• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با گوشی htc HD7 و تغییرات مورد نیاز

burt

Registered User
لایک‌ها
112
سلام.
دوستان سوال داشتم روی این مدل گوشی میشه آندروید ریخت؟
این قضیه وصل شدنش به کامپیوتر و نیومدن یک درایو مثل مموری کارت چیه و چطوری باید انتقال موزسک و فیلم و ... رو روش انجام داد؟
این داستان بلوتوث کار نکردنش چیه؟
نرم افزار وایبر برای این سیستم عامل موجود و قابل استفاده هست؟
و اینکه یک دستگاه سالمش با بدنه نسبتا تمیز و خوب چند میارزه.
پیشاپیش از تمام عزیزانی که وقت گذاشتن ممنون.

Last edited:

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
سلام.
دوستان سوال داشتم روی این مدل گوشی میشه آندروید ریخت؟
این قضیه وصل شدنش به کامپیوتر و نیومدن یک درایو مثل مموری کارت چیه و چطوری باید انتقال موزسک و فیلم و ... رو روش انجام داد؟
این داستان بلوتوث کار نکردنش چیه؟
نرم افزار وایبر برای این سیستم عامل موجود و قابل استفاده هست؟
و اینکه یک دستگاه سالمش با بدنه نسبتا تمیز و خوب چند میارزه.
پیشاپیش از تمام عزیزانی که وقت گذاشتن ممنون.

1 : نخیر نمیشه !
2 : با نصب نرم افزار wm device center و نصب نرم افزار کامپیوتریش ، حافظه به صورت مموری میاد و این مشکل حله ! موزیک و فیلم رو باید از طریق برنامه مخصوصش که اسمش zune هست انتقال بدی .
3 :بلوتوث الان کار میکنه و چندین نرم افزار برای این کار ساخته شده . ولی رامتون باید فول آنلاک باشه .
4 : بله وایبر موجوده و حتی میشه باهاش صوتی هم مکالمه کرد .
5 : بستگی به حافظه اش داره . بین 500 تا 550
http://forum.persiantools.com/t376351.html#post6843447

burt

Registered User
لایک‌ها
112
1 : نخیر نمیشه !
2 : با نصب نرم افزار wm device center و نصب نرم افزار کامپیوتریش ، حافظه به صورت مموری میاد و این مشکل حله ! موزیک و فیلم رو باید از طریق برنامه مخصوصش که اسمش zune هست انتقال بدی .
3 :بلوتوث الان کار میکنه و چندین نرم افزار برای این کار ساخته شده . ولی رامتون باید فول آنلاک باشه .
4 : بله وایبر موجوده و حتی میشه باهاش صوتی هم مکالمه کرد .
5 : بستگی به حافظه اش داره . بین 500 تا 550
http://forum.persiantools.com/t376351.html#post6843447
ممنون از لطفتون دوست عزیز.
این فول آنلاک شدن هزینش چقدره؟
این نرم افزار زوم مثل آیتونز اپل مسخره بازی داره که فقط با یک سیستم بشه کار کرد و آزار میده آدمو؟
خیلی خیلی ممنونم از محبت و راهنماییتون.

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
ممنون از لطفتون دوست عزیز.
این فول آنلاک شدن هزینش چقدره؟
این نرم افزار زوم مثل آیتونز اپل مسخره بازی داره که فقط با یک سیستم بشه کار کرد و آزار میده آدمو؟
خیلی خیلی ممنونم از محبت و راهنماییتون.

والا من هزینه شو نمیدونم . ولی بهتره هزینه نکنین . بهتره یه سر برین به سایت موبایلستان و لول گوشی تون رو RSPL کنین ( hspl نکنین . چون در این صورت وقتی وسط کار مشکلی پیش بیاد با یه بار ریستارت کردن همه چی مثله اولش میشه ، ولی در صورت HSPL اگر حین کار مشکلی پیش بیاد ، گوشی بریک میشه و ... ) بعد یه رام با قابلیت فول آنلاک که برین موبایلستان زیاده دانلود کنین و نصب کنین . برای بار اول شاید کمی طول بکشه ولی بار دوم 8 دقیقه هم طول نمیکشه این کار .

زون فکر نمی کنم همچین چیزی داشته باشه . فقط وقتی به سیستم دیگه ای وصل کنین ، در صورت داشتن پسورد لاک و آنلاک ، فقط میگه که بی زحمت گوشی رو آنلاک کنین !!! تا مبادا یکی دیگه گوشی شما رو برداشته باشه و ...

خواهش میکنم .

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
آموزش: \آپديت شد/ HSPL/RSPl گوشی های ویندوز فون HTC | ويرايش 3 - سايت تخصصي موبايل
آموزش: آموزش نصب رام کوک شده(custom rom){اپدیت شد 17/11/90} - سايت تخصصي موبايل

رام: PWPD V5 || WP 7.8 || Full unlock || The most original rom ever - سايت تخصصي موبايل

اولین از لینک سوم رام رو دانلود کنین . من خودم الان این رام رو ، رو گوشیم دارم .

بعد از طریق لینک اول rspl کنین .

بعد از طریق لینک دوم رامی که دانلود کردین رو بریزین رو گوشی .

کار بسیار آسانی ست ! جنبه فان هم داره ! :دی ( البته به هر حال در کارهای اینچنینی کمی خطر هست ، ولی من که ندیدم کسی از این روش براش مشکلی پیش بیاد )

فقط به ورژن بوتلودر دقت کنی ها! ( تو rspl کردن )

burt

Registered User
لایک‌ها
112
سلام.
دوست عزیز خیلی خیلی مجبت کردی.
ایشالا همیشه موفق و پاینده باشی.

بالا