• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سرویس پرداخت درون برنامه بازار اندروید

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام
دوستان ما برای اپی که به بازار ارسال کردیم با توجه به نوع اپ که امکان ارسال اگهی ویژه دارد مسئولین بازار در اقدامی که بواسطه بدون رقیب بودنشون و زورگویانه اعلام کردند رد صورتی مجوز انتشار اپ در بازار داده میشه که امکان پرداخت ها در اپ توسط سرویس پرداخت درون برنامه خود بازار باشد .
بماند که ما باید مجددا هزینه تنظیم اپ برای پرداخت بازار رو به برنامه نویس بدیم ...
خواستم از دوستانیکه اپ دارند و از این سرویس بازار استفاده می کنند بدونم . شرایط حساب ها و پرداختی هیا بازار چه طوری هست و چه قدر کامزد هم کسر می کنند ؟ پرداختی ها به موقع هست یا خیر و اذیت می کنند ؟!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
تمام برنامه های بازار باید درون پرداختی باشند
دلیلش نوع محتوای شما نیست

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
این قانون کلی بازار هست که تمام برنامه هایی که قرار میگیره تو بازار باید روش پرداخت درون برنامه ای خود بازار رو داشته باشند و به نوعی میشه گفت یکپارچه سازی برنامه ها و نوع پرداخت هست. فکر نکنم ربطی به موضوع برنامه ی شما داشته باشه

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تمام برنامه های بازار باید درون پرداختی باشند
دلیلش نوع محتوای شما نیست

این قانون کلی بازار هست که تمام برنامه هایی که قرار میگیره تو بازار باید روش پرداخت درون برنامه ای خود بازار رو داشته باشند و به نوعی میشه گفت یکپارچه سازی برنامه ها و نوع پرداخت هست. فکر نکنم ربطی به موضوع برنامه ی شما داشته باشه

ممنون. نه چندین اپ هم مثل دیجی کالا و ... وارد لینک پرداخت خودشون میشه . بماند این مهم نیست . سوال من اینه کارمزد های خود بازار و نحوه تسویه حسابش چگونه است ؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
ممنون. نه چندین اپ هم مثل دیجی کالا و ... وارد لینک پرداخت خودشون میشه . بماند این مهم نیست . سوال من اینه کارمزد های خود بازار و نحوه تسویه حسابش چگونه است ؟
قبلا که 30 درصد بود.
ماهی یک بار پرداخت.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
40 درصد مجموع درآمد شما اگر تغییر نکرده باشه (بالاتر بره البته نه پائینتر)
حالا دوست من درد برنامه نویس های بی نوا رو درک می کنید نمیگه اگه شکست خوردی من 40 درصد ضررتو میدما میگه موفق شدی 40 درصد مال منه هلو برو تو گلو

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
40 درصد مجموع درآمد شما اگر تغییر نکرده باشه (بالاتر بره البته نه پائینتر)
حالا دوست من درد برنامه نویس های بی نوا رو درک می کنید نمیگه اگه شکست خوردی من 40 درصد ضررتو میدما میگه موفق شدی 40 درصد مال منه هلو برو تو گلو
ما که خودمون تو تیم شما هستیم !!! یعنی واقعا 40 درصد از درامدم رو باید بدم به بازار !!! تازه اگر درامدی ایجاد شود !!!
من ایده خودم این هست همین ورژه فعلی اپ رو بذارم در گوگل پلی و یه ورژن هم برای بازار تعریف کنم که فقط اسم اپمون در بازار باشه . اما ورژن اصلی که درگاه پرداخت خودمون هست رو در سایت می ذاریم یا لینک گوگل پلی رو .. این طوری میشه زوم کنیم روی تبلغیات اپمون در گوگل پلی . منتهی نمی دونم گوگل پلی اپ گذاشتن یعنی اپی که نیاز به پرداخت دارد چگونه است ؟!

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
ما که خودمون تو تیم شما هستیم !!! یعنی واقعا 40 درصد از درامدم رو باید بدم به بازار !!! تازه اگر درامدی ایجاد شود !!!
من ایده خودم این هست همین ورژه فعلی اپ رو بذارم در گوگل پلی و یه ورژن هم برای بازار تعریف کنم که فقط اسم اپمون در بازار باشه . اما ورژن اصلی که درگاه پرداخت خودمون هست رو در سایت می ذاریم یا لینک گوگل پلی رو .. این طوری میشه زوم کنیم روی تبلغیات اپمون در گوگل پلی . منتهی نمی دونم گوگل پلی اپ گذاشتن یعنی اپی که نیاز به پرداخت دارد چگونه است ؟!
گوگل پلی هم 30-40 درصد پورسانت می گیره.
فرقش اینه که گوگل دولوپر اندروید است و اندروید رو مجانی ارائه می ده و از این طرف جبران می کنه هزینه ها توسعه اندروید رو...
این بازار فقط داره نون تحریم رو می خوره و راحت 30-40 درصد می گیره!

داداش اینا درآمد اصلیشون از همین پرداخت درون برنامه ای است.
چطور انتظار داری این امکان رو به صورت مستقل به شما بدن!

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
گوگل پلی هم 40 درصد پورسانت می گیره.
فرقش اینه که گوگل دولوپر اندروید است و اندروید رو مجانی ارائه می ده و از این طرف جبران می کنه هزینه ها توسعه اندروید رو...
این بازار فقط داره نون تحریم رو می خوره و راحت 30-40 درصد می گیره!

داداش اینا درآمد اصلیشون از همین پرداخت درون برنامه ای است.
چطور انتظار داری این امکان رو به صورت مستقل به شما بدن!
مگه میشه گوگل پلی چه طوری می خواد بگیره ؟ الان دیوار رو از گوگل پلی نصب کردم هنگام پرداخت وجه اگهی ویژه باید بریم صفحه پرداخت کافه بازار . یا خیلی اپ های ایرانی دیگه میرن صفحه پرداخت شاپرک و درگاه های پرداخت ایرانی ؟ اینا دارن به گوگل پورسانت میدن ؟ ما اپمون پرداختش برای کالا نیست یعنی اپ رایگام است اگهی هایی که داخل اپ ارسال میشه هم رایگان و یک پلن هم پولی می شود ... که پرداختی ما برای اگهی ویژه کردن هست ؟ حالا برای بازار باید وصل بشیم به درگاه بازار برای گوگل که نمیشه وصل شد به درگاه گوگل ؟ شما سایتی می شناسید بشه اپ رو در پلی ثبت کنیم ؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
مگه میشه گوگل پلی چه طوری می خواد بگیره ؟ الان دیوار رو از گوگل پلی نصب کردم هنگام پرداخت وجه اگهی ویژه باید بریم صفحه پرداخت کافه بازار . یا خیلی اپ های ایرانی دیگه میرن صفحه پرداخت شاپرک و درگاه های پرداخت ایرانی ؟ اینا دارن به گوگل پورسانت میدن ؟ ما اپمون پرداختش برای کالا نیست یعنی اپ رایگام است اگهی هایی که داخل اپ ارسال میشه هم رایگان و یک پلن هم پولی می شود ... که پرداختی ما برای اگهی ویژه کردن هست ؟ حالا برای بازار باید وصل بشیم به درگاه بازار برای گوگل که نمیشه وصل شد به درگاه گوگل ؟ شما سایتی می شناسید بشه اپ رو در پلی ثبت کنیم ؟
داداش من از گوگل پلی اپ فارسی نصب نکردم...
در مورد این مواردی که گفتی هم اطلاعات ندارم باید از دوستان که در این مورد تخصص دارن بپرسید.
ولی تا اون جایی که می دونم گوگل پلی همین 30-40 درصده...

Last edited:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببینید گوگل پلی گذاشتن برنامه پولی تنها یک راه داره اونم این هست که اونور باشی یعنی تنها با چند کشور درست و درمون فقط روابط مالی داره و بانکشون رو قبول داره اما می تونید برنامه رایگان بزارید و خب شما که می فرمائید پرداخت درون برنامه رو وصل می کنید به بانک پس برنامه رو رایگان اونجا منتشر کنید به این بحث پرداخت گیر نمیدن یعنی نمیگن حتما باید از طریق گوگل پرداخت بشه در مورد ساخت حساب در گوگل هم دقت کنید از آی پی ایران بهره نبرید نیاز به یه ویزا کارت هم دارید برای پرداخت هزینه عضویت اولیه که فکر کنم 25 دلار هست بعد از اون می تونید برنامه های رایگان خودتون رو منتشر کنید

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ببینید گوگل پلی گذاشتن برنامه پولی تنها یک راه داره اونم این هست که اونور باشی یعنی تنها با چند کشور درست و درمون فقط روابط مالی داره و بانکشون رو قبول داره اما می تونید برنامه رایگان بزارید و خب شما که می فرمائید پرداخت درون برنامه رو وصل می کنید به بانک پس برنامه رو رایگان اونجا منتشر کنید به این بحث پرداخت گیر نمیدن یعنی نمیگن حتما باید از طریق گوگل پرداخت بشه در مورد ساخت حساب در گوگل هم دقت کنید از آی پی ایران بهره نبرید نیاز به یه ویزا کارت هم دارید برای پرداخت هزینه عضویت اولیه که فکر کنم 25 دلار هست بعد از اون می تونید برنامه های رایگان خودتون رو منتشر کنید
سلام مجدد ، بله منم منظورم همین بود . یعنی برنامه رو به صورت رایگان منتشر کنیم پرداختش وصل بشه به درگاه پرداخت خودمون مشکلی یپش نمیاد دیگه ؟! چون الان حساب کنیم مکانیزم دیوار هم از گوگل پلی این طوری هست . تو لیست برنامه های رایگان است و برای ویژه کرده اگهی وصل میشه به درگاه پرداختش که همون کافه بازار است .
حساب گوگل رو یا خودم اینجا می سازم با وی پی اس و از پیمنت پرداخت می کنم یا شادی هم دوستم از المان بزنه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
الان همه مارکت ها مثل مایکت و بازار و ایران اچس بین 35 65 تا 40 و 60 هستن

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
الان همه مارکت ها مثل مایکت و بازار و ایران اچس بین 35 65 تا 40 و 60 هستن
خوب من از خیر بازار و مایکت گذشتم چون انحصار طلبی و زورگویانه است . اپ رو فقط در گوگل پلی منتشر می کنیم و سایت خودمون . برای اگهی 3 هزار تومانی نمی ارزد در بازار ثبت نام کرد . خود بازار عملا میگه رو قیمت پلن هاتون سهم 30 درصد بازار و مالیات رو محاسبه کنید که کاربر بده این طوری به قیمت خودتون می رسید !!!
در بازار و مایکت هم ورژن بدون ارسال اگهی فوری اپ رو قرار می دیم و به کاربران پوش نوتیفیکیشن می فرستیم برای ثبت اگهی ویژه از سایت یا نسخه ای که در سایت هست برای دانلود استفاده کنند !!!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کارمزدهای بازار مسخره است و فقط به درد اپ های سرگرمی و یه قول دو قول میخوره که هر مقدار فروشی داشته باشن براشون فرقی نداره. به درد یک ایده ناب که لازمه ش انتقال وجه یا کارمزد پایین باشه نمیخوره. البته برای بعضی از ما بهترون مثل دیجی کالا این چیزا مسئله ای نیست! نون تحریم به نرخ روز خور! ضمنا دیوار برای خود شرکت موئسس بازار هست و درواقع کارمزدی نمی پردازه و رقیبی هم اجازه نمیده داشته باشه. حتی رقیب اصلیش شیپور هم مجبوره رایگان بده چون اگر بخواد از پرداخت درون برنامه ای استفاده کنه به دیوار کمک کرده!

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
کارمزدهای بازار مسخره است و فقط به درد اپ های سرگرمی و یه قول دو قول میخوره که هر مقدار فروشی داشته باشن براشون فرقی نداره. به درد یک ایده ناب که لازمه ش انتقال وجه یا کارمزد پایین باشه نمیخوره. البته برای بعضی از ما بهترون مثل دیجی کالا این چیزا مسئله ای نیست! نون تحریم به نرخ روز خور! ضمنا دیوار برای خود شرکت موئسس بازار هست و درواقع کارمزدی نمی پردازه و رقیبی هم اجازه نمیده داشته باشه. حتی رقیب اصلیش شیپور هم مجبوره رایگان بده چون اگر بخواد از پرداخت درون برنامه ای استفاده کنه به دیوار کمک کرده!
دقیقا وقتی متوجه شدم دیوار هم داره از پرداخت درون برنامه استفاده می کنه شک کردم که چرا مثل دیجی کالا با پارتی بازی رو درگاه خودش نیست فهمیدم ادرس پستی بازار با دیوار یکی هست و این باعث شد تصمیم بگیرم بی خیال بازار بشم . در حد خودم و برای خودم جلوی زورگویی وامیستم . یه دست صدا نداره ولی حداقل خودم رو گول نمی زنم و باج نمیدم تا اینده ببینیم چی میشه .

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
»ن یه حساب کردم درآمد اپ هامو توی بازار الان دیدم 73 تومن تا الان در آورده
تا الان انقدر گرفتم ۳۶۸٬۶۲۶ ریال انقدرم مونده ۳۶۸٬۶۲۶ ریال
به درد نمیخوره مگر فروش بالا باشه وگرنه بازار بیشتر داره سود میکنه

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
»ن یه حساب کردم درآمد اپ هامو توی بازار الان دیدم 73 تومن تا الان در آورده
تا الان انقدر گرفتم ۳۶۸٬۶۲۶ ریال انقدرم مونده ۳۶۸٬۶۲۶ ریال
به درد نمیخوره مگر فروش بالا باشه وگرنه بازار بیشتر داره سود میکنه
بله دیگه انحصاری است . 40 تومن اولش می گیرن و 30 درصد هم از هر تراکنش یعنی مملکت بی صاحاب است و بس !!! این ارقام حتی برای اپ های سرگرمی و بازی هم به صرفه نیست .
خوشبختانه مسئولان در همه زمینه ها حداقل سواد رو داشته باشند در زمینه ای تی به شدت بی سواد هستند و فقط بلدند دستور فیل تر و بستن و مسدود کردن بدن .

بالا