راه بندازن

Sky Persia

Registered User
لایک‌ها
108
نماد داشته باشی مالیات هم میگیرن ازت؟

downloadha78

Registered User
لایک‌ها
33
اخیرا به متولدین سنینی که امکان مشمول شدن هستن گیر میدن و اگه حتی معافیت تحصیلی داشته باشین ممکنه نماد لغو بشه ، موردی داشتم که قصد گرفتن نماد داشتن و معافیت تحصیلی داشتن اما نماد داده نشد به همین دلیل مجبور شدن به اسم پدرشون کسب و کار رو راه بندازن
بهم گفتن برا نامعلوم بودن وضعیت خدمت هست که گفتن مدارکم رو برای پلیس اماکن ارسال کنم (که ذکر کردن معافیت تحصیلی هم مورد قبول هست)

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
بهم گفتن برا نامعلوم بودن وضعیت خدمت هست که گفتن مدارکم رو برای پلیس اماکن ارسال کنم (که ذکر کردن معافیت تحصیلی هم مورد قبول هست)
سلام دوست عزیز.
جسارتا یه سوالی داشتم ازتون، بنده هم همین مشکل برام پیش اومده... زدن " رد صلاحیت اماکن" . بنده معافیت موقت کفالت دارم در حال حاضر و اینکه اشتغال به تحصیل هم دارم.

حالا مدارک رو باید ارسال کنم ؟ چی باید دقیقا ارسال بشه و باید فایل توضیحات هم ضمیمه بشه ؟ چون اصل معافیت موقت رو که نمیشه ارسال کرد براشون. کپی برابر اصل هم نمیکنن میگن باید از دادگاه اجازه بگیری برای کپی برابر اصل :|
حالا شما چیکار کردید لطفا به منم بگید منم همینکارو بکنم...
ممنون.

downloadha78

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوست عزیز.
جسارتا یه سوالی داشتم ازتون، بنده هم همین مشکل برام پیش اومده... زدن " رد صلاحیت اماکن" . بنده معافیت موقت کفالت دارم در حال حاضر و اینکه اشتغال به تحصیل هم دارم.

حالا مدارک رو باید ارسال کنم ؟ چی باید دقیقا ارسال بشه و باید فایل توضیحات هم ضمیمه بشه ؟ چون اصل معافیت موقت رو که نمیشه ارسال کرد براشون. کپی برابر اصل هم نمیکنن میگن باید از دادگاه اجازه بگیری برای کپی برابر اصل :|
حالا شما چیکار کردید لطفا به منم بگید منم همینکارو بکنم...
ممنون.
من به خود اينماد تيكت زدم يسري توضيح بود و يه ادرس هم نوشته بود براي پليس اماكن كه مدارك اونجا بفرسم
منم معافيت تحصيليم رو به همراه يك نامه كه توضيحات رو توش نوشته بودم براشون ارسال كردم و يك هفته شده و هنوز كاري نكردن كه پشتيبان سايت اينماد گفت حدودا ٢ هفته طول ميكشه

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
من به خود اينماد تيكت زدم يسري توضيح بود و يه ادرس هم نوشته بود براي پليس اماكن كه مدارك اونجا بفرسم
منم معافيت تحصيليم رو به همراه يك نامه كه توضيحات رو توش نوشته بودم براشون ارسال كردم و يك هفته شده و هنوز كاري نكردن كه پشتيبان سايت اينماد گفت حدودا ٢ هفته طول ميكشه
ممنونم.
امکانش هست بگید توضیحاتتون چی بوده ؟ یا از طریق پخ بگید ممنون میشم.
بنده الان یک گواهی اشتغال به تحصیل دارم اعتبارش یا یه ماه دیگس بنظرتون اینو ارسال کنم یا نه ؟ با کپی برگ معافیت موقت مشکل دارم :(

downloadha78

Registered User
لایک‌ها
33
ممنونم.
امکانش هست بگید توضیحاتتون چی بوده ؟ یا از طریق پخ بگید ممنون میشم.
بنده الان یک گواهی اشتغال به تحصیل دارم اعتبارش یا یه ماه دیگس بنظرتون اینو ارسال کنم یا نه ؟ با کپی برگ معافیت موقت مشکل دارم :(
توی توضیحات متن نامه و شماره نامه ایی که از سمت پلیس اماکن اومده رو دادن
برای برای گواهی اشتغالتون رو اطلاع ندارم که 1 ماهش مونده میشه یا نه

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
توی توضیحات متن نامه و شماره نامه ایی که از سمت پلیس اماکن اومده رو دادن
برای برای گواهی اشتغالتون رو اطلاع ندارم که 1 ماهش مونده میشه یا نه
نه منظورم توضیحاتی بود که ارسال کردید براشون...

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
مهمترین علت همین موضوع سربازی و کارت پایان خدمت هست و بحث تخصص و تجربه کاری شما در موضوع کاری

بالا