• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ماشين هاي در رهن سايپا

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215

با سلام من يك پرايد از سياپا برداشتم البته از اين شرايطي هاش كه دو ساله هستميخوام ببينم سندش در رهن سايپا هست ميشه بفروشمش البته ميدونم قانوني نيست اما ميخوام ببين راهي نيست يا مثلا سايپا ميتونه چك هارا از من پس بدهد و چك هاي نفر بعدي را بگيره يا نميدونممثلا اگر توافقي بخوام چطوري ميشه فروختيا اصلا اينطوري كسي ميخره ماشينو يا نه تا ته دو سال مونده دو دست خودم

hoy-yaroo

Registered User
لایک‌ها
10
تا با سایپا تسویه حساب نکنی نمیتونی بفروشیش
تا سال 85 سایپا وقتی قسطی ماشینو میداد همون موقع هم سند رو به نام میزدن اما از اون به بعد دیدن ملت میان از سایپا قسطی میخرن میبرن نقد میفروشن پول گیرشون میاد شده بود یه تجارت اینطوری کردن و سند در رهن سایپا شد
یه جور میشه
توافقی بفروشی که طرف آشنات باشه پولو بده ولی سند نزنه با قلنامه و تعهد و این چیز میزا ( محکم کاری ) شما بعده اینکه قسط هاشو تا دو سال دادی با سایپا تسویه حساب کردی بعد سند بزنید به نام طرف ( که برادره آدم هم باشه قبول نمیکنه ! )
سایپا هم بعید میدونم چک هارو تغییر بده

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
شما هم شرايط بفروش .
يك مبلغي نقد بگيرين بقيشو طبق شرايطي كه به سايپا بايد چك پاس كنين به تاريخ 10 روز جلوتر چك بگيرين . سند هم بعد از اتمام اقساط به نام بزنين . يك قولنامه رسمي هم بنويسين . ميشه همون .
شفاف معامله كنين فكر نميكنم مشكلي پيش بياد . هم شما راضي خواهيد بود هم خريدار .

موفق باشيد

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
خوب اقساطش دوساله هست تا پايان دو سال چون ماشين بنام منه تصادف كنه چي ؟ منو ميكشن دادگاه اون موقع ؟

بالا