آژانس هواپیماییexchanging

سوال در مورد تاريخ شمسي

شروع موضوع توسط hadi576 ‏5 سپتامبر 2007 در انجمن Access

  1. hadi576

    hadi576 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2005
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    آيا در اكسس اين امكان وجود دارد كه در يك فرم وقتي اطلاعات وارد ميكنم روي يك فيلد كليك ميكنم تاريخ همان روز به صورت شمسي نشان داده شود؟
    با تشكر
     
  2. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    اين سوال رو بايد در دو بخش جواب داد:

    بخش 1: اول بايستي با دستورات VBA محل Textbox را به گونه اي تنظيم نمود كه در هنگام كليك بر روي آن تاريخ به صورت خودكار در اين فيلد وارد شود.

    بخش 2- با فايل Zip شده كه با عنوان Shamsi.dll هست مي تواني تاريخ جاري را به صورت شمسي نمايش دهيد.
    اين فايل خيلي هم كامل هست.

    براي فراخواني در VBA بايد آن را در فولدر System32 در شاخه ويندوز كپي نماييد.
    بعد در بخش ويرايشگر VBA در منوي Tools دستور Refrences را اجرا مي نماييم و مسير فايل Shamsi.dll را مي دهيم.

    بعد با استفاده از كد زير مي توانيد يه تاريخ شمسي دسترسي داشته باشيد:

    کد:
    Dim Sh1 As New ClassShamsi
    Dim b
    b = Sh1.Shamsi
        MsgBox (b)
    ساخت فايل DLL هم كاري از شركت Oxinsoft است.

    اميد است به كار آيد.
    اگه مشكلي در مورد پايگاه داده Access بود همينجا مطرح كنيد.
    اگه سوادم رسيد كمكتون مي كنم.
     

    فایل های ضمیمه:

    • Shamsi.zip
      اندازه فایل:
      16.9 KB
      نمایش ها:
      503
    عسل مجید از این نوشته تشکر کرده است.
  3. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام نجف زاده جان.
    این فایلی که فرستادی، فقط مال ویندوز است؟ یا در لینوکس و برنامه نویسی تحت وب هم میشه ازش استفاده کرد. به خصوص با php
     
  4. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    سلام
    والا راستش من فقط تو ویندوز در محیطهای VB6 و VB2005 و VBA6.3 و Delphi استفاده کردم و جواب هم داده است.
    بقیه رو نمی دونم.

    :D
     
  5. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    آهان.
    مرسی.
     
  6. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    خواهش می کنم/
    قابلی نداشت.:p
     
  7. amsaravi

    amsaravi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2009
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    1
    اين كد VBA براي تبديل تاريخ ميلادي به هجري شمسي است. سه تا تابعه كه بنده نوشته ام و با يك تابع چهارم براي تاريخ هاي صد و هفتاد سال بعد و قبل تست كرده ام و در كار هاي خودم استفاده مي‌كنم.لازم نيست كه توضيح بدم سال كبيسه رو هم حساب مي‌كنه. كدش هم خيلي كوچيكه. شما هم مي‌توانيد از اين سورس استفاده كنيد.
    توضيحات توابع:
    تابع mDateToHKh براي تبديل تاريخ ميلادي به هجري شمسي است. تاريخ ميلادي را با استفاده از تابع now به آن ارسال كرده و تابع، تاريخ هجري شمسي را به صورت رشته بر مي‌گرداند.
    تابع hkhTomDate تاريخ هجري شمسي را به صورت سال، ماه، روز گرفته و به صورت تاريخ ميلادي از نوع تاريخ بر مي‌گرداند(date type)
    تابع hkhStrToDate از تابع قبلي استفاده كرده و تاريخ هجري شمسي را به صورت رشته گرفته و به تاريخ ميلادي از نوع date بر مي‌گرداند.
    فايل را انزيپ كنيد و ماژول رو در اكسس import كنيد.
    اميدوارم كمكي كرده باشم
    :lol:
     

    فایل های ضمیمه:

    Amadea از این نوشته تشکر کرده است.
  8. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    من همینجا از فرصت استفاده میکنم و یک thanks همراه با خوشامدگویی برای amsaravi میفرستم .

    راستی یک datepicker خوب برای access داریم یا نه؟
     
  9. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    متشکرم
    البته اون فایلی که من گذاشتم هم تموم این امکانات رو داره و حتی بیشتر.
     
    Last edited: ‏14 آپریل 2009
  10. alinagoo

    alinagoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    مسلما دوستی که لطف کردن کد گذاشتن خیلی نسبت به اعضاء محبت داشتند
    امیدوارم بتونم از این کد استفاده کنم
     
  11. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    خواهش می کنم.
    قابل شما رو نداشت
     
  12. hadi_m81

    hadi_m81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام خسته نباشید!
    یه سئوال!؟
    این کدی که گذاشتی رو باید کجا بذارم تا تاریخ شمسی رو نمایش بده! یه کم بیشتر توضیح بده!
    با تشکر
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    دیتاپیکر هم داریم.
    ولی در 2007 دیدم.
    در 2003 تا حالا ندیدم.
     
  15. rasoul.rff

    rasoul.rff کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    اقا من کد این ماژول کپی کردم و یک ماژول تعریف کردم واونجا پیست کردم
    ولی میلادی هنوز . بد بخت شدم.چه کنم. کمک
     
  16. rasoul.rff

    rasoul.rff کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2014
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    باید توی کد چیزی تغییر بدم ؟
     
  17. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    سلام. باید در بخش کد نویسی VBA فایل DLL یا OCX رو تعریف بفرمائین.