فقط یه سوال خدمتتون . تگ H1 بی شک جایگاهش در هدر هست .
اما میشه تگ های H2 و H3 درون فوتر جای بگیرن؟ برای لود سریعتر قالب .
جناب مازیار پاسخ های لازم رو در پاسخ شما و سایر دوستان دادن و سپاس از ایشون.اما شما فکر می کنم که به این نتیجه رسیدید که نباید مخفی کنید چون ضرر داره که برداشت کاملی از حرف های ایشون نکردید.
همچنین این کلمه "بی شک" از کجا اومده؟چرا فکر می کنید تگ h1 جایگاهش در هدر هست؟ هدر که توی همه صفحات تکرار میشه.جایگاه H1 اصلی ترین عنوان اون صفحه هست که کاربر می بینه و معمولا هم در هدر نیست. به ازای هر صفحه شما هم مقدار عنوان پست/مطلب/دسته/محصول طبیعتا متفاوت هست.
درباره اینکه h2 و h3 درون فوتر جای بگیرن چه ارتباطی به لود داره؟این تگ ها به هر حال تگ html هستند و اگر درونشون از سمت سرور لود بشه، به هر حال، تا همه مواردی که از سمت سرور لود نشده، صفحه سمت کاربر نشون داده نمیشه.این موارد هیچ ربطی به سرعت نداره.
در نهایت، شما زیادی به این تگ ها حساس هستید.وقتی از این تگ ها بدتون میاد لازم نیست استفاده کنید و بالا پایینشون کنید.خب کلا برشون بردارید.ضمن اینکه به راحتی با css می تونید، ظاهرشون رو تنظیم کنید و نیازی نیست انقدر درگیر این موضوع باشید و از دست ظاهر این تگ ها که دست خودتون هست فرار کنید.
انقدر هم از گوگل نترسید.مجازات چرا.با این چیزا که مجازات نمیشید.شما در این حالت نه کاربر رو دارید فریب می دید نه موتور جستجو رو.گوگل نگفته تگ مخفی مجازات داره.گفته دور زدن من، با استفاده از متن و لینک های مخفی مجازات داره.من تو
پست پنالتی گوگل، به بحث لینک و متن مخفی اشاره کردم.اما شما دیگه از اونور بوم افتادید و زیادی حساس هستید.تگ های مخفی که به دلیل UI سایت شما، توسط Ajax و Jquery ، نمای موبایل و ... وجود دارن کاملا طبیعیه.اینطور نیست که گوگل تا تگ مخفی دید، به عنوان یک فاکتور منفی برای شما لحاظ بشه.تگ مخفی هم همیشه تو فایل html نیست.می تونه به پدر پدر پدر (تگ های پدر) اعمال شده باشه و حتی توسط js مخفی بشه.
بک لینک های مخفی هستند که حاشیه داره یا متون مخفی که به قصد cloaking و ... در سایت هستند.نه اینکه وب مسترای بیچاره چهار تا اجزای سایت خودشونو مخفی کنن و جریمه بشن.بک لینک های مخفی هم تشخیصش راحت نیست.توسط CSS میشه جوری تگی رو مخفی کرد که نه خودش نه پدرش و نه چند شاخه بالاترش، نه استایل داشته باشن و نه داخل فایل css اون صفحه، مخفی شده باشن.یکی از دلایلی که گوگل اخیرا حساس تر شده اینه که بتونه فایل های css و js شما رو بخونه و اجزای مخفی رو تشخیص بده و هنوز هم ضعف داره.اما اینها هیچ ربطی به کار شما نداره.شما هر کاری دوست داری بکن.چه فرقی به حال موتور جستجو و کاربر میکنه و چه کلاهی سر اینها میره مگه اگر h1 رو مخفی کنید؟!! تنها در صورتی فکر می کنید کلاه میره که تصور کنید، گوگل میاد تو صفحات و فقط با h1 ها تصمیم می گیره!