ممنون از توجهت دوست عزیز ،
خوب ببینید چند نکته پیش میاد که دوست داشتم بیشتر توضیح بدی :
همه میدونیم که اکثر بچه های ایرانی با زبان دوم مثلا انگلیسی مشکل دارن از کوچیک بگیر تا پشت کنکوریش ، از این نظر بازار کار تدریس
زبان رو چطور میدونی ؟
و اینکه کلاس خصوصی به نظرت برای فرد تو منزل اون شخص باشه بهتره ( یعنی تک نفره ) یا اینکه با بیش از یک نفر ؟
و اینکه با بیش از یک نفر نیاز به محلی به عنوان کلاس داره و در این حالت باید اون محل چه مشخصاتی داشته باشه ؟
میشه طوری برنامه ریزی کرد که هم برای مقاطع پایین تر از متوسطه کلاس گذاشت و هم برا کنکوری ها ؟ چطور ؟
و اینکه میانگین تعرفه شهریه ها برا کلاس تک نفره و چند نفره چطوریاست ؟
ممنون میشم جواب بدید
کلاس خصوصی برای سنین پایین خیلی رایج نیست نه اینکه نباشه اما خیلی کم هست . برای اینکار یعنی تدریس انگلیسی شما باید بری موسسات آموزش زبان ببینی شرایطشون چطوره و چه شرایطی برای استاداشون دارن تا ببینین میتونین باهاشون کار کنین یا نه .
کلاس خصوصی توی منزل ..دیگه خیلی کم اینکارو میکنن ، صرف اقتصادی نداره مثلا میخوای بری خونه یک نفر ازش 50 تومن بگیری برای 1 ساعت و نیم ؟ خب برای اون نفر نمیصرفه . البته کلاس های آیلتس و تافل فرق داره، تکی هم رواج داره . مزنش هم جلسه یک ساعت و نیم 20-25 تومن این حدودا میچرخه !
برای چند نفر تو بخوای کلاس بذاری چند راه داری، اول اینکه یک جایی از خودت داشته باشی، مثل یک طبقه خونه که خالیه و ازش استفاده نمیشه ، یا یک جایی رو اجاره کنی ، یا اینکه با افرادی که میخوای براشون کلاس بذاری هماهنگ کنی که کلاس ها خونه یکی از خودشون که شرایطش مساعد هست برگزار میشه ( شرایط مساعد = میز بزرگ ، صندلی به تعداد افراد ، تخته وایت برد و این جور چیزا )
ببین گفتم کنکور درآمد زایی به شدت بالاتری داره ، اما کار سختی هست بالاخره باید به جایی برسه که خودت زبان های کنکور رو 100 بزنی ، مطالبش رو فوت آب باشی و و و و ... کلا میگم تدریس خصوصی برای کنکور خیلی درآمد زا هست اما خیلی هم سخته ! مسلما تدریس به مقاطع پایین این سختی ها رو نداره ، خب درآمدش هم خیلی پایین تر هست .
به نظر من اگر آیلتس و تافل بلد هستی میتونی رو کلاس خصوصی های اینها هم مانور بدی ... اینم کار خوبی هست اما خب سخت هست باید زبان رو خورده باشی !
اینطوری بهت بگم هر چی کارت سخت تر و حرفه ای تر باشه درامد بیشتری خواهی داشت .
در ضمن خیلی جالب هست بهت بگم تدریس، مافیا داره ! یه عده ای نمیذارن برات شاگرد بیاد .. جلو رشدتو میگیرن و ... مزنه هم نمیدونم بستگی به مقطع و تعداد افراد داره . قیمتی که از آیلتس داشتم رو بالا گفتم ( یک نفره - جلسه ای 25 تومن )