• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در زمینه پرینت سرور

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
دوستانی که با پرینت سرورها کارکردند، اگر دستگاه (پرینتر/اسکنر/...) در دفترچه راهنما و سایتش اشاره ای به اینکه این دستگاه با کدام برندهای پرینت سرور سازگار هست نکرده یاشه و نیاز داشته باشیم که پرینت سرور براش تهیه کنیم پیشنهاد شما برای انجام این کار چی هست؟
مشکل من در اینجاست که یک دستگاه پاناسونیک همه کاره هست که در فاصله 40 متری میبایست دستور پرینت صادر بشه از اونجایی که کابل USB که 40 متر باشه و در عمل جواب بده وجود نداره! اتنها راه حل استفاده از دستگاهای پرینت سرور هست که با مطالعه تمام برندهای موجود در بازار دیدم که اصلا پاناسونیک در لیست اون پرینت سرورها نیست. از طرفی امروز یه نفر بمن گفت برو تو دفترچه دستگاه خودتو ببین که اون را هم دیدم که چیزی اشاره نکرده بود. حالا بنظر شما اگر یه پرینت سرور بگیرم امکان داره اصلا روی دستگاه کار نکنه یا شما تجربه داشتید و کار کرده؟

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
چرا از طریق شبکه این کار رو نمیکنید .. یعنی اون دستگاه چندکاره به هیچ کامپیوتری متصل نیست ؟ و نزدیک ترین کامپیوتر به اون در فاصله 40 متری است ؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
چرا از طریق شبکه این کار رو نمیکنید .. یعنی اون دستگاه چندکاره به هیچ کامپیوتری متصل نیست ؟ و نزدیک ترین کامپیوتر به اون در فاصله 40 متری است ؟

محیط یک گالری بزرگ هست که 2 تا لپ تاپ و یکADSL Modem Router و یک دستگاه همه کاره پاناسویک در اتاق دیگر. تنها راه حل که به ذهنم رسید استفاده از پرینت سرور وایرلس بود که از طریق روتر و دادن آی.پی به اون بشه در شبکه ای که روتر اون رو ایحاد کرده شناخته بشه و توسط لپ تاپ ها دیده بشه .که الان با توجه به توضیحات بالا تردید دارم و میترسم بگیرم و وصل کنم و دیتگاه را نشناسه....
راه حل و یا تجربه در این زمینه داشته باشید ممنون میشم .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با پرینتر سازگاری نداشته باشه کار نمیکنه ..پس دو راه وجود داره ، یا اینکه پرینتراتون رو با یه چیزه سازگار با PrintServer معاوضه کنید یا اینکه یه کامپیوتر به صورت همیشگی به Printer نصب باشه و از طریق Share کردن Printer بقیه کامپیوترهای محل کار شما بتوانند پرینت کنند ..

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
راه حل پیدا شد! بازار رضا یا ایران اگر برید و بگید افزایش 60 متری USB میخوام یه پک که داخلش 2 عدد فیش هست میدند. یک سر فیش ها USB و سر دیگه فیشها Rj45 هست. فاصله بین دو تا فیش با کابل شبکه 45 مترcat5e کشیدم و یه سر پرینتر و سر دیگه کامپیوتر، جواب داد و خیلی خوب کار میکنه. فیمتش هم من گرفتم 22 تومن ولی فکر کنم ارزونتر هم گیر بیاد،البته با این گرونی دلار الان همه سودجویی میکنند

موفق و شاد باشید.

بالا