• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرید ps2 یا xbox

ali555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه نفر به من این 2 پیشنهادو داد کدوم بهتره البته اگه بتونم با قیمت پایینتر بگیرم

يك عدد PS2 با 100 تا بازي و 2 دسته اصلي و 2 تا رم 8 و 16 حدود 40000تومان لوازم اضافي فروش 180000 تومان

يك عدد XBOX با 120 تا بازي و 2 دسته اصلي و حدود 70000تومان لوازم اضافي ,و تبديل شده براي پخش Mp3 .Audio cd Film DVD .film VCD و ريختن بازي وmp3 .fiml dvd و اجراي روي هارد آن آموزش طريقه Link با PC و آموزشهاي ديگر فروش 200000 تومان .

میتونم هر دو تا رو خیلی ارزونتر بگیرم به نظر شما xbox بهتر نیست؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان یه نفر به من این 2 پیشنهادو داد کدوم بهتره البته اگه بتونم با قیمت پایینتر بگیرم

يك عدد PS2 با 100 تا بازي و 2 دسته اصلي و 2 تا رم 8 و 16 حدود 40000تومان لوازم اضافي فروش 180000 تومان

يك عدد XBOX با 120 تا بازي و 2 دسته اصلي و حدود 70000تومان لوازم اضافي ,و تبديل شده براي پخش Mp3 .Audio cd Film DVD .film VCD و ريختن بازي وmp3 .fiml dvd و اجراي روي هارد آن آموزش طريقه Link با PC و آموزشهاي ديگر فروش 200000 تومان .

میتونم هر دو تا رو خیلی ارزونتر بگیرم به نظر شما xbox بهتر نیست؟

خوب جفت قيمت ها نمیشه گفت آرمانی هست // کلی در نظر بگيری گرافيک Xbox واقعا چشمگير تر هست // اگر Xbox رو تهيه کنی نبايد روی بازيهای بعد از این حساب کنيد // البته Ps2 هم در حال مرگ نهايی هست در نتيجه روی اون هم نمیشه مانور آنچنانی داد // اگر بتونی يه 2 سالی خودت رو با 120 عنوان Xbox سرگرم کنی گزينه مناسبی هست // البته قيمت که يکمی بالا 'ست // فقط این 70.000 لوازم اضافی شامل چه مواردی هست // يکی از دسته هارو اگر قيمت مناسب بدين من میخوام :د // يه مبلغی [ نزديک 40.000 ] تخفيف برای Ps2 بگيری مناسب میشه :د

ali555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره xbox بهتره؟
چقدر بگیرم خوبه؟

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
Ps2 بگیر اگه عشق بازی داری کاراییش هم تغریبا به XBOX می رسه
بازی های PS2 ارزون و راحت گیر می آد ولی اگه گرافیک بالا می خوای ONLY XBOX

ali555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه شما به جای من بودی هیچکدومو نداشتی کدومو می گرفتی؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اصلا شک نکن XBOX بهتره.
اصلا کلاس و گرافیکش قابل مقایسه نیست.
قیمت گیمهاش هم دیگه یواش یواش پایین خواهد آمد. بازی جدید هم البته به تعداد کم براش میاد. ولی بازی های جدید در این شرایط معمولا خیلی ضعیفند.
مزیت بزرگ دیگه اینه که DVD و VCD هم پخش می کنه.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
قطعاً تو خريد ps2 نبايد شک کنی !!
درسته که xbox از لهاظ سخت افزاری تقريباً 2 برابر ps2 ولی بازيهای ps2 خيلی زيادتر از xbox
مايکروسافت گفته ديگه واسه xbox بازی نمیده بيرون يعنی آخرين تاريخ اعلام شده مايکروسافت
برای بازيهای xbox اواخر 2006 بود...
ولی ps2 به دليل فروش بسيار بالا ( حدود 115 مليون کنسول که رکورد فروش کنسول رو تو تاريخ بازيهای کامپيوتری شکست) سونی حالا حالاها
قصد قطع بازی برای ps2 رو نخواهد داشت !!
ولی خوب اگه xbox هم نگيری بايد قيد بازی halo 2 , forza , ninja gaiden , و يکی 2 تای
ديگه که از بهترين بازيهای انحصاری xbox هست رو بزنی !!
ولی نتيجه گيری کلی اين هست که شما در حال حاضر اگه قصد خريد يکی از اين 2 کنسول
رو داشته باشی ps2 بهترين گزينست !!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بابا این بنده خدا رو گیج نکنید!
بالاخره این تو چی باید شک نکنه؟!
em08.gif

ببین معایب و محاسن هر دو تا دستگاه رو شنیدی. حالا خودت تصمیم بگیر.
چیزهایی که بنیامین گفت درسته. هر چند من اعتقاد دارم گیم هایی که از الآن به بعد برای PS2 میان از گیم های گذشته آن خیلی کلاس پایین ترند چون هیچ شرکت گیم سازی دیگه روی گیم های XBOX-PS2 سرمایه گذاری نمی کنه و احتمالا گیم هایی که براش میاد چیزی تو مایه های همین گیم های 5-4 سال اخیر PS1 است. اتفاقا دقیقا هم یادمه وقتی PS2 تازه اومده بود چقدر از موفق بودن PS1 و این که چه فروش وحشتناکی داشته و این دستگاه رو نباید دور انداخت صحبت می شد. کلا به نظر من روی گیم های آینده حساب نکن این دو دستگاه به درد گیم های 2006-2002 می خورند.
یه چیز دیگه این که گیم های زیادی بین این دو دستگاه مشترک هستند و کیفیت گرافیک چنین گیم هایی در PS2 و XBOX اکثرا در حد غیرقابل مقایسه هستند و PS2 آنها را خیلی پایین تر اجرا میکند.
پس بیایید روی هیچ کنسولی تعصب نداشته باشیم.
حالا دیگه تصمیم با خودته علی جان.

ali555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر
اسم من علی نیست.
شما با هر دو دستگاه بازی کردین؟
آیا تنوع بازی در xbox اینقدر هست که تا عید با بهتریناش سرگرم باشم؟
اگه میشه اسم 10 تا از بهترین بازیهاشو اینجا بزار

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من با توجه به استفاده ' ام از 2 کنسول میگم
298.gif
// لذت Ps2 يک چيز ديگه هست و گرافيک Xbox يک چيزه ديگه // اگر منظورت سرگرمی تا عيد ديگه با 120 عنوان هست بستگی به خودت داره // فقط يک عنوان " Ninja Gaiden " به تنهایی در لولهای مختلف میتونه تا عيد مشغول'ت کنه
hippie7.gif
// عملا ديگه روی Ps2 هم برای عناوين آينده نميشه آنچنان دل بست // در نتيجه 120 عنوان Xbox شايد دلگرم کننده باشه
121fs725372.gif

لذت بازيهايی مثل We / Pes ها [ هرچند 8'ش رسمی و 9 'ش کمپ شده هم روی Xbox هست ] رو روی Xbox نمیتونی داشته باشی ، تنوع آنچنانی هم نمیتونی داشته باشی
1304.gif
// ولی عناوين واقعا برتری از جديدترها
مثل :

Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
Hitman: Blood Money
Call of Duty 3
Dreamfall: The Longest Journey
Need for Speed Carbon

رو میتونی داشته باشی ، يا از عناوين بينظير قبلی :

Halo: Combat Evolved
Halo 2
Doom 3
Ninja Gaiden Black
Grand Theft Auto: San Andreas
Unreal Championship
Abes Exodus Oddworld : Munch's Oddysse
Fable
Chronicles Of Riddick
Burnout 3: Takedown

واقعا تصور حتی يکی از این عناوين بر روی Ps2 غير ممکن هست
263cylj.gif
// ولی بايد ديد تا چه مدت میتونی خودت رو سرگرم نگه داره // خود من با اینها زندگی کردم ولی عملا تموم شده هستند و Xbox زير کمد داره کيلو کيلو خاک میخوره [ Ps2 البته از زير آوار اومد بيرون برای GOW 2 ]
128fs395770.gif

واقعا خيلی از این بازيها روی Xbox میتونی داشته باشی هم گرافيک چشميگيری دارند و هم سرگرم کننده هستن و میشه گفت هر کدوم در مقابل 10 ها عنوان Ps2 هستندن
4chsmu1.gif

اگر'م کلا این 200.000 رو نگه داری تا تابستون و مبلغی بهش اضافه کنی و X360 | Core تهيه کنی که برتر از هر 2 میتونه باشه
3120.gif

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
اصلا ول كن XBOX رو قيمتشو بگو من شايد بخرم (عمرا )

ali555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
yani ninja gaiden inghadr bazish tolanie?
gheymate core ta tabeston cheghadr mishe?

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اگر'م کلا این 200.000 رو نگه داری تا تابستون و مبلغی بهش اضافه کنی و X360 | Core تهيه کنی که برتر از هر 2 میتونه باشه
3120.gif

شدیدا تایید میشه!
Core های جدید مونتاژ چین الآن قیمتش خیلی خوبه و حدود 300 و اندی است و بهتر هم میشه.
10 تا گیم عالی رو هم که علی رضا انتخاب کرده 100% مشابه لیستی بود که من بهت می دادم. (البته شاید من Doom 3 رو برای نسخه بهترش یعنی PC می گذاشتم).
در ضمن علی رضا اون XBOX یا PS2 که گفتی داره خاک می خوره را نمی خوای به قیمت رفاقتی بفروشیش؟
adore.gif

به بچه خواهرم قول دادم اگه معدلش خوب شه تا تابستون براش یکی بخرم آخه پدر و مادرش از این حالا بهش نمی دهند. اگه خواستی یه پی امی چیزی بزن که نگن فعالیت تجاری تو جای غیر بازارچه بوده.

imt.Amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه Xbox گرفتم با 250 گیگ هارد و دادم چیپ گذاشتن روش. بعدم پرش کردم از بازی. فکر کنم اگر آدم هر روز هم بازی کنه یه چند سالی طول بکشه تا تمومشون کنه. این قضیه هارد دیسک خیلی خوبه که پی اس 2 نداره. ولی مدتهاست که بازی جدید برای Xbox نیومده و دیگه هم نمیاد ولی برای پی اس 2 هنوز بازی میسازن.
یه سری بازی هست به نام Party games که چهار نفری میشه بازی کرد و خیلی جالبن که توی پی اس 2 بهتره. بازیهای شاد که بچه های کوچیک هم بتونن بازی کنن برای پی اس 2 هم تعدادشون زیاد تره. بازیهای Xbox کمی جدی تر هستن.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نظر من بايد ببينيد به چه سبكي بيشتر بيشتر علاقه مند هستيد.بازيهاي خوب xbox اكثرا اكشنهاي شوتر يا اكشن ادونچرهاي تفنگي هستند به اضافه سه چهارتا بازي roleplaying مشترك با pc مثل fable يا kotor1,2 و چندتا بازي رانندگي و ورزشي.
اما در ps2 علاوه بر اكشنهاي شوتر مشترك باXbox و pc بازيهاي خاص خود ps2 مثل socom يا metal gear هم وجود دارند.
بازيهاي اكشن ادونچري هستند كه بيشتر در اونها با شمشير و جادو يا حل معما سر وكار داريد و همينطور بازيهاي سبك ادونچر كه فقط در اونها به حل معما ميپردازيد مثل silent hill يا shadow of destiny
يا بازيهاي اكشن پلت فرمر كه خشونت كمتري در اونها وجود داره و سبك گرافيكش رنگينتر وشادتر از بازيهاي اكشن معمولي هست كه علاوه بر بچه ها براي بزرگسالان هم ميتونه جذاب باشه.مثل ratchet and clanck يا viewtiful joe .همينطور بهترين بازيهاي سبك fighting مثل tekken يا virtua fighter .بازيهاي role playing ژاپني كه معروفترينشون final fantasy هست.
در بازيهاي سبك اكشن ادونچر
god of war 1,2 -jack 2,3 -okami-resident evil 4-dark cloud 2-bully-devil may cry-shadow of collossus
از معروفترين بازيهاي ps2 هستند كه يا اختصاصي هستند و يا براي xbox ساخته نشده اند.
در مجموع تعداد بازيهاي خوب ps2 و تنوع انها از Xbox بيشتر هست.ولي اگر به سبك اكشن شوتر علاقه بيشتري داريد و برتري xbox در گرافيك هم براي شما مهم هست xbox ميتونه براي شما مناسبتر باشه.البته اختلاف گرافيكي اين دو كنسول انقدر چشمگير نيست كه فقط بخاطر اين مساله بخواهيمxbox رو به ps2 ترجيح بديم.استقبال بيشتر از ps2 در كل دنيا هم اين مساله رو تائيد ميكنه.
ولي من خودم اگر جاي شما بودم قطعا ps2 رو انتخاب ميكردم.به دليل تنوع سبكها و جذابتر بودن بازيها(البته از نظر خودم.)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
yani ninja gaiden inghadr bazish tolanie?
gheymate core ta tabeston cheghadr mishe?

مدت بازی'ش که نرمال هست تقريبا // منظور'م مودهای مختلف بود [ حالا يک مثالی زديم :د ]

در ضمن علی رضا اون XBOX یا PS2 که گفتی داره خاک می خوره را نمی خوای به قیمت رفاقتی بفروشیش؟
به بچه خواهرم قول دادم اگه معدلش خوب شه تا تابستون براش یکی بخرم آخه پدر و مادرش از این حالا بهش نمی دهند. اگه خواستی یه پی امی چیزی بزن که نگن فعالیت تجاری تو جای غیر بازارچه بوده.

فروش
4fvgdaq_th.gif
// من هيچ کنسولی 'م رو نفروختم و نمیفروشم [ PSP البته جدا بود قضيه 'ش ، بذار به حساب دستی ]
298.gif

پ.ن = نمیدون'م چرا احساس میکنم طرفداری بيش از حد از Xbox شد // اخه اینجا [ چند هفته پيش ] طرف Ps2 رو گرفتم
flirtysmile4.gif

ali555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی واقعا بازیهای طذخط بیشتر سبک اکشن شوتر هستند؟
من از بازیهای role مثل gow2 یا ninja gaiden خوشم میاد لینا تو xbox کم پیدا میشه؟
راستی برای x360 هم در آینده بیشتر بازیها به صورت شوتر اول شخص خواهد بود؟یا تنوع بازیهای مانند ps2 هم در x360 بوجود می اد؟من اصلا به اکشن شوتر اول شخص علاقه ندارم شما باز هم x360 را پیشنهاد می کنید؟

ali555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Ninja Gaiden فقط برای Xbox هست

می دونم.سوالم اینه که کلا اینگونه بازیها در xbox واقعا کم پیدا میشه؟
و اینکه آیا در آینده بازیهایی که برای x360 می آد مثل xbox اکثرا از نوع first person shooter هستند؟
یعنی اگه من به این سبک بازیها علاقه نداشته باشم دنبال x360 نرم بهتره م همون ps2 رو بگیرم؟

بالا