• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تصادف، کمک کنین

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
بنده متاسفانه دیشب تصادف کردم، یه موتوری از جلو تو لاین من اومد زد به من، سپر ماشینم فقط آسیب دید که باید عوض شه. موتوری هم با ۳ سرنشینش افتاد پایین. راکب موتور و خانومش سالم بودن ولی بچه احساس ناراحتی میکرد و بردنش بیمارستان. راکب موتور با پذیرش اشتباه و تقصیر خودش از من خواست که پای پلیش وسط کشیده نشه چون موتورش میره پلرکینگ و بیمه هم نداره. اما قبلش مردم زنگ زده بودن و پلیس نیروی انتظامی رسید و بازهم راکب موتور گفت که مقصره و نمیخواد تشکیل پرونده بشه اما مامور گفت چون مصدوم دارین باید مامور راهنمایی رانندگی بیاد و صورت جلسه شه. خلاصه مامور راهنمایی رانندگی هم اومد و صاحب موتور همون موقع با بیمارستان تماس گرفت و جویای حال پسرش شد و گفت خوبه مشکلی نداره. و توافق کردیم که فردا بیاد و خسارت منو بده و خلاص. مامور راهنمایی هم کارت ماشین من رو داد به موتورسوار (چرا؟) و گواهینامه اونو داد به من. کروکی و صورت جلسه هم نکرد. دو ساعت بعدش راننده موتور بهم زنگ زد که بچم پاش شکسته و باید جراحی شه و پلاتین میخواد... ازم خواست که بریم دوباره صحنه تصادف رو بازسازی کنیم و زنگ بزنیم پلیس بیاد کروکی بکشه، چرا که بیمارستان با ازائه کروکی یهشون تخفیف میده (راست و دروغش نمیدونم) اما من قبول نکردم. بعد از کلی اصرار از اون و انکار از من گوشی رو قطع کرد و گفت کارتت دست منه...
منکه عصبانی بودم و مطمئن بودم نمیاد خسارت و مهمتر از اون کارت ملشینم بده، امروز صبح رفتم و اون دمامور نیروی انتظامی رو پیدا کردم، خوشیختانه اون صورت جلسه کرده بود، از کلانتری نامه گرفتم به راهنمایی رانندگی که کروکی فرضی یا گزارش از تصادف دیروز بده که گفتن ثبت نشده و.... (از صبح تا ظهر درگیر بودم). سرآخر گفت فردا هر دو با مدارک برین وسایل نقلیه تون رو تحویل بدین پارکینگ ف تا بهمون کروکی بدن. من به موتوری زنگ زدم و گفت که فردا بریم اینکار رو بکنیم.
ولی من میتسم با این روش کارم به به دادگاه و کاغر بازی اداری بکشه و ماشینم روزها بخوابه تو پارکینگ و سرآخرش نتونم خسارتم رو بگیرم، چه بسا بدهکار هم بشم. به نظر شما من چیکار کنم الان؟ واقعا فکر و دهنم بهم ریخته؟
همچنین فکر میکنین چقدر این پروسه دادگاه طول بکشه و ماشینم باید تو پارکینگ بمونه؟ هزینه پارکینگ به عهده کیه؟ آیا امکان داره تو این پروسه با توجه به نبود کروکی راننده موتور بخواد ادعایی بکنه یا منو محکوم بکنه؟ چیکار باید بکنم حقم بگیرم؟ کمک کنین پلیــــــز

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
اینجا رو بخونید اطلاعات خوبی به دست می آرید و اگر عضوید سوالتون رو اونجا هم مطرح کنید
موفق باشید

بالا