سوال در مورد جستجو فارسي

شروع موضوع توسط ahmad6 ‏23 سپتامبر 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. ahmad6

    ahmad6 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    29
    سلام
    من يه جستجو فارسي دارم كه وقتي در ديتا بيس فارسي نوشته ميشود انرا جستجو نميكنه
    لطفا به من كمك كنيد اگر ميشود با يك مثال خيلي بهتر هستش ممنون
    ميل هم [email protected] هستش
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    دیتابیست چیه ؟و اون فسمتی که واسه جستجوست اینجا بزار
     
  4. ahmad6

    ahmad6 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    29
    سلام
    ديتا بيس من با اكسس هستش
     
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    سلام
    من یه برنامه نوشتم و برایه من مشکلی نداشت و برات اینجا می زارم فقط شرمنده با نوت پد تایپ کردم و واصله ها رو قشنگ در نیا وردم

    دیتابیس


    کد:
    <form method="post">
      <p>Keyword : 
        <input size=40 name="keyword" type="text" >
         <select name="search_for" id="search_for">
          <option value="fname">First Name</option>
          <option value="lname">Last Name</option>
          <option value="address">Address</option>
        </select>
    <br><br>
    Lotfan noe search ra entekhab konid
    <br><br>
    Natije bayad ba kalameye jostejoo kamelan yeki bashad <input name="search_type" type="radio" value="1" checked>
    <br>
    Vojoodeh kalameye jostejo dar har ghesmate natije    <input name="search_type" type="radio" value=2>
    <br><br>
         <input type="hidden" name="task" value=2>
         <input type="submit" name="Submit" value="Submit">
      </p>
    </form>
    
    <%
    
    if request.form("task")="2" then
    		accessdb="db1" 
    		cn="DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"
    		cn=cn & "DBQ=" & server.mappath(accessdb)
    		Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    		keyword=request.form("keyword")
    search_type=request.form("search_type")
    Select case request.form("search_for")
    	case "fname"
    		if search_type=1 then
    		sql = "select * from main where fname ='"& keyword & "'"		
    		else
    		sql = "select * from main where fname like '%%"& keyword & "%%'"		
    		end if
    	case "lname"
    		if search_type=1 then
    		sql = "select * from main where lname ='"& keyword & "'"		
    		else
    		sql = "select * from main where lname like '%%"& keyword & "%%'"		
    		end if
    
    	case "address"
    		if search_type=1 then
    		sql = "select * from main where address ='"& keyword & "'"		
    		else
    		sql = "select * from main where address like '%%"& keyword & "%%'"		
    		end if
    
    	
    end select
    	rs.Open sql, cn
    	if rs.eof then
    		%>No Matches Found<%
    	else
    %>
    
    <table width=100% border="1">
      <tr>
        <td><span class="style7">Id</span></td>
        <td><span class="style7">First Name</span></td>
        <td><span class="style7">Last Name</span></td>
        <td><span class="style7">Address</span></td>
    
      </tr>
    <%
    		do while not rs.eof
    %>
                <TR bgColor=#eeeeee>
                  <TD align=right class="style3"><div align="center"><%=rs("id")%></div></TD>
                  <TD align=right class="style3"><div align="center"><%=rs("fname")%></div></TD>
                  <TD align=right class="style3"><div align="center"><%=rs("lname")%></div></TD>
                  <TD align=right class="style3"><div align="center"><%=rs("address")%></div></TD>
    			</tr>
    
    
    <%
    rs.movenext
    		loop
    %></table><%
    	end if 
    	end if 
    %>
    
    
     
  6. ahmad6

    ahmad6 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    29
    سلام
    دستت درد نكنه اما هر كاري كردم كار نكرد اگه بتوني با يه فايل zip برام ميل كني شايد بهتر باشه
    [email protected]
    باز هم تشكر ميكنم
     
  7. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    کجاش کار نکرد ؟
    دیتابیسو دانلود کردی ؟
    چه اروری می داد ؟
    من چند بار تست کردم
     
  8. ahmad6

    ahmad6 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    29
    اقا من هر كاري كردم فارسي جستجو نميكنه انگليسي ميكنه اما فارسي نميكنه
     
  9. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    شرمنده چون من تجربم رو فارسی کم بید

    ولی اوله صفحه دستوره زیرو بنویس حلله
    <%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="65001"%>

    واسه این رو سیستمه من مشکل نداشت چون با اپرا کار می کنم و انکدینگه دیفالتش رو یو تی افه هشت بود و مشکلی نداشت و اگه این ذستوررو به اوله برنامه اضافا کنی این برنامست که کد پیج رو عوض می کنه

    امیدوارم مشکلی نداشته باشی
     
  10. ahmad6

    ahmad6 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    256
    تشکر شده:
    29
    اقا دستت درد نكنه درست شد
    اما يه مشكل ديگه اينكه من يه صفحه دارم وقتي تو صفحه ديگه ميزارم error خط اول را ميدهد اگه باز خواستي توضيح بيشتري بدم

    اينه

    Error Type:
    Active Server Pages, ASP 0140 (0x80004005)
    The @ command must be the first command within the Active Server Page.

    باز هم تشكر ميكنم از زحماتت
     
  11. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    HTML:
    <%@ LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="65001" %>
    اصل كد اينه
    موقع نوشتن اشتباه شد . واسه همينه كه ميگم كد هارو تو تگ كد بزاريد
     
  12. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    shankimout
    حق با شماست ما زیاد عادت نداریم
     
  13. nima178

    nima178 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    868
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    همان جایی که اینجا نیست
    سلام
    دوست عزيز همانطور كه مي دانيد ما براي توليد ،خواندن و نوشتن صفحات فارسي نياز به استفاده از يونيكد داريم
    هنگامي كه شما در يك تكس باكس فارسي مي نويسيد خروجي آن (از طريق متد مثلا پست) يونيكد است
    بنابر اين براي جستجوي فارسي شما نياز به برنامه اي داريد كه متن يك ديتا بيس را به يونيكد تبديل كند
    برنامه اي MDB Convertor اين امكان را به شما مي دهد و من در جستجوي سايت www.padidavaran.tk
    از آناستفاده كردم
    بسيار برنامه ي مفيدي است آنرا از http://www.greatempire.tk دانلود كنيد
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون