• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد سیستم پرداخت بانک سامان

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
خوبید/
در مورد سیستم پرداخت بانک سامان یه سوال دارم!!
میخوام بدونم که اینا ریز حسابها رو برای دارایی میفرستند یا نه؟
یعنی سر سال مالی داریایی میاد برای این خریدها هم مالیات میبره؟!
ممنون

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
اول اینکه بانک های پارسیان یا سامان اگر مجوز و شرکت ثبت شده نداشته باشی بهت سرویس ارائه نمیدن تا جایی که میدونم.
چون با بانک پارسیان کار میکنیم بالطبع اطلاعاتم در مورد پارسیان هست و به احتمال 90% شرایطش با سامان یکی هستش/
شرکت ثبت شده هم تا 3 سال از مالیات معاف هستن یعنی برای 3 سال اولشون.
ضمنا بانک پارسیان کارش اینطوریه که میتونی برای هر حسابی درخواست بدی که پولتو اونجا بریزن(میتونه یه حساب شخصی باشه) با توجه به اینکه شما در ایران زندگی میکنید برای حساب شخصی مالیاتی محاسبه نمیشه.
در مورد پرداخت هزینه ها هم ظاهرا فرضا اگر فروشی داشتید با توجه به کسر کارمزد که بسته به نوع فعالیتتون از 3 الی 5% هست بانک پارسیان اون پول رو اگر در خود بانک پارسیان حساب دارید تا ظرف 48 الی 2 ساعت به حسابتون میریزه و اگر در بانکی غیر از پارسیان حساب دارید او رو تا 7 روز بعد از تراکنشتون به حسابتون واریز میکنه.
اگر اشکال جمله بندی داره به بزرگی خودتون ندیده بگیرید ک یه یزره عجله دارم...

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
ممنون
شرکت ثبت شده هست!!
الان مشکلم با پرداخت آنلاینه!!
من یه حساب سامان به نام شرکت باز میکنم و پرداختهای آنلاینم به اون حساب میره!!
خب؟
سر سال مالی سامان بدون اجازه من اینو میفرسته برای دارایی و اون هم بر اساس این درآمد من برام مالیات مینویسه!!
درسته؟

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اول اینکه بانک های پارسیان یا سامان اگر مجوز و شرکت ثبت شده نداشته باشی بهت سرویس ارائه نمیدن تا جایی که میدونم.
چون با بانک پارسیان کار میکنیم بالطبع اطلاعاتم در مورد پارسیان هست و به احتمال 90% شرایطش با سامان یکی هستش/
شرکت ثبت شده هم تا 3 سال از مالیات معاف هستن یعنی برای 3 سال اولشون.
ضمنا بانک پارسیان کارش اینطوریه که میتونی برای هر حسابی درخواست بدی که پولتو اونجا بریزن(میتونه یه حساب شخصی باشه) با توجه به اینکه شما در ایران زندگی میکنید برای حساب شخصی مالیاتی محاسبه نمیشه.
در مورد پرداخت هزینه ها هم ظاهرا فرضا اگر فروشی داشتید با توجه به کسر کارمزد که بسته به نوع فعالیتتون از 3 الی 5% هست بانک پارسیان اون پول رو اگر در خود بانک پارسیان حساب دارید تا ظرف 48 الی 2 ساعت به حسابتون میریزه و اگر در بانکی غیر از پارسیان حساب دارید او رو تا 7 روز بعد از تراکنشتون به حسابتون واریز میکنه.
اگر اشکال جمله بندی داره به بزرگی خودتون ندیده بگیرید ک یه یزره عجله دارم...
تا جایی که بنده در مورد بانک پارسیان اطلاع دارم و با آقای کمارجی صحبت کردم، طرف قرار داد شخص حقیقی هم میتواند باشد!

Ali_Nazari

Registered User
لایک‌ها
0
این کد php که آقای کمارجی به من داده کار نمیکنه چیکار کنم. این خطا رو میده :

کد:
ERROR = soap:Client: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to read request. ---> System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (1, 392). ---> System.FormatException: Input string was not in a correct format. at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info) at System.Xml.XmlConvert.ToInt32(String s) at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReader1.Read2_PinPaymentRequest() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.PinPaymentRequestSerializer.Deserialize(XmlSerializationReader reader) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader) at System.Web.Services.Protocols.SoapServerProtocol.ReadParameters() --- End of inner exception stack trace --- at System.Web.Services.Protocols.SoapServerProtocol.ReadParameters() at System.Web.Services.Protocols.WebServiceHandler.Invoke() at System.Web.Services.Protocols.WebServiceHandler.CoreProcessRequest()

Couldn't get proper authority key from Parsian

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
مشکل در کدنویسی شماست
اگه خواستی پروژه ای برات میتونم انجام بدم

Ali_Nazari

Registered User
لایک‌ها
0
مشکلش رو زنگ زدم از پارسیان پرسیدم. میگن که بخاطر اینه که نگارش php شما با soap مچ نیست. الان من چک کردم. نگارش من PHP Version 5.2.6 May 26 2008 هست ولی فک کنم اون فایل nusoap که از sourceforge گرفتم مال 2007 هست. یعنی چه خاکی توی سرم کنم بنظر شماها ؟

Ali_Nazari

Registered User
لایک‌ها
0
یه با سواد اینجا پیدا نمیشه که من بهش پول بدم. بیاد این مشکل و حل کنه ؟!!!
من پروژه نمیخوام کسی بزنه برام. فقط میخوام این مشکلو حل کنه. هزینشم میدم ....

visaonline24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز

بانک سامان و یا بانکهایی که درگاه میدن چه از طریق حقیقی و چه حقوقی این اختیارات را که بخوان صورت حساب مالیاتی بدن و یا بخوان برای سازمان مالیات کشوری بفرستن ندارن ...
چوا هنوز صنفی تحت عنوان فروشگاه اینترنتی در اداره اصناف ثبت نشده است .

بالا