برگزیده های پرشین تولز

سوال درمورد دستمزد ترجمه وب سایت

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
سلام دوستان
یه پیشنهاد کاری بهم شده توی یه هاستل توریستی، علاوه بر یه سری وظایف وب سایتشون رو هم میخوان بهم بدن که روزی چند ساعت وقت بذارم مطلب ترجمه کنم بذارم. واسه این کار چقدر باید بگیرم؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
مدیر انجمن
لایک‌ها
4,947
سلام دوستان
یه پیشنهاد کاری بهم شده توی یه هاستل توریستی، علاوه بر یه سری وظایف وب سایتشون رو هم میخوان بهم بدن که روزی چند ساعت وقت بذارم مطلب ترجمه کنم بذارم. واسه این کار چقدر باید بگیرم؟

سلام، وقت بخیر
هر مطلب بر اساس بزرگی یا کوچیکی - تخصصی یا غیر تخصصی بودن - نوع زبان - از 5000 تومان به بالا به ازای هر مطلب

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
سلام، وقت بخیر
هر مطلب بر اساس بزرگی یا کوچیکی - تخصصی یا غیر تخصصی بودن - نوع زبان - از 5000 تومان به بالا به ازای هر مطلب
ممنونم
مثلا یه مطلب 10 خطی یا در حد 200 کلمه، در مورد آثار باستانی که فکر می کنم تخصصی باشه، ترجمه و پستش با چند تا عکس قیمت 15،000 تومان منصفانه ست؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
مدیر انجمن
لایک‌ها
4,947
ممنونم
مثلا یه مطلب 10 خطی یا در حد 200 کلمه، در مورد آثار باستانی که فکر می کنم تخصصی باشه، ترجمه و پستش با چند تا عکس قیمت 15،000 تومان منصفانه ست؟

تقریبا برای 10 خط با حداقل 4 عکس 8 تومان میتونید بگیرید
برای 20 خط حداقل 10 عکس میتونید 15 تومان بگیرید البته بستگی به فونت و عرض صفحه هم داره که در حالت a4 یا A3 حساب بشه
به طور کلی در حد 10 پاراگراف بنویسد که هر پاراگراف 4 الی 5 خط باشه میتونید 15 تومان بگیرید

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
تقریبا برای 10 خط با حداقل 4 عکس 8 تومان میتونید بگیرید
برای 20 خط حداقل 10 عکس میتونید 15 تومان بگیرید البته بستگی به فونت و عرض صفحه هم داره که در حالت a4 یا A3 حساب بشه
به طور کلی در حد 10 پاراگراف بنویسد که هر پاراگراف 4 الی 5 خط باشه میتونید 15 تومان بگیرید
عذر میخوام، این سایت رو اگه علاوه بر مطلب گذاری که قیمت بهم دادین بخوایم سر و سامون بدیم، برنامه نویسی در کار نباشه فقط قالب و کارای دیگه مثل جواب دادن به ایمیل و نصب قالب و کامنت وعکس گذاری و غیره... حقوق ماهیانه چقدر مناسبه براش؟
http://www.yazdbackpacker.com/

بالا