• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد آموزش خصوصی زبان و ریاضیات

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
سلام عزیزان ،

برای آموزش زبان و ریاضیات به شکل خصوصی و یا دایر کردن کلاس خصوصی ،
کسی اطلاع داره که آیا مجوزهای خاصی میخواد یا نه ؟
یعنی بخواهیم آموزش خصوصی بدیم آیا مجوز میخواد ؟ اگه میخواد از چه نوعی ؟ و از کجا ؟

کلاً هر اطلاعات و پیشنهادی دارید بگید که روشنمون کنه .

قربون شما

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
سلام عزیزان ،

برای آموزش زبان و ریاضیات به شکل خصوصی و یا دایر کردن کلاس خصوصی ،
کسی اطلاع داره که آیا مجوزهای خاصی میخواد یا نه ؟
یعنی بخواهیم آموزش خصوصی بدیم آیا مجوز میخواد ؟ اگه میخواد از چه نوعی ؟ و از کجا ؟

قربون شما

نه عزیز... مجوزی نمیخواد فقط باید یکم حواست باشه مثلا اگر به جنس مونث درس میدی ... یه کاری نکنی گند قضیه در بیاد میفهمی که ؟
کلا محیط اگر دوستانه باشه نه مشکلی پیش نمیاد

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
نه بابا خودم متاهلم .
موضوع سر اینه که من عاشق تدریس هستم .
یه دو تا دوستام بودن یکی واسه آمار و یکی واسه زبان یادمه همیشه نمراتشون پایین بود و واسه کنکور هم سری اول که تست
زدن دروس مورد نظرشون رو 0 گذاشتن . ( که البته شدن پشت کنکوری ) .
برا سال بعد 1 ماه آخر رو به من گفتن یکم کمکشون کنم . منم برا اولین بار همچین آموزششون دادم که به قول خودشون :
یکیشون میگفت راه که میرم درختا رو شبیه حروف انگلیش میبینم !
اون یکی هم میگفت دنیا رو الان با ریاضیات میبینم !
جالبه جفتشون هم بار دوم کنکور قبول شدن و مورد زبان رو که قبلا 0 بود ( و اصلا تستی نزده بود ) این بار 35 درصد شد و اون
یکی هم ریاضی عمومی رو 30 زد .
از اون موقع خیلی هم خودم از تدریس خوشم اومده هم اطرافیان هی میگن استعدادشو داری ! ( خودم آموزش به راهنمایی ها رو
بیشتر دوست دارم و البته کودکان ( انگلیش ) .

حالا دیگه نمیدونم برا آموزش باید چطور برم جلو و از کجا شروع کنم ؟

♥majid

Registered User
لایک‌ها
0

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود
شما نیاز بِ هیچ مجوزی ندارید. آگهی بدید بِ روزنامه. همین. سعی کنید در 90 درصدِ مواقع، همجنس در اولویت باشه.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
ممنون از راهنمایی دوستان

lildude عزیز شما تدریس خصوصی برای یک نفر رو پیشنهاد میکنید یا تدریس برای یک جمع که بشه یک کلاس ؟
و اینکه برای موفق شدن در رقابت با سایر اساتید چه موارد و روشهایی رو توصیه میکنید ؟
و اینکه در ابتدای کار از نظر موضوع تعرفه ها چطوری برخورد کنم و تصمیم بگیرم که به نفع هر دو طرف باشه ( آموزش دهنده و شاگرد ) ؟
اگه نکات خاص دیری هم مدنظرتون هست خوشحال میشم بگید

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
اگر بنات بر گذاشتن کلاس خصوصی هست برای مقطع کنکور بهتره چند نفره کنی کلاس رو مثلا 10 نفر نفری 300-400 تومن برای یک سال بستگی به درس . این کار فوق العاده زمان بر خواهد بود و البته پول ساز ! شما اگر برای چندید سال به خوبی کار کنی کارت خیلی میگیره .. شخصا فردی رو میشناسم 9 سال تدریس خصوصی میکرد برای کنکور .. بهت بگم الان چیه و کجاست باور نمیکنی ! تازه اوایل هم شاگرد کمی داشت اما انصافا خوب درس میداد و اواخر توی هر کلاسش 40 نفر شاگرد داشت ! الان هم رفته کانادا و عشق و حال دنیا ! توی این مورد کمکی خواستی میتونم راهنماییت کنم ( البته واقعا باید توی درسی که میخوای بدی تبحر داشته باشی.. واقعا باید یه چیزی توی چنته داشته باشی ! )
ولی اگر میخوای به کودکان و راهنمایی ها و اینا درس بدی قضیه فرق میکنه و بهتره اول جایی مشغول به کار بشی مثل یک موسسه یا مدرسه

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اگر بنات بر گذاشتن کلاس خصوصی هست برای مقطع کنکور بهتره چند نفره کنی کلاس رو مثلا 10 نفر نفری 300-400 تومن برای یک سال بستگی به درس . این کار فوق العاده زمان بر خواهد بود و البته پول ساز ! شما اگر برای چندید سال به خوبی کار کنی کارت خیلی میگیره .. شخصا فردی رو میشناسم 9 سال تدریس خصوصی میکرد برای کنکور .. بهت بگم الان چیه و کجاست باور نمیکنی ! تازه اوایل هم شاگرد کمی داشت اما انصافا خوب درس میداد و اواخر توی هر کلاسش 40 نفر شاگرد داشت ! الان هم رفته کانادا و عشق و حال دنیا ! توی این مورد کمکی خواستی میتونم راهنماییت کنم ( البته واقعا باید توی درسی که میخوای بدی تبحر داشته باشی.. واقعا باید یه چیزی توی چنته داشته باشی ! )
ولی اگر میخوای به کودکان و راهنمایی ها و اینا درس بدی قضیه فرق میکنه و بهتره اول جایی مشغول به کار بشی مثل یک موسسه یا مدرسه

ممنون از توجهت دوست عزیز ،
خوب ببینید چند نکته پیش میاد که دوست داشتم بیشتر توضیح بدی :
همه میدونیم که اکثر بچه های ایرانی با زبان دوم مثلا انگلیسی مشکل دارن از کوچیک بگیر تا پشت کنکوریش ، از این نظر بازار کار تدریس
زبان رو چطور میدونی ؟
و اینکه کلاس خصوصی به نظرت برای فرد تو منزل اون شخص باشه بهتره ( یعنی تک نفره ) یا اینکه با بیش از یک نفر ؟
و اینکه با بیش از یک نفر نیاز به محلی به عنوان کلاس داره و در این حالت باید اون محل چه مشخصاتی داشته باشه ؟
میشه طوری برنامه ریزی کرد که هم برای مقاطع پایین تر از متوسطه کلاس گذاشت و هم برا کنکوری ها ؟ چطور ؟
و اینکه میانگین تعرفه شهریه ها برا کلاس تک نفره و چند نفره چطوریاست ؟

ممنون میشم جواب بدید

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
ممنون از توجهت دوست عزیز ،
خوب ببینید چند نکته پیش میاد که دوست داشتم بیشتر توضیح بدی :
همه میدونیم که اکثر بچه های ایرانی با زبان دوم مثلا انگلیسی مشکل دارن از کوچیک بگیر تا پشت کنکوریش ، از این نظر بازار کار تدریس
زبان رو چطور میدونی ؟
و اینکه کلاس خصوصی به نظرت برای فرد تو منزل اون شخص باشه بهتره ( یعنی تک نفره ) یا اینکه با بیش از یک نفر ؟
و اینکه با بیش از یک نفر نیاز به محلی به عنوان کلاس داره و در این حالت باید اون محل چه مشخصاتی داشته باشه ؟
میشه طوری برنامه ریزی کرد که هم برای مقاطع پایین تر از متوسطه کلاس گذاشت و هم برا کنکوری ها ؟ چطور ؟
و اینکه میانگین تعرفه شهریه ها برا کلاس تک نفره و چند نفره چطوریاست ؟

ممنون میشم جواب بدید

کلاس خصوصی برای سنین پایین خیلی رایج نیست نه اینکه نباشه اما خیلی کم هست . برای اینکار یعنی تدریس انگلیسی شما باید بری موسسات آموزش زبان ببینی شرایطشون چطوره و چه شرایطی برای استاداشون دارن تا ببینین میتونین باهاشون کار کنین یا نه .
کلاس خصوصی توی منزل ..دیگه خیلی کم اینکارو میکنن ، صرف اقتصادی نداره مثلا میخوای بری خونه یک نفر ازش 50 تومن بگیری برای 1 ساعت و نیم ؟ خب برای اون نفر نمیصرفه . البته کلاس های آیلتس و تافل فرق داره، تکی هم رواج داره . مزنش هم جلسه یک ساعت و نیم 20-25 تومن این حدودا میچرخه !
برای چند نفر تو بخوای کلاس بذاری چند راه داری، اول اینکه یک جایی از خودت داشته باشی، مثل یک طبقه خونه که خالیه و ازش استفاده نمیشه ، یا یک جایی رو اجاره کنی ، یا اینکه با افرادی که میخوای براشون کلاس بذاری هماهنگ کنی که کلاس ها خونه یکی از خودشون که شرایطش مساعد هست برگزار میشه ( شرایط مساعد = میز بزرگ ، صندلی به تعداد افراد ، تخته وایت برد و این جور چیزا )
ببین گفتم کنکور درآمد زایی به شدت بالاتری داره ، اما کار سختی هست بالاخره باید به جایی برسه که خودت زبان های کنکور رو 100 بزنی ، مطالبش رو فوت آب باشی و و و و ... کلا میگم تدریس خصوصی برای کنکور خیلی درآمد زا هست اما خیلی هم سخته ! مسلما تدریس به مقاطع پایین این سختی ها رو نداره ، خب درآمدش هم خیلی پایین تر هست .
به نظر من اگر آیلتس و تافل بلد هستی میتونی رو کلاس خصوصی های اینها هم مانور بدی ... اینم کار خوبی هست اما خب سخت هست باید زبان رو خورده باشی !
اینطوری بهت بگم هر چی کارت سخت تر و حرفه ای تر باشه درامد بیشتری خواهی داشت .
در ضمن خیلی جالب هست بهت بگم تدریس، مافیا داره ! یه عده ای نمیذارن برات شاگرد بیاد .. جلو رشدتو میگیرن و ... مزنه هم نمیدونم بستگی به مقطع و تعداد افراد داره . قیمتی که از آیلتس داشتم رو بالا گفتم ( یک نفره - جلسه ای 25 تومن )

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
سپاسگذارم ،
برا آیلتس و تافل بله رنج بازار 1 ساعت و نیم = 30 - 60 هزار تومانه که البته هستن بعضیا که 100 هزار هم میگیرن !
ولی خوب چون خودم هنوز مدرک آیلتس یا تافلم رو نگرفتم پس رفتن سراغ این موضوع برا الان یکم زوده ( تو فکرش هستم که بگیرم مدرک رو
، مطالعاتم تو این زمانه بیشتره الان و دیالوگ رو دارم تقویت میکنم ) .
برا مقاطع پایین تر من چون خودم کار با برنامه های استودیو بیلدر و برنامه های سازنده فایل های مولتی مدیا بلدم تو فکرش هستم که برا
هر مقطع ( از اول راهنمایی تا چهارم دبیرستان ) پکیج های آموزش کتاب زبان اون مقطع رو بصورت مولتی مدیا بسازم ( که البته بعدا نمیدونم
در مورد پخشش چطور عمل کنم ) توضیح : برای هر کتاب بصورت های مختلف از شنیدن دیالوگ تا معنی فارسی و توضیح گرامر بگیرید تا
تست های نمونه و سوالات امتحانی با جواب و تمرین های گفتاری و تصویری رو میخوام تو پکیج بگنجونم ) .
برا بحث کنکور اتفاقا آموزش کنکور در مقطع زبان و ریاضیات بسیار ساده تر است از مقاطع پایین تر چون هم شاگرد دیگه رشد فکریش رو کرده
و هم آمادگی آموزش رو داره که البته اینجا هم تز و شگرد مخصوصی رو دارم روش کار میکنم .
اما چندتا سوال دیگه :
- برا ایجاد یک کلاس آموزشی به گفته ی شما که نیاز به یک مکان هست آیا مجوزی میخواد یا خیر ؟
- برا آموزش تست کنکور به نظرتون تعداد افراد رو رنج بندی کنیم یا اینکه آزمون معیارسنجی بذاریم و با توجه به اون نتایج بچه ها رو دسته بندی
کنیم ؟ این دسته بندی ها درسته یا نه ؟
- من چون خودم رشته م مدیریت است ، و نه زبان تخصصی به همین خاطر آموزشگاه ها متاسفانه فقط دنبال مدرک بودن ازم . که البته
استاد با 12 سال تدریس همون آموزشگاه از دید من چیزی بارش نبود !
- برا آموزش مقاطع پایین تر به نظرتون طرح این پکیج های آموزش مولتی مدیا خوبه یا نه ؟

شرمنده که زیاد سوال میپرسم .

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
کلاس خصوصی برای سنین پایین خیلی رایج نیست نه اینکه نباشه اما خیلی کم هست . برای اینکار یعنی تدریس انگلیسی شما باید بری موسسات آموزش زبان ببینی شرایطشون چطوره و چه شرایطی برای استاداشون دارن تا ببینین میتونین باهاشون کار کنین یا نه .
کلاس خصوصی توی منزل ..دیگه خیلی کم اینکارو میکنن ، صرف اقتصادی نداره مثلا میخوای بری خونه یک نفر ازش 50 تومن بگیری برای 1 ساعت و نیم ؟ خب برای اون نفر نمیصرفه . البته کلاس های آیلتس و تافل فرق داره، تکی هم رواج داره . مزنش هم جلسه یک ساعت و نیم 20-25 تومن این حدودا میچرخه !
برای چند نفر تو بخوای کلاس بذاری چند راه داری، اول اینکه یک جایی از خودت داشته باشی، مثل یک طبقه خونه که خالیه و ازش استفاده نمیشه ، یا یک جایی رو اجاره کنی ، یا اینکه با افرادی که میخوای براشون کلاس بذاری هماهنگ کنی که کلاس ها خونه یکی از خودشون که شرایطش مساعد هست برگزار میشه ( شرایط مساعد = میز بزرگ ، صندلی به تعداد افراد ، تخته وایت برد و این جور چیزا )
ببین گفتم کنکور درآمد زایی به شدت بالاتری داره ، اما کار سختی هست بالاخره باید به جایی برسه که خودت زبان های کنکور رو 100 بزنی ، مطالبش رو فوت آب باشی و و و و ... کلا میگم تدریس خصوصی برای کنکور خیلی درآمد زا هست اما خیلی هم سخته ! مسلما تدریس به مقاطع پایین این سختی ها رو نداره ، خب درآمدش هم خیلی پایین تر هست .
به نظر من اگر آیلتس و تافل بلد هستی میتونی رو کلاس خصوصی های اینها هم مانور بدی ... اینم کار خوبی هست اما خب سخت هست باید زبان رو خورده باشی !
اینطوری بهت بگم هر چی کارت سخت تر و حرفه ای تر باشه درامد بیشتری خواهی داشت .
در ضمن خیلی جالب هست بهت بگم تدریس، مافیا داره ! یه عده ای نمیذارن برات شاگرد بیاد .. جلو رشدتو میگیرن و ... مزنه هم نمیدونم بستگی به مقطع و تعداد افراد داره . قیمتی که از آیلتس داشتم رو بالا گفتم ( یک نفره - جلسه ای 25 تومن )

ممنون دوست عزیز منم دوست دارم کنار کار اصلیم زبانمو تکمیل کنم بعدا بشه روش حساب کرد...شنیدم یه مدرک هایی هست از ایلتس تافل بالاتر...

والا الان همه دارن ایلتس میگیرن مگر اینکه نمره خوبی تو ایلتس داشته باشی تحوبلت بگیرن برای تدریس...نظرتون راجع به مدارک CAE و CPA چیه؟

فکمیکنم اینارو ادم بتونه داشته باشه بازار کارش بهتر باشه...اینطور نیست؟

برتر

Registered User
لایک‌ها
17
ببینید کار شما احتیاج به مدرک خاصی ندارد، شما فقط باید در کار حرفه ایی باشید یعنی در گرامر، صحبت کردن و نوشتن، پس بی جهت روی مدرک تمرکز نکنید در ضمن باید بگویم مدرک تافل، ایلتس و... فقط بدرد اخذ پذیرش از دانشگاههای خارجی میخورد، برای کار تدریس شما باید کاملا مسلط و حرفه ایی باشید همچنین این نکته را هم در نظر بگیرید که زبان انگلیسی فقط در تافل و... خلاصه نشده است من افرادی را دیده ام که نمره خوبی در امتحان تافل گرفته اند ولی زمانیکه به آمریکا رفته اند واقعا کم آورده اند در زبان انگلیسی. یک مثال جالب و متفاوت برای شما بزنم، اگر شما به جایی برای استخدام طراح وب سایت بروید، آنها با مدرک شما کاری ندارند فقط و فقط تقاضای نمونه کار میکنند، نمونه کار آنلاین یعنی شما باید آدرس سایتهایی که طراحی با برنامه نویسی کرده اید را به مسئول استخدام بدهید نه مدرک دانشگاه یا آموزشگاه را.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
با عرایضتون موافقم .
تافل و آیلتس برای ادامه تحصیلات اکادمیک و مهاجرت جزو اصول مورد نیاز است ولی برای آموزش خارج از این حوزه ها ملزوم نیست .
در مورد آموزشگاه ها بنده عرض کردم که متاسفانه بیشتر دنبال مدرک هستند تا کارایی که به همین جهت من خودم به شخصه دور
تدریس در آموزشگاه رو خط کشیدم ( به دلیل همون باندبازی مرسوم در بین این صنف ) .
اما برای تدریس خصوص دقیقا درست میفرمایید : توان و سطح ارائه مهمه . چه بسا خیلی ها که اطلاعات بالایی دارند ولی در انتقالش
با مشکل روبرو میشن .

برتر

Registered User
لایک‌ها
17

من بنا به تجربیات شخصی ام تشکیل کلاس برای بچه های کوچک را اصلا توصیه نمیکنم، زیرا اکثرا برای سرگرمی به کلاس زبان میروند تا انگیزه واقعی، اجازه بدهید مثال بزنم من 5 سال قبل به کلاس زبان آموزشگاه سیمین واقع در حوالی میدان ولی عصر میرفتم، در هر جلسه معمولا دو یا سه نفر از بچه های کلاس که نوجوان و محصل بودند در حین تدریس استاد با یکدیگر حرف میزدند و واقعا اعصاب من و سایر شاگردان کلاس را خورد میکردند چرا؟ چون فقط برای سرگرمی به کلاس آمده بودند و در واقع بی انگیزه بودند اما زمانیکه من دوره پیش دانشگاهی را طی میکردم شاگردان کلاس بسیار با انگیزه بودند زیرا قصد داشتند در کنکور شرکت کنند یا من دوسال پیش به عضویت بخش فرهنگی سفارت فرانسه درآمدم زیرا به زبان فرانسه علاقه پیدا کرده بودم در آنجا نیز بچه ها که تماما بزرگسال بودند نه بچه بسیار با انگیزه بودند زیرا قصد مهاجرت به کانادا یا ادامه تحصیل در کشورهای فرانسوی زبان را داشتند پس در مورد این نکات ریز دقت کنید اگر اعصاب شیطنت بچه ها را ندارید بهتر است فقط روی بزرگسالان تمرکز کنید.

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
سپاسگذارم ،
برا آیلتس و تافل بله رنج بازار 1 ساعت و نیم = 30 - 60 هزار تومانه که البته هستن بعضیا که 100 هزار هم میگیرن !
ولی خوب چون خودم هنوز مدرک آیلتس یا تافلم رو نگرفتم پس رفتن سراغ این موضوع برا الان یکم زوده ( تو فکرش هستم که بگیرم مدرک رو
، مطالعاتم تو این زمانه بیشتره الان و دیالوگ رو دارم تقویت میکنم ) .
برا مقاطع پایین تر من چون خودم کار با برنامه های استودیو بیلدر و برنامه های سازنده فایل های مولتی مدیا بلدم تو فکرش هستم که برا
هر مقطع ( از اول راهنمایی تا چهارم دبیرستان ) پکیج های آموزش کتاب زبان اون مقطع رو بصورت مولتی مدیا بسازم ( که البته بعدا نمیدونم
در مورد پخشش چطور عمل کنم ) توضیح : برای هر کتاب بصورت های مختلف از شنیدن دیالوگ تا معنی فارسی و توضیح گرامر بگیرید تا
تست های نمونه و سوالات امتحانی با جواب و تمرین های گفتاری و تصویری رو میخوام تو پکیج بگنجونم ) .
برا بحث کنکور اتفاقا آموزش کنکور در مقطع زبان و ریاضیات بسیار ساده تر است از مقاطع پایین تر چون هم شاگرد دیگه رشد فکریش رو کرده
و هم آمادگی آموزش رو داره که البته اینجا هم تز و شگرد مخصوصی رو دارم روش کار میکنم .
اما چندتا سوال دیگه :
- برا ایجاد یک کلاس آموزشی به گفته ی شما که نیاز به یک مکان هست آیا مجوزی میخواد یا خیر ؟
- برا آموزش تست کنکور به نظرتون تعداد افراد رو رنج بندی کنیم یا اینکه آزمون معیارسنجی بذاریم و با توجه به اون نتایج بچه ها رو دسته بندی
کنیم ؟ این دسته بندی ها درسته یا نه ؟
- من چون خودم رشته م مدیریت است ، و نه زبان تخصصی به همین خاطر آموزشگاه ها متاسفانه فقط دنبال مدرک بودن ازم . که البته
استاد با 12 سال تدریس همون آموزشگاه از دید من چیزی بارش نبود !
- برا آموزش مقاطع پایین تر به نظرتون طرح این پکیج های آموزش مولتی مدیا خوبه یا نه ؟

شرمنده که زیاد سوال میپرسم .

خواهش میکنم.
- نه نیازی به مجوز نیست .
- بستگی به شیوه خودتون داره . البته این کار رنج بندی برای وقتیه که شاگرد زیاد داشته باشین . در هر صورت فکر بدی نیست .
- دقیقا درسته . ولی خصوصی کار کردن مدرک مهم نیست . برعکس آموزشگاه ها ، چیزی که مهم هست تبحر هست ، اینکه همه شاگرد ها بفهمن شما خیلی بلدی .. اینطوری شاگرد بیشتری برات میاد ، یه تصاعد هندسی میشه ، اگه واقعا خوب باشی میبینی در عرض چند سال 300-400 تا شاگرد داری.
- طرح بسیار جالبی هست ، مطمئنا هم کار رو برای خودتون راحت تر میکنه هم شاگرد ها لذت میبرن . در واقع شما یه بار یه کار خیلی سخت میکنید ( ساختن این پکیج اگه بخواد چیز خوبی بشه خیلی زمان میبره ، خیلی ! ) ولی بعدش تدریس برای خودتون هم راحت تر میشه.
اگر واقعا مصمم هستید وقتی کارتون رو شروع کردید و اوایل کارتون بود و هنوز وقت آزاد داشتید، پکیج رو هم بسازید.

پیرو حرف دوست عزیز بالایی هم بنده موافق هستم . بچه ها زیاد تو خط درس نیستند توی سنین کودکی ، شاید آموزشگاه برن ولی خیلی کم کلاس خصوصی زبان میگیرن . به نظرم از سوم دبیرستان و پیش شروع کنی نتیجه بهتری می گیری.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
تشکر از بابت راهنمایی دوستان ،
باز هم اگه ترفند و یا نکات کلیدی برای موفقیت تو این حوزه هست خوشحال میشم در اختیار بذارید .

سپاس

برتر

Registered User
لایک‌ها
17
من با آگهی دادن در روزنامه مخالف هستم، در حال حاضر شما میتوانید از سایتهایی مثل ایستگاه برای آگهی دادن استفاده کنید، آگهی شما به صورت رایگان به نمایش گذاشته میشود و نیازی نمیباشد برای تبلیغ پولت را دور بریزی و در روزنامه آگهی بدهید.
هر چه قدر هم بخواهید میتوانید از خودتان و توانایی هایتان تعریف کنید.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
نیازی به آگهی نیست .
چون هستن کسانی که بهم پیشنهاد داده بودن و میدن ولی خودم قبول نمیکردم .
اما دیگه میخوام تدریس رو استارت بزنم و قطعا اوایل در بدترین حالت 20 شاگرد رو دارم .
تبلیغات لازمه و خوبه ولی نه برای من چون شناخت رو من هست .

باز هم نکته ای داشتید بفرمایید

بالا