• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد فروش آنلاين

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي بنده ميخوام يه فروشگاه اينترنتي راه بندازم هيچ تجربه اي در اين مورد ندارم ميخواستم فروش هام آنلاين باشه يعني هر كس رو سايت چيزي خريد همون جا پرداخت كنه بايد تو چه بانكي

حساب باز كنم و اين حساب به چه صورت هست و چه جوري كار ميكنه لينك هاي محصولاتم رو بايد بهش بدم كلا حساب به چه صورت ميباشد خوشحال ميشم تجربياتتون در زمينه تجارت آنلاين در اختيار بردار كوچكترتون بزارين با

تشكر

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان سامانه بانك ملت رو ديدم مداركي كه ميخواد چي هست ؟ زده اساسنامه شركت يعني براي يه فروشگاه كوچيك بايد شركت ثبت كنم ؟ يا نه چه جوري ميشه بي دردسر فروش آنلاين داشت بهترين سامانه ماله كدوم بانك هست با تشكر اينم لينكش هست
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان من ميخوام وي***** پي**** ان بفروشم به نظرتون امكان پذير هست اخه ديدم چند سايت آنلاين اين كارو انجام ميدن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
یه سرچ بزن در همین پی تی من فرم قرارداد و شرایط اتچ کردم
دوستان سامانه بانك ملت رو ديدم مداركي كه ميخواد چي هست ؟ زده اساسنامه شركت يعني براي يه فروشگاه كوچيك بايد شركت ثبت كنم ؟ يا نه چه جوري ميشه بي دردسر فروش آنلاين داشت بهترين سامانه ماله كدوم بانك هست با تشكر اينم لينكش هست
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک

بالا