برگزیده های پرشین تولز

سوال در مورد تگ H1 در هدر قالب

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان من الان میخوام داخل یک وبسایتم تگ H1 و H2 وارد کنم. موضوع اصلی اینه که الان وضعیت مثل دو سال قبل نیستو گوگل تغییراتی داده.

خوب قبلا وقتی عنوان سایت رو داخل تگ <h1> میذاشتیم با کد disply none هم مخفیش میکردیم تا ظاهر سایت رو خراب نکنه.

الان مدتی هست گوگل با سایت هایی که مواردی رو مخفی میکنن به شدت برخورد میکنه و مجازاتشون میکنه. سوال من اینه . آیا گوگل روی مخفی کردن نوشته های داخل تگ H1 هم حساسه ؟ و اگر آره چطور باید تگ h1 رو بذارم بدون اینکه توی قالب نمایش داده بشه و گوگل هم مجازات نکنه

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
گوگل توانایی خوندن استایل رو نداره اگر چیزی رو که گوگل می بینه رو می خوای ببینی کافیه تا css ها رو بگیری از صفحه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
گوگل توانایی خوندن استایل رو نداره اگر چیزی رو که گوگل می بینه رو می خوای ببینی کافیه تا css ها رو بگیری از صفحه
یعنی شما میفرمایید استفاده از کد Display none هنوز هم کارایی داره و اگر اینطور تگ h1 رو مخفی کنم گوگل نمیفهمه؟

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
لطفا در کد سایت های زیر که سایت های بزرگی هستن دنبال h1 بگردید می بینید که display:none استفاده شده
http://pop-music.ir
http://www.asriran.com

می تونم صدها نمونه دیگه هم براتون بیارم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,028
اگر مشکل سایزش هست بهش استایل بدید هر سایزی که میخواید باشه !

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
بستگی به طرز استفاده از این پارامتر داره اونقدر استفاده ازش گسترده هست که بعید می دونم گوگل ان رو مشمول مجازات کنه در اینصورت سایت امازون هم باید پنالتی بشه!
اما اگر به قصد فریب ومخفی کردن مطلبی لینکی کدمخربی هک و.. گوگل کاملا متوجه میشه چرا که توانایی کرولینگ بسیار بالایی برای تمامی قسمت های سایت داره حتی اگر شما اجازه دسترسی بهش ندید یا اون رو ببندید باز هم این امر رو برای خودش امکان پذیر میکنه چراکه اگر تشخیص بده به نوعی فعالیت مشکوک صورت گرفته نگاه به دسترسی و عدم دسترسی نمی کنه و کار خودشو رو اجام میده!

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
درود
بستگی به طرز استفاده از این پارامتر داره اونقدر استفاده ازش گسترده هست که بعید می دونم گوگل ان رو مشمول مجازات کنه در اینصورت سایت امازون هم باید پنالتی بشه!
اما اگر به قصد فریب ومخفی کردن مطلبی لینکی کدمخربی هک و.. گوگل کاملا متوجه میشه چرا که توانایی کرولینگ بسیار بالایی برای تمامی قسمت های سایت داره حتی اگر شما اجازه دسترسی بهش ندید یا اون رو ببندید باز هم این امر رو برای خودش امکان پذیر میکنه چراکه اگر تشخیص بده به نوعی فعالیت مشکوک صورت گرفته نگاه به دسترسی و عدم دسترسی نمی کنه و کار خودشو رو اجام میده!
نه تنها قصد قرار دادن تگ H1 و H2 در قالب هست اما نمیخام دیده بشه تا قالب رو زشت کنه . همین .
در طررف مقابل گوگل اعلام کرده اگر هم رنگ کنی یا مخفی کنی مجازات داری. من تنها برای این میپرسم که اگر Display none کردن تگ H1 , H2 موردی ندارند و ریسکی برای مجازات وب سایت پیدا نمیشه به این شکل تگ ها رو بزنیم تو سایت

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
به نظر من مشکلی نیست هدف حفظ ساختار قالب و پیرایش قالب از دید بصری و لذت بخش کردن محیط سایت برای بازدید کننده است نه تنها موردی نداره بلکه امتیاز نیز محسوب میشه در کوران رقابت های فشرده این امتیاز واقعا بکارتون میاد
اما اجازه بدید کمی در اینباره توضیح بدم:
وقتی شما چیزی رو مخفی می کنید پالسی رو به گوگل می فرستید که مشکوک هست و این پالس ثبت و نگهداری میشه مجموعه ای از این پالس های نا متقارن و غیر همسطح و مشکوک هست که می تونه منجر به حساس شدن گوگل و قرنطینه سایت بشه این قرنطینه می تونه کوتاه مدت میان مدت و یا بلند مدت باشه در طول قرنطینه گوگل با تولید کواری های غیر مرغوب روند جریان بازدید کننده هدفمند رو به سایت کند و مختل کرده تا تکلیف سایت مشخص بشه اگر همه چی درست بود روند بازسازی و تولد مجدد اغاز میشه که بسیار پرسرعت و پر شتاب هست
فرض کنید سایتی در طول فعالیت خودش بطور مرتب و نامرتب این فرکانس ها رو تولید و ارسال می کنه بلاخره در جایی گیر گوگل میفته! پس نحوه فعالیت پیشین سایت در انلیز الگریتم پنالتی بسیار موثر هست
در مورد اینده هم همینطوره مثال بالا رو در نظر بگیرید حالا این سایت تا اینجا مشکلی نداشته و یا کم داشته اما از الان به بعد شروع به ایجاد و تولید پالس های مشکوک بکنه پس مخفی کاری ممکنه باز هم منجر به حساسیت گوگل بشه هرچند هدف سایت در این مورد بخصوص مثبت درجهت ساختار سازی مناسب باشه
برای همین هرگز یک پارامتر به تنهایی ارزش گذاری نمیشه و دیده نمیشه از دید هوش کیو بیتی گوگل کل داستان مهم هست نه یک پارامتر هرچند این پارامتر بسیار مهم باشه
مطمئن هستم شما بخوبی و با رعایت استاندارد ها ( البته کمی خارج از جاده زدن بد نیست و حتی لازم است) حرکت می کنید پس جای نگرانی وجود نداره

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
به نظر من مشکلی نیست هدف حفظ ساختار قالب و پیرایش قالب از دید بصری و لذت بخش کردن محیط سایت برای بازدید کننده است نه تنها موردی نداره بلکه امتیاز نیز محسوب میشه در کوران رقابت های فشرده این امتیاز واقعا بکارتون میاد
اما اجازه بدید کمی در اینباره توضیح بدم:
وقتی شما چیزی رو مخفی می کنید پالسی رو به گوگل می فرستید که مشکوک هست و این پالس ثبت و نگهداری میشه مجموعه ای از این پالس های نا متقارن و غیر همسطح و مشکوک هست که می تونه منجر به حساس شدن گوگل و قرنطینه سایت بشه این قرنطینه می تونه کوتاه مدت میان مدت و یا بلند مدت باشه در طول قرنطینه گوگل با تولید کواری های غیر مرغوب روند جریان بازدید کننده هدفمند رو به سایت کند و مختل کرده تا تکلیف سایت مشخص بشه اگر همه چی درست بود روند بازسازی و تولد مجدد اغاز میشه که بسیار پرسرعت و پر شتاب هست
فرض کنید سایتی در طول فعالیت خودش بطور مرتب و نامرتب این فرکانس ها رو تولید و ارسال می کنه بلاخره در جایی گیر گوگل میفته! پس نحوه فعالیت پیشین سایت در انلیز الگریتم پنالتی بسیار موثر هست
در مورد اینده هم همینطوره مثال بالا رو در نظر بگیرید حالا این سایت تا اینجا مشکلی نداشته و یا کم داشته اما از الان به بعد شروع به ایجاد و تولید پالس های مشکوک بکنه پس مخفی کاری ممکنه باز هم منجر به حساسیت گوگل بشه هرچند هدف سایت در این مورد بخصوص مثبت درجهت ساختار سازی مناسب باشه
برای همین هرگز یک پارامتر به تنهایی ارزش گذاری نمیشه و دیده نمیشه از دید هوش کیو بیتی گوگل کل داستان مهم هست نه یک پارامتر هرچند این پارامتر بسیار مهم باشه
مطمئن هستم شما بخوبی و با رعایت استاندارد ها ( البته کمی خارج از جاده زدن بد نیست و حتی لازم است) حرکت می کنید پس جای نگرانی وجود نداره
توضیح عالی و کامل . حیفم اومد فقط تشکر رو کلیک کنم .

فقط یه سوال خدمتتون . تگ H1 بی شک جایگاهش در هدر هست .
اما میشه تگ های H2 و H3 درون فوتر جای بگیرن؟ برای لود سریعتر قالب .

Last edited:

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
فقط یه سوال خدمتتون . تگ H1 بی شک جایگاهش در هدر هست .
اما میشه تگ های H2 و H3 درون فوتر جای بگیرن؟ برای لود سریعتر قالب .
جناب مازیار پاسخ های لازم رو در پاسخ شما و سایر دوستان دادن و سپاس از ایشون.اما شما فکر می کنم که به این نتیجه رسیدید که نباید مخفی کنید چون ضرر داره که برداشت کاملی از حرف های ایشون نکردید.

همچنین این کلمه "بی شک" از کجا اومده؟چرا فکر می کنید تگ h1 جایگاهش در هدر هست؟ هدر که توی همه صفحات تکرار میشه.جایگاه H1 اصلی ترین عنوان اون صفحه هست که کاربر می بینه و معمولا هم در هدر نیست. به ازای هر صفحه شما هم مقدار عنوان پست/مطلب/دسته/محصول طبیعتا متفاوت هست.

درباره اینکه h2 و h3 درون فوتر جای بگیرن چه ارتباطی به لود داره؟این تگ ها به هر حال تگ html هستند و اگر درونشون از سمت سرور لود بشه، به هر حال، تا همه مواردی که از سمت سرور لود نشده، صفحه سمت کاربر نشون داده نمیشه.این موارد هیچ ربطی به سرعت نداره.

در نهایت، شما زیادی به این تگ ها حساس هستید.وقتی از این تگ ها بدتون میاد لازم نیست استفاده کنید و بالا پایینشون کنید.خب کلا برشون بردارید.ضمن اینکه به راحتی با css می تونید، ظاهرشون رو تنظیم کنید و نیازی نیست انقدر درگیر این موضوع باشید و از دست ظاهر این تگ ها که دست خودتون هست فرار کنید.

انقدر هم از گوگل نترسید.مجازات چرا.با این چیزا که مجازات نمیشید.شما در این حالت نه کاربر رو دارید فریب می دید نه موتور جستجو رو.گوگل نگفته تگ مخفی مجازات داره.گفته دور زدن من، با استفاده از متن و لینک های مخفی مجازات داره.من تو پست پنالتی گوگل، به بحث لینک و متن مخفی اشاره کردم.اما شما دیگه از اونور بوم افتادید و زیادی حساس هستید.تگ های مخفی که به دلیل UI سایت شما، توسط Ajax و Jquery ، نمای موبایل و ... وجود دارن کاملا طبیعیه.اینطور نیست که گوگل تا تگ مخفی دید، به عنوان یک فاکتور منفی برای شما لحاظ بشه.تگ مخفی هم همیشه تو فایل html نیست.می تونه به پدر پدر پدر (تگ های پدر) اعمال شده باشه و حتی توسط js مخفی بشه.

بک لینک های مخفی هستند که حاشیه داره یا متون مخفی که به قصد cloaking و ... در سایت هستند.نه اینکه وب مسترای بیچاره چهار تا اجزای سایت خودشونو مخفی کنن و جریمه بشن.بک لینک های مخفی هم تشخیصش راحت نیست.توسط CSS میشه جوری تگی رو مخفی کرد که نه خودش نه پدرش و نه چند شاخه بالاترش، نه استایل داشته باشن و نه داخل فایل css اون صفحه، مخفی شده باشن.یکی از دلایلی که گوگل اخیرا حساس تر شده اینه که بتونه فایل های css و js شما رو بخونه و اجزای مخفی رو تشخیص بده و هنوز هم ضعف داره.اما اینها هیچ ربطی به کار شما نداره.شما هر کاری دوست داری بکن.چه فرقی به حال موتور جستجو و کاربر میکنه و چه کلاهی سر اینها میره مگه اگر h1 رو مخفی کنید؟!! تنها در صورتی فکر می کنید کلاه میره که تصور کنید، گوگل میاد تو صفحات و فقط با h1 ها تصمیم می گیره!

Last edited:
بالا