• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال | در مورد داپلیکیتور

tactman

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت کلیه دوستان و مدیران فروم

من یه دستگاه داپلیکیتور آکارد مدل ars-2050s دارم که 11 رایتر سونی مدل dru-870s (ساتا) داره . چند ماهی خوب بود و مشکلی نداشت اما الان مدتی موقع رایت چراغ تعدادی یا یکی از رایتر قطع می شه و اون دی وی دی می سوزه ، البته همیشه اینطوری نیست بعضی مواقع و 4،8،7 سوختگی داره . فایروال دستگاه آپدیت کردم و از دی وی دی خام مختلف استفاده کردم اما باز مشکل حل نشد . ممنون می شم راهنمایی کنید ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فريم وير درايو ها هم اپ ديت كن

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
احتمالا مشکل برق داره .. برق کم میاره ... احتمالا پاور Duplicator اتون داره خراب میشه :(

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خب باید یکی یکی قطعات مختلف رو تست کنی تا بفهمی مشکل از کجاس. آیا مشکل از رایتر هست؟ یا بورد مشکل داره؟ یا دی وی دی رام مشکل داره؟ همه رو یکی یکی به صورت مجزا تست کن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
دوستان درست میگن
11 تا خیلی زیاده و احتمالا پاور شما کشش نداره و یک احتمال ضعیف هم میتونه از کابلش هم باشه
شما 4-5 تا از رایتر های سالم رو دربیارید و امتحان کنید مجدد ببینید این رایتر هایی که گفتید مجدد همین مشکل رو دارن یا نه

m.abdoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید.. بی زحمت شعار ندین اگه چیزی بلدین لینک بدین.. منم همین مشکلو دارم منتهای رایترهام سامسونگه و چند تا میزنه بعد میسوزونه.. از این لینک پائین کلیه آپدیتهای فایروال رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم کار نکرد واپدیت نشد.. دوستان عزیز برای آپدیت فایروال وفریم ویر .. لینک دانلود بذارید با توضیحاتشون ممنون میشم..
https://www.acard.com/english/fc010...waretype=FIRMWARE&ostype=PC&prodno=ARS-2056S#

بالا