• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تعیین سطح دسترسی

persianps

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
سه سوال مهم از شما دوستان و استادان عزیز دارم.
من رو کامپیوتر خودم 2 تا شبکه نصب کردم. یکی اینترنت که به روتر وصل شده ( به جز سیستم خودم یه سیستم دیگه هم به روتر وصل هستش ) و یکی هم شبکه داخلی که IP دادم و به وسیله اون با سایر دستگاه ها فایل به اشتراک میذارم . ولی الان به یک مشکلی بر خوردم. می خوام واسه هر کاربر یه سری فولدر خاص با سطح دسترسی جدا تعریف کنم که بقیه دستگاه ها نتونند اون پوشه رو ببینند. مثلا یه فایل واسه دستگاه شماره سه به اشتراک بذارم با سطح دسترسی محدود که این فایل رو بقیه نتونند ببینند.
دوستان یه سری راهنمایی کردند که یه یوزر جدید رو دستگاه خودم با نام اون کامپیوتری که می خوام باهاش فایل به اشتراک بذارم سازم و به اون سطح دسترسی بدم ولی بعد از اینکه امتحان کردم درست نشد.
لطفا اگه راهی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید.
ممنونم.

iMacs

Registered User
لایک‌ها
13
روي فولدر خب كليك راست بكن و در قسمت Secuiryt بخش Permission ها فقط كاربري رو كه ميخوايي رو بزن و بس بعد OK كن كسي ديگه اي نميتونه بهش دسترسي داشته باشه

jamail65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام فکر نکنم بتونیدهمچین کاری رو انجام بدهید اون جور که معلومه شما workgroup نصب کرده اید که یکی از مشکلات اون هم همین است یعنی مدیریت نمیشه کرد برای همین فکر کنم شما باید domain نصب کنید

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در تکمیل راهنمایی دوست عزیز، everyone را هم از همون لیست که نام کاربری مورد نظر اضافه کردید حذف کنید.

persianps

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از شما دوستان عزیز بابت راهنمایی. ولی همون طوری که دوستمون گفت من از workgroup استفاده می کنم. تو قسمت permission هم به عنوان کاربر فقط خودم رو داره و Everyone . در مورد Domain هم شنیدم. فقط میشه راهنمایی کنید که چه جوری میشه نصب کنم ؟
ممنونم

بالا