• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درمورد قفل دیویدی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام
ما یک برنامه آموزشی تولید کردیم و میخوایم روی دیویدی9 رایتش کنیم و به تعداد زیاد تکثیر کنیم...
میخواستم بدونم برای جلوگیری از رایتش باید از جه قفل هایی استفاده کنیم؟؟
میخوایم با داپلیکیتور نشه رایتشون کرد
خودمون با سیستم 6 رایتره رایت خواهیم کرد.

و اینکه میشه رو یه سیستم 6 تا رایتر بیت که هر شیش تاش باهم رایت کنه؟

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این روسی هست دوست من ، فکر کنم ایران هم نمایندگی داشته باشه .. قفل همه جوری هست .. هم چیزهایی که خودتون بتونید درست کنید مثل Bad Sector مجازی و .. ولی آخرش کپی میشه ، یه چیزی میخواهید که ایران نتونن کرک اش کنند همین StarForce هست .. قیمت جدیدش را ندارم ولی تعدادیه مثلا میگه 1000 تا DVD قفل بزاره اینقدر میشه ..
تو ایران هم چند تا شرکت اینکار رو میکنند ولی Shell اش اینقدر ضعیفه که راحت کرک میشه ..

شما دو راه داری قفل DVD

یا

قفل سریالی .. برای سریال اگر یه چیزی میخواهید که به واقعا کمتر کسی بتونه کرک اش کنید باید از VMProtect استفاده کنید ، VMProtect.ru که ماژول ساخت سریال Online هم داره ولی باید برنامه نویسی وارد باشید .. که این رو باید بخرید چون نسخه‌های دزدی که با License تو اینترنت هست روی بیشتر سیستم ها Virus شناخته میشه ( از بس که Trojan باهاش پروتکت کردن که Antivirus پیداش نکنه ) .. ولی نسخه ای که میخرید Custom Stub هست ..

هر دو موردی که گفتم به این راحتی ها کرک نمیشه و بهترین هستند ( اگر شما از همه امکاناتی که برنامه قفل‌گذار به شما میده استفاده کرده باشید ) ولی در کامپیوتر هیچ‌چیزی غیرممکن نیست یه موقع یه آدم بیکاری 1 ماه وقت میزاره و خط به خط کد Virtual Machine برنامه شما رو تبدیل میکنه ( که البته بعید میدونم تو مایه عمرا و اینهاست )

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
و یک سوال مهم !!!!
میشه یجور قفل روش گذاشت که خودمون بتونیم با داپلیکیتور ازش کپی بگیریم ولی دیگران نتونن ؟

لطفا راهنمایی کنید !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
و یک سوال مهم !!!!
میشه یجور قفل روش گذاشت که خودمون بتونیم با داپلیکیتور ازش کپی بگیریم ولی دیگران نتونن ؟

لطفا راهنمایی کنید !

اون فرآیند اش پیچیده است برنامه یه Image مستر به شما میده که خودت میتونی رایت اش کنی و کس دیگه هم میتونه با این فرق که برنامه شما اجرا نمیشه و Signature قفل رایت نمیشه و با این برنامه های قفل شکن و اینها هم نمیشه ازاش Image یا رایت گرفت

تا جایی که من میدونم نمیشه با Duplicator رایت کرد باید از Duplicator که Image رایت میکنه استفاده کنید یا اینکه 3-4 تا DVD Writer بزنی به کامپیوتر .. برنامه‌هایی مثل Nero این قابلیت رو دارند که همزمان روی چند تا DVD رایت بزنند ..

نظر من رو بخواهید راه سریال رو دنبال کنید .. برنامه‌های خیلی زیادی برای اینکار هستند ولی معمولا راحت کرک میشن مثل Armadillo یا ExeCryptor , .. ولی اون VMProtect نه !

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
تقریبا هیچ قفل نرم افزاری نیست که نشه شکست ولی هر چند داشتن همین قفل های معمولی هم میتونه تا حدودی از تکثیر بی رویه محصول شما جلوگیری کنه
و به شما کد فعال سازی محصولاتتون رو پیشنهاد میکنم که اگه برنامه ماتریسی قوی براش تعریف کنید و فقط در اجزای هر سیستم یک کد فعال سازی تو سیستم هاتون ثبت کنید و به خریدار در صورت برقراری تماس بدید مطمئننا تنها راه در امان ماندنش میتونه باشه

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
واقعا از راهنمایی هاتون ممنونم

خیلی کمک کردید

پس میریم دنبال سریال گذاشن...

خدا خیرتون بده !!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سريال نامبر و active code با هم . قفل هر چقدر هم عالي باشه شكسته ميشه فقط هزينه اضافيه

بالا