• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد انتقال دامنه

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
میخواستم بدونم اگه کد انتقال دامنه رو از یه نفر بگیرم و دامین هم unlock باشه. میشه دامین رو به پنل خودم انتقال بدم در جای دیگه ؟؟
دامین com هست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
دومین کجا ثبت شده ؟
جایی که شما میخوای منتقل کنی کجاست ؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بله میشه
اگه رجیسترار ها یکی نباشند باید هزینه یک سال تمدید را بدید اگه یکی باشند در بعضی جاها میشه رایگان منتقل کرد

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
دومین کجا ثبت شده ؟
جایی که شما میخوای منتقل کنی کجاست ؟

دامین در irhostco ثبت شده و من میخوام به azaronline منتقل کنم

بله میشه
اگه رجیسترار ها یکی نباشند باید هزینه یک سال تمدید را بدید اگه یکی باشند در بعضی جاها میشه رایگان منتقل کرد

دامین در irhostco ثبت شده و من میخوام به azaronline منتقل کنم. ولی شرکت azaronline نتونست منتقل کنه. که بعدش گفت به خاطر هزینش هست که هزینه یکسالشم دادم ولی نمیدونم بازم نتونستن و پولمو پس گرفتم. شما شرکت معتبری رو میشناسید که بتونه برام این انتقال رو به شرکت خودش انجام بده ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
دامین در irhostco ثبت شده و من میخوام به azaronline منتقل کنم

شرکت های ایرانی رو نمیگم
پنل دومین کجاست ؟
دایرکت ای , نیم , انلاین نیک ....

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
من بحثم و سوالم در مورد انتقال با کد انتقال دامنه بود

من هم برای کنجکاوی نپرسیدم که پنل دومین ها کجاست
بستگی داره که از کجا به کجا میخواد منتقل بشه
مثلا همین دایرکت ای نیاز به کد انتقال نیست ... و وقتی شما customer code رو میدی به فروشنده با یک کلیک میاد پنل شما
ولی مثلا از نیم به دایرکت ای باید کد انتقال رو بگیری و بعد فروشنده تایید کنه انتقال رو و بعد از حدود یک هفته دومین کامل منتقل میشه ...

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
من هم برای کنجکاوی نپرسیدم که پنل دومین ها کجاست
بستگی داره که از کجا به کجا میخواد منتقل بشه
مثلا همین دایرکت ای نیاز به کد انتقال نیست ... و وقتی شما customer code رو میدی به فروشنده با یک کلیک میاد پنل شما
ولی مثلا از نیم به دایرکت ای باید کد انتقال رو بگیری و بعد فروشنده تایید کنه انتقال رو و بعد از حدود یک هفته دومین کامل منتقل میشه ...

حرف شما کاملا درسته در مورد روش ها اما من میخوام بدونم میشه با کد انتقال دامنه از دایرکت ای به دایرکت ای انتقال داد ؟ اگر بله چطور ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
حرف شما کاملا درسته در مورد روش ها اما من میخوام بدونم میشه با کد انتقال دامنه از دایرکت ای به دایرکت ای انتقال داد ؟ اگر بله چطور ؟

:(
دایرکت ای به دایرکت ای با customer id انجام میشه
یه شماره هست تو پنل شما مثلا : 5544666
شما اینو میدی به فروشنده , فروشنده میره توی move service و کد پنل شما رو میزنه و دامنه همون موقع میاد تو پنل شما
این customer id اینجا همون نقشه کد انتقال رو داره با این تفاوت که درخواست انتقال رو فروشنده میده !!
امیدوارم واضح گفته باشم

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
من یه دومین دارم تو دایرکت آی میخوام انتقال بدم به انلاین نیک
دومین رو تو دایرکت ای Theft Protection رو هم خاموش میکنم ولی در آنلاین نیک میگه (426)Domain status prohibits operation.
در هوایز هم میگه CLIENT TRANSFER PROHIBITED, TRANSFER PROHIBITED
مگر disable کردن theft protection کافی نیست؟

بالا