• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درموردتولید کارگاهی

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
سلام تو چند آگهی دیدم یه شرکت هست که مواد اولیه وفرمول به شما میده و شما میتوانی سفید کننده و مایع ظرفشویی و مایع دستشویی بصورت دستی تولید کنی یعنی برا هر کدام ده میلیون تومن در می امد وفضای خاصی نمیخواست.حالا سوالم اینه باتوجه موجود بودن برندهای بزرگ و معتبرایا به صرفه هست به این صورت کار کرد؟چون تو منطقه ای که من هستم واستاهنهای اطرافش کارخونه مواد شوینده نیست وهمه از تهران میاد؟یه سوال دیگه ایا پودر رختشویی میشه وارد کرد یا بصورت فله خرید وبا اسم وخود بسته بندی کرد؟ درمورد تولید تینر و رنگ هم چنین آگهی دیدم.اصلا تو کارگاه و تک نفر یا دونفری و دستی تولید کردن در صورت بازاریابی به صرفه هست؟سوال دیگرم در مورد تولید ظروف کاغذی یا گرفتن نمایندگیش هست؟تو استان ما و اطرافش وجود نداره ایا به صرف هست ؟من هرمزگان هستم.ممنونمیشوم دوستان تجربه ای دارن در میان بگذارن.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام تو چند آگهی دیدم یه شرکت هست که مواد اولیه وفرمول به شما میده و شما میتوانی سفید کننده و مایع ظرفشویی و مایع دستشویی بصورت دستی تولید کنی یعنی برا هر کدام ده میلیون تومن در می امد وفضای خاصی نمیخواست.حالا سوالم اینه باتوجه موجود بودن برندهای بزرگ و معتبرایا به صرفه هست به این صورت کار کرد؟چون تو منطقه ای که من هستم واستاهنهای اطرافش کارخونه مواد شوینده نیست وهمه از تهران میاد؟یه سوال دیگه ایا پودر رختشویی میشه وارد کرد یا بصورت فله خرید وبا اسم وخود بسته بندی کرد؟ درمورد تولید تینر و رنگ هم چنین آگهی دیدم.اصلا تو کارگاه و تک نفر یا دونفری و دستی تولید کردن در صورت بازاریابی به صرفه هست؟سوال دیگرم در مورد تولید ظروف کاغذی یا گرفتن نمایندگیش هست؟تو استان ما و اطرافش وجود نداره ایا به صرف هست ؟من هرمزگان هستم.ممنونمیشوم دوستان تجربه ای دارن در میان بگذارن.
بسته بندی و تولید محصولات فوق مجوز وزارت صنایع و مجوز استاندارد میخواد
مجوزهای بهداشتی هم بعضا احتیاج داره
هیچ کس از شما نمی خره
خیر به صرفه نیست
اگر به صرفه بود اون شرکت خودش تولید میکرد میفروخت
ظروف کاغذی
شما خودت باید بررسی کنی ببینی کسی در استان شما میخره
خودت باید بازاریابی و تحلیل کنی

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
بسته بندی و تولید محصولات فوق مجوز وزارت صنایع و مجوز استاندارد میخواد
مجوزهای بهداشتی هم بعضا احتیاج داره
هیچ کس از شما نمی خره
خیر به صرفه نیست
اگر به صرفه بود اون شرکت خودش تولید میکرد میفروخت
ظروف کاغذی
شما خودت باید بررسی کنی ببینی کسی در استان شما میخره
خودت باید بازاریابی و تحلیل کنی

کجا همچین آگهی دیدید؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
هرجنسی تولید کنی در فروشش میمونی، حالا 2 حالت داره
حالت 1: فروش بلد نیستی (در اینصورت جنس تولیدیت می مونه توی دستت و ورشکست میشی یا با سود ناچیز نهایتا به دلال میفروشی که بازم به ضررت هست)
حالت 2: فروش بلدی (در اینصورت چرا الکی تولید میکنی و خودتو با درسرهای زیاد تولید مشغول میکنی، برو همون فروشت رو انجام بده که سود تو همون فروشه)

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
تو همشهری دیدم و تو نت هم بود آگهیش.

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
كار خوبيه
مخصوصا براي رشته هاي شيمي چون فكر كنم يكي از واحدهاي ازمايشگاهي ساخت صابون و مايع هست .
مسىله اينه كه توليدش اسونه و شما ميتونيد توليد كنيد ولي بايد براي فروشش خودتون بازاريابي كنيد. بايد جاهايي مثل مدارس غيرانتفاعي، اموزشگاهها، مكانهاي عمومي كه سرويس بهداشتي دارن و... شروع به بازاريابي كنين، يعني حضورن برين و صحبت كنيد و اونا را به خريدن محصولتون ترقيب و در اخر راضي كنيد تا بعد از توليد مشتري اماده خريد باشه. در كنارش بايد صابون و مايع ظرفشويي و... هم توليد كنيد و توي طباخي ها ، فست فودها، رستوران هاو ... كه از مايع ظرفشويي زياد استفاده مي كنن بازاريابي كنين.
@vahidrotab
وحيد جان تا وقتي ميشه كار توليدي كرد و در حد معقول در امد داشت بهتره انجام داد تا اينكه براي يه محصول ديگه كه در اكثر موارد هم وارداتي هست بازاريابي كنيم.

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
من نظرات چندین نفر گرفتم یکی میگه تو این شرایط تولید یعنی خودکشی اقتصادی ! حالا تولید هرچی باشه.یک گروه هم میگن تولید خوبه و به صرفه.واقعا نمیدانم کدام نظرات درستره

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
من نظرات چندین نفر گرفتم یکی میگه تو این شرایط تولید یعنی خودکشی اقتصادی ! حالا تولید هرچی باشه.یک گروه هم میگن تولید خوبه و به صرفه.واقعا نمیدانم کدام نظرات درستره
کامل براتون توضیح داده بودم این مورد رو

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
تولید خودکشی نیست . تولید یعنی کمک به اقتصاد کشور . کمک به اقتصاد کشور هم یعنی کمک به تولید!
برای تولید باید قبل از هرچیزی یه مدیر باهوش و با استعداد و ایده پرداز باشید تا در آینده به مشکل نخورید.مدیریت یه کارخونه یا کارگاه هر چقدر هم کوچیک باشه کار هر کسی نیست و باید خون مدیریت توی رگاش باشه.کلا بخوای کسب و کار خودت رو داشته باشی سخته . اول و آخر هم نداره . هر روز ممکنه یه مشکل جدید پیش بیاد .
مهم ترین اصل توی تولید فروش کالای تولید شدست .شاید تولید 50% کار باشه و 50% بقیه فروش اونه که نیاز به یه تیم قوی و متخصص داره مخصوصا توی صنایع غذایی.حالا جدای از تمامی مسائل وجود بزرگتر ها توی اون شاخست . برای رقابت یا باید پول داشته باشید یا حرفه ای باشید.

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
چطور میشود دانست چه چیزی برای تولید برا ان منطقه جوابگو هست؟چگونه واز کجا میتوان مشاوره گرفت؟مثلا رفتم یک شرکت مشاور کاری را پیشنهاد داد که اب فراوان میخواست در چرخه تولید در حالیکه منطقه ای که من هستم کمبود اب وجود دارد وبه این نکته توجه نکرد.

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان بازم نظری دارن ممنون میشوم

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
برو تو تولید کارهایی که استاندارد و بهداشت کاریت نداشته باشن مثلا پیراشکی و توزیع به سوپر مارکت ها

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
پیراشکی هم مچوز میخواد.همه وادغذایی به هر حال باید مجوز گرفت گرچه بازارش به روز هست وروزانه مشتری داره

بالا