آژانس هواپیماییexchanging

سوال در مورد باتن در فلش

شروع موضوع توسط Parsa-Undead ‏24 جولای 2010 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان
    یه سوال داشتم من می خوام وقتی رو باتن کلیک شد یا موس روش موو داده شد به جای اینکه رنگش یه دفعه تغییر کنه به اون رنگ فید بشه ...
    یا مثلا وقتی روش کلیک شد تکون بخوره ...
    چه جوری باید این کارو کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید ... :blush:
     
  2. _SaeedGh_

    _SaeedGh_ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2009
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    من هم همین سوال رو داشتم. اگه کسی پاسخ بده ممنون میشم. :heart:
     
  3. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    یه راه سادش رو براتون گذاشتم که استفاده کنید
     

    فایل های ضمیمه:

    • button.zip
      اندازه فایل:
      5.8 KB
      نمایش ها:
      8
  4. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    بهرام جان دمت گرم . خیلی لطف کردی
    فقط یه سوال
    من خودم یکی اومدم مثل مال شما درست کنم یه چند مشکل دارم
    یکی این که باید اول باتن بسازیم بعد movie clipش کنیم ؟
    بعد اینکه سیمبولی که می ذاریم تو صفحه باید movieClipـه باشه ؟
    یکی اینکه این جا :
    اون 11 و 2 رو از کجا آوردی

    بازم ممنون از لطفت :happy: 
     
  5. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    خواهش میکنم

    ببین بر خلاف اون چیزی که فکر میکنی اصلا لازم نیست از سیمبول button استفاده بشه
    اون فایلی که بهت دادم رو باز کن روی اون movieclip که اسمش رو گذاشتم button(اینو با سیبول button اشتباه نگیری) دو بار کلیک کن تا محتویاتش رو ببینی
    ببین movieclip کلیپ ها خاصیتشون اینه که میتونن توی همدیگه قرار بگیرن
    الان من توی این 3 تا layer دارم تو قسمت timeline
    اولی رو گذاشتم واسه action ها که اگه ببینی سفیده و چیزی توش نیست
    دومی اون click here هست
    سومی هم اون افکتی که میخواستی
    خوب حالا جریان چیه
    من اون حالتی رو که میخواستم با استفاده از تایم لاین ایجاد کردم و با استفاده از اون کد ها اونو کنترل کردم

    کد:
    btn1.onRollOver = function(){
    	this.gotoAndPlay(2);
    }
    این یعنی اینکه هر موقع موس رفت رو movieclip داخلش play بشه. از frame دوم شروع میکنه به حرکت و تو فریم 10 ام وایمیسه چون من تو فریم 10 ام نوشتم که stop بشه (تو لایه اولی میتونی ببینی)

    کد:
    btn1.onRollOut = function(){
    	this.gotoAndPlay(11);
    } 			 		
    اینم که مشخصه یعنی موس وقتی از روش رفت کنار از فریم 11 شروع کنه به حرکت و باز بیاد تو فریم اول وایسه

    امیدوارم واضح گفته باشم
     
  6. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    [​IMG]

    والا اینجاهاشو فهمیده بودم... حدود 1 ساعت داشتم بهش ور می رفتم !

    ببین من این کارا رو می کنم تو پروژه :
    به مربع می کشم بعد مووی کلیپش می کنم .
    بعد می رم توش دقیقا همون مدلی که تو درست کرده بود درستش می کنم .
    بعد میام بیرون تو اکشن لایه 2 اون کد رو پیست می کنم ولی اسمش رو به اسم مووی کلیپم تغییر میدم .

    بعد نمیشه :دی

    نکته دیکه این که اگه لازم نیست باتن باشه پس اون باتنی که اونجا گذاشتی چیه ؟ :eek:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    فایلتو بزار اینجا ببینم چه کردی
     
  9. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    بفرمایید :blush:
     

    فایل های ضمیمه:

    • flash.zip
      اندازه فایل:
      4.9 KB
      نمایش ها:
      8
  10. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    خوب همه چی درست بود فقط فوت کوزه گریش مونده ;)
    روی movieclip یه کلیک کن و توی قسمت properties> Instance Name بنویس btn
    به همین راحتی!
    فلش از طریق Instance name میتونه سیمبول هارو پیدا کنه و فرقی براش نمیکنه تو اسم سیمبول هارو چی بزاری

    در مورد این سوالت
    تو فلش سه نوع سیمبول هست: Button MovieClip Graphic
    من منظورم از اینکه لازم نیست از باتن استفاده کنی این باتن بود والا اونی که من گذاشتم movieclip هست که اسمش رو گذاشتم button ;)

    موفق باشی
     
  11. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    جدی درست بود ؟ :دی چه جالب ! امیدوار شدم :دی

    آقا این properties منه :
    [​IMG]

    ولی این چیزی که میگی رو نداره :دی
     
  12. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    منظورم اینجا بود:

    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

    • Untitled.png
      Untitled.png
      اندازه فایل:
      142.8 KB
      نمایش ها:
      14
  13. Parsa-Undead

    Parsa-Undead مدیر باز نشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,321
    تشکر شده:
    1,110
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا دمت گرم ! درست شد !
    یک دنیا تشکر [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

    • fla.zip
      اندازه فایل:
      5.5 KB
      نمایش ها:
      4
    Last edited: ‏25 جولای 2010
  14. avajang.com .leftavajang.com.right