• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره gps

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
من رو ردو تا گوشی 6720 و e52 تنها میتونم با سیم کارت ایرانسل جی پی اس فعال کنم و با همراه اول نمیتونم !
برای فعال شدن جی پی اس اول میرم بلوتوثم رو روشن میکنم بعد وارد قسمت جی پی اس میشم در غیر این صورت (بدون روشن کردن بلوتوث) جی پی است قعال نمیشه !
آیا راهش همینه ؟
نمیشه با همراه اول جی پی اس داشت؟ (همیش فکر میکردم اصلا به اپراتور ربط نداره!!)
لطفا راهنمایی بفرمایید

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
64
GPS هیچ ربطی به اپراطور نداره. شما سیم کارت رو در بیار آفلاین بیا بالا باز به GPS وصل می تونید بشید.

(تنها اینترنت GPRS می تونید در نرم افزار های GPS برای خدمات جانبی که زیاد هم مهم نیستند استفاده کنید که الان هم همراه اول اینترنت GPRS داره و هم ایرانسل)

بلوتوث هم باز ارتباطی به زود روشن شدن نداره و شما این رو به خودتون تلقین کردید یا شاید شانسی زود ماهواره شما رو شناخته گذاشتیدش به پای بلوتوث

برای فعال شدن GPS به خصوص برای اولین باز فقط باید در فضای باز صبر کنید (ودقت کنید GPS روشن باشه و OFF نباشه) همین

موفق باشید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
یعنی من دستگاه روشن کنم بدون سیم کارت و بدون روشن کردن بلوتوث برم تو قسمت جی پی اس باید فعال بشه ؟
منظورتون از روشن بودن جی پی اس چی هست ؟ مگه همین که برم روی نقشه روشن نمیشه ؟
----------
خب جواب سوالهای بالا را گرفتم !
رفتم پشت بام درست شد
اما وقتی تو خونه هستم درست نیست ! کخ به نظرم میاد با بلوتوث روشن درست میشه ! کخ البته شما میگید ربطی نداره !
الانه شارژ ته کشید شارژ شد میارم اینجا !! که دیروز با بلوتوث روشن اوکی بود ببینم بی بلوتوث هم اوکی میشه
مرسی

Last edited:

sadeghspiderman

کاربر فعال
لایک‌ها
64
سلام
یعنی من دستگاه روشن کنم بدون سیم کارت و بدون روشن کردن بلوتوث برم تو قسمت جی پی اس باید فعال بشه ؟
----------
خب جواب سوالهای بالا را گرفتم !
رفتم پشت بام درست شد
اما وقتی تو خونه هستم درست نیست ! کخ به نظرم میاد با بلوتوث روشن درست میشه ! کخ البته شما میگید ربطی نداره !
الانه شارژ ته کشید شارژ شد میارم اینجا !! که دیروز با بلوتوث روشن اوکی بود ببینم بی بلوتوث هم اوکی میشه
مرسی
بله فعال میشه

خیر باید مدت5 الی 20 دقیقه صبر کنید تا روشن بشه و ماهواره رو پیدا کنه

خب زیر هیچ سقفی روشن نمیشه GPS مگر بسیار زمان طولانی. در فضای باز هم روشن میشه نه فقط پشت بام. اگر در ارتفاع فقط کار میکرد که اصلا به درد نمی خورد. باید صبرتون رو برای روشن شدنش بیشتر کنید میانگین 20 دقیقه انتظار طبیعیه

بلوتوث هم ربطی نداره.روشن کنید شارژ دوبل تموم میشه چون GPS , بلوتوث شدیدا شارژ گوشی رو کم می کنند

sadeghspiderman

کاربر فعال
لایک‌ها
64
البته اونجام صفحه اول سر ارتباط GPS با سیم کارت بود که من که دو سال هست کاری جز خوندن این دست تاپیک ها و تست کردن عملی رو چندین گوشی (فقط 10 تا 5800 متفاوت با فریمور های مختف) داشتم

می دونم هیچ تاثیر نداره سیم کارت روی GPS . اینک کسی سیم رو عوض کرده سریع وصل شده این کاملا شانسی بوده یعنی اگر عوض هم نمی کرد تو اون زمان که صبر (تلقین) کرده وصل میشده

خب ما هم که اصراری نداریم. دوستانی که فکر میکنند با روشن بودن بولوتوث و انداختن ایرانسل زودتر GPS وصل میشه ما که مشکلی نداریم خب انجام بدهند. نوش جان
بالاخره تلقین هم تو روانشناسی و غیره اثبات شده شاید اثری فراتر از ذهنیت علمی داشته باشه :دی

البته آپدیت گوشی و فریم ور های جدید در روشن شدن سریعتر تاثیر گذار هست
البته در صورت اتصال به اینترنت به دلیل آپدیت شدن افمریزها زودتر GPS روشن می شود (تنها تاثیر داشتن سیم کارت در گوشی)

Last edited:

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
کاملا تایید میشه ! کلی تست کردم !
البته یه نکته هست اون هم تفاوت GPS و AGPS هست ! که اولی ارتباط با ماهواره داره (سخت تر ارتباط برقرار میشه)
دومی ارتباطش از طریق آنتن های موجود در شهر با ماهواره برقرار میشه (راحت تر ارتباط برقرار میشه)

بالا